|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Thu 8.2.2007 18:27 Post subject: Re: Má být velikost 38 nejmenší? |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Thu 8.2.2007 18:47 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Nikolaos:A na celdulce to napsane nebylo? |
myslíš tie triká? to neviem alebo boli to také obyčajné klasické bavlnené tielka biele, a okolo ramien s farebným lemovaním a to by teda určite púšťať nemalo pri nosení._________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
|
Back to top |
|
|
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Thu 8.2.2007 21:18 Post subject: |
|
|
kolik tam tak stojí džíny? |
|
Back to top |
|
|
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Thu 8.2.2007 21:38 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Wed 14.2.2007 20:07 Post subject: |
|
|
Court wrote: | terrynka wrote: | Jako neumim si predstavit anorekticku, ktera bude chtit pribrat jen proto, aby si mohla na sebe koupit rifle Tomu rikam lecba. |
ale takhle se anorekticky skutecne v USA leci, jednou z metod je, ze pokud priberou dostanou model od svetoveho navrhare - ale ne driv, nez do nej dorostou. |
Vážně? Odkud máš tu informaci? Zní to zajímavě_________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
zuzla kytky 1, meta: 150
|
Posted: Wed 14.2.2007 20:39 Post subject: |
|
|
No vidim, ze davno odklonene od povodneho tematu, takze sa citim, ze napisem OT, ale musim, lebo mne sa ten napad strasne paci.
Nedokazem si sice predstavit, ze to skutocne urobia, ale ta myslienka je fakt dobra.
Anorekticky existuju kvoli modnemu trendu, takze kto - ak nie vyhlasene modne znacky - to moze zacat postupne menit?
Tu nejde en o fakt, ze by sa pripadne tie velkosti prestali v ich retazcoch predavat, ale najma o tu celu kampan naokolo. Mozno budu svoje modely fotit na modelkach, ktore maju minimalne velkost 38. A ten ideal krasy zase zacnu posuvat trosku blizsie madonam.
To by bolo fakt super.
Mimochodom - na zaciatko minuleho storocia sa predavali pripravky na priberanie, pretoze vychudnute dievca bolo obrazom choroby. Reklamy hlasali, ze zena sa po uziti ich pripravku urcite rychlo vyda, pretoze behom kratkej doby priberie 5-20.
A zeny vyzerali krajsie. |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Wed 14.2.2007 20:59 Post subject: |
|
|
taky napíšu něco k tématu...
zdá se mi to jako hloupost...jsem pro to ať předvádí oblečení na modelkách velikosti 38, proč ne, ok...ale nechápu proč přestat vyrábět oblečené menších značek, je to strašně nefér vůči holkám co mají velikost 34 a 36 úplně přirozeně...skoro bych to nazvala diskriminací, je fakt že to nikomu hlavu neutrhne a může nakupovat jinde ale já mám třeba Zaru ráda a imho tím že přestanou vyrábět 34 a 36 přijdou o dost velkou část zákazníků...nepřipadá mi to jako ideální cesta v boji proti anorexii a spol. |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Wed 14.2.2007 21:13 Post subject: |
|
|
Taky myslím, že je mnohem účelnější ho předvádět na modelkách s normální postavou než rušit velikosti...
Na druhou stranu je moc dobře že se konečně děje něco proti těmto nemocem.. Třeba to bude mít nějaký účinek, a jestli ano, nezáleží na tom, že jsme ty obchody měli rády a teď tam nebudeme moci nakupovat, prostě začneme nakupovat jinde.
Možná to není dobrá cesta, ale je to impuls, a je dost zajímavé, jak ty společnosti pro ten boj riskují i ztrátu zákazníků... _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Thu 15.2.2007 0:04 Post subject: |
|
|
to souhlasím, je mi to vesměs sympatické, že se konečně začlo něco dít, lepší než o tom donekonečna mluvit...každopádně mi to ale přijde jako trochu extrémní řešení, byla bych spíše pro střed, a ne z jednoho pólu (vychrtlé anorektické modelky) na druhý (drobné a hubené holky mají prostě smůlu)... |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 15.2.2007 9:23 Post subject: |
|
|
Pytala som sa kamarata, ktory robi v MNG, ci o tom cosi nevie a vravel, ze to silne pochybuje, lebo prave najmensie cisla idu najviac na dracku...teda aspon v Ba. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|