View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Wed 7.2.2007 14:53 Post subject: |
|
|
asi bych to tedy taky ukončila. Pár klukům jsem takhle ublížila, když jsem je vodila za nos, je to fakt lepší _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Wed 7.2.2007 15:15 Post subject: |
|
|
I kdybych přešla fakt, že jsem každej prakticky jinej, tak mi tam asi chybí TO něco...nebo prostě nějak cejtím, že by to bylo ono...dneska mě pozval na večeři, tak se snad konečně odhodlám...chtlě bych mu to říct nějak jemně, ale nevím jak... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Thu 8.2.2007 16:06 Post subject: |
|
|
nereide - tak jak dopadla vecere?
mozna bys mu to mohla rict tak, jaks to rekla nam - ze te pritahuje, ze si myslis, ze je vazne fajn, ale nemyslis si, ze by vam to spolu klapalo kvuli rozdilnym zajmum _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:01 Post subject: |
|
|
No možná bych z toho vynechala tu přitažlivost (mohl by si to vysvětlit jako MOŽNÁ) a řekla bych mu, že by to neklapalo a že tedy ne. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:08 Post subject: |
|
|
No, tak jsem mu to řekla...byl z tho chudáček tak vyplesknutej, že nevěděl, co na to říct, přišlo mi ho strašně líto, ale už to nešlo vzít zpátky a mě se strašně ulevilo, že to šlo ze mě ven...pak se najednou oklepal a začal mluvit úplně k jinýmu tématu a jakkobych nic neřekla, pak mě odvezl domů rozloučili jsme se a večer mi napsal sms na dobrou noc...vůbec se k tomu nevyjádřil... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:09 Post subject: |
|
|
nereide hmm uvidíš, možná se s tebou bude scházet dál jakoby nic _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:12 Post subject: |
|
|
Lilith no já ho vždycky ráda uvidím, ale aby si nemyslel, že když se s ním sejdu, takže se nějak moje rozhodnutí změnilo... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 13:32 Post subject: |
|
|
Lilith wrote: | Nereide wrote: | Lilith no já ho vždycky ráda uvidím, ale aby si nemyslel, že když se s ním sejdu, takže se nějak moje rozhodnutí změnilo... |
No tohle si myslí hodně chlapů |
No právě... uvidíme jak se to vyvine, chce jet teď o víkendu někam na výlet, rozmýšlím se, jestli pojedu nebo ne, zas abysme spolu netrávili až moc času..._________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.2.2007 13:56 Post subject: |
|
|
No a taky si dej pozor, aby ses do něj nakonec nezamilovala ty _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
nobodyknows born to be wild :-)
|
Posted: Fri 9.2.2007 19:37 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:10 Post subject: |
|
|
No takže jak jsem psala, tak už jsem mu řekla, jak se věci mají, jenže v pátek jsme se potkali na jedný akci,chvíli jsme si povídali a najednou jsem se líbali, už ani nevím, jak k tomu došlo, ale dokonce si myslím, že jsem začla já... a nemůžu říct, že se mi to nelíbilo, chtěl mě jít vyprovodit domů, ale já jsem mu utekla a šla sama...a včera jsme si byli sednout na kafi a on mě vždycky jako tak "nenápadně" pohladil třeba po vlasech, ruce, noze a skončili jsme zase v sobě...je mi s ním krásně, ale pořád tam je TO NĚCO co mi vadí...večer jsem mu napsala, že tohle co děláme není správný a že si myslím, že se k sobě nehodíme a on, že to chce zkusit a že bude dělat všechno proto,abych byla šťastná... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:13 Post subject: |
|
|
nereide tak to zkus
Myslím, že je škoda to nezkusit. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Mon 12.2.2007 11:34 Post subject: |
|
|
Jednoznačně to zkus. Ono to něco, taky může přijít později... _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
Blondie 007 kytky 1, meta: 150
|
Posted: Fri 16.2.2007 5:51 Post subject: |
|
|
Teda Nereide, ty jsi ero. Nejdriv se tady radis, jak ho milosrdne odmitnout a nakonec se s nim libas. Jestli to vazne ani trochu nechces, tak mu ted ublizis mnohem vic, nez kdybys to neudelala. A taky jsi v nem nechala vyrust nadeji, ze to treba s tebou bude zpocatku tezky, ale ze to pujde.
Jsem uprimne zvedava, jak se to vyvine.. |
|
Back to top |
|
|
|