|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Sun 29.6.2008 10:25 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Shrew on Fri 30.12.2011 20:46; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sun 29.6.2008 10:27 Post subject: |
|
|
Taky bych jela do Tater .. To me napadlo jako prvni, ale pripadalo mi to nevhodny to psat.
Jinak si myslim, ze prece v mestech na svatebni ceste se nemusi chodit po pamatakach, ale spis vstrebavat tu atmosferu .. |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Sun 29.6.2008 10:29 Post subject: |
|
|
Pokud nechcete být jen na jednom místě (i když osobně by mi Paříž a okolí vystačila na nejeden týden...), napadlo mě, že by mohlo být velmi hezké začít v Paříži a pak se vydat buď do Normandie, nebo naopak na jih, na Riviéru. To by mohl být fantastický zážitek...
(Mimochodem, když už tu padly ty Tatry... my jsme byli v Rokytnici, byla tam hrozná pohoda... a jednu noc v mém zamilovaném hotelu na Ještědu... jezdili jsme (začátkem září) v kabrioletu po horách, zabalení v bundách a bylo nám skvěle ) _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 29.6.2008 11:19 Post subject: |
|
|
boze do londyna by som sa hned vratila. milujem to mesto. |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Wed 9.7.2008 17:40 Post subject: |
|
|
my byli na svatební cestě v Římě. Není to tak hektické. člověk si to užil. Byla to romantika. Dělali jsme výlety do okolí, k moři, na golf.... _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
ssyissyi bright side of life
|
Posted: Thu 10.7.2008 13:21 Post subject: |
|
|
Teda ten Egypt, Tunis a spol. taky nedoporučuju, pokud se nechystáte mimo sezónu. Protože jestli chcete i ty aktivity, tak ty jsou v letní sezóně pro středoevropany nemyslitelný. Nehledě na ty průjmy - pokud na něco takového dojde, tak to taky není jak doma, kdy přetrpíš dva dny dietu a živočišný uhlí...
Já prožila nejkrásnější dovču na Korsice. Najdete tam kulturní památky v přístavních městech, nádhernou přírodu (zvláště jestli máte rádi hory) a o koupání nemluvě. Jižní Francii a Provence taky můžu doporučit. _________________ ...vím, že tam kdesi podél patníků mi někdo podá perlu... (Jack Kerouac) |
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 10.7.2008 14:09 Post subject: |
|
|
Já byla na svatebce v Holandsku. Nikdy na to nezapomenu, byla to nejkrásnější dovolená s mým drahým. Ta země mě učarovala, projezdili jsme jí křížem krážem |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 13.7.2008 23:02 Post subject: |
|
|
Já se právě vrátila z dovči, kde jsem strávila (jen) 9 hodin v Paříži a určitě chci na svatební cestu tam! Nádhera! Ta atmosféra Uvidíme |
|
Back to top |
|
|
Orsej wants to break free
|
Posted: Sun 13.7.2008 23:08 Post subject: |
|
|
Ja se chystam znovu na Lanzarote (Kanary, jako jela max) - Lanzarote je uzasne specifickej ostrov, zadny vysoky komercni hotely, jen maly bilo-modry nebo bilo-zeleny domky, takze skvely prostredi pro odpocinek... a jeste je tam spoustu krasy k poznavani, jako narodni park Timanfaya se spoustou sopek, lavovy utesy,... ja to tam miluju, tak jsem hrozne zaujata. Tady nejaky fotky, kdyby te to zajimalo, jak to tam vypada.
Anebo Irsko. Jela bych do Irska treba na tyden do prirody, na nejakej statek, obdivovat zelen, pit Guinesse a poslouchat tu jejich hudbu
No a klidne bych jela i do Chebu nebo treba na Palavu, jsem vlastenec, takze kdyby bylo min penez, nedelalo by mi problem vybrat si neco i tady. Treba taky jeste Stramberk. Beskydy. _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Sun 13.7.2008 23:20 Post subject: |
|
|
Nevím, čím je/má být svatební cesta specifická kromě toho že sloužila většinou k početí miminka. Každý má holt jiný vkus. Jinak pokud existuje něco extra, tak třeba tady je 5 nejromantičtějších hotelů Evropy, mě se nejvíc líbí ten italský hotýlek Sirenuse. Ceny jsou ale taky hodně romantický . Mě by dost úžasný přišlo jako svatební cesta i něco na tento způsob - prostě pobyt na irském hradě samozřejmě s pořádáním nějakých výletů.
Paříž ani jiné metropole bych asi nechtěla. Být týden v jednom městě mi přijde jako neskutečná nuda, na Paříž mi bohatě stačily 3 dny.
Jo a Lanzarote je super, právě přemýšlím že bychom tam na podzim vyrazili ale my se ještě nebereem |
|
Back to top |
|
|
Orsej wants to break free
|
Posted: Sun 13.7.2008 23:40 Post subject: |
|
|
Suga, vyrazte! ono prave neni ani tak o valeni se u more (a pokud nepojedete na jih na Playa Blancu, tak to treba ani moc nepujde, od oceanu je nekdy docela zima), jako spis o jezdeni (my si pujcili auto v jednom s rent-a-car v Costa Teguise) a poznavani lavou zality krajiny. Kdyztak bych mohla poskytnout naky tipy, kam se urcite podivat.
ty irsky hrady, jaks sem hazela odkaz, by byly uzasny! _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sun 13.7.2008 23:56 Post subject: |
|
|
melly, ja som s z egypta vratila teraz a mozem cestne prehlasit ze hnacka nebola/ boli sme styria a nikto nic/, teplo pri mori nebolo, dokonca sa mi stalo ze ked som vysla z vody a zafukal vetrik aj zima mi obcas bola... my sme teda skor lenosili na plazi, ale kazda cestovka robi kopu super vyletov - do luxoru, kahiry, takze spoznas aj historiu. nam sa az taketo nieco nezdalo, za to sme sa vybrali na jeden den na vylet lodou na nadherny, rozpravkovy ostrov, takisto sa robia vylety ponorkou kde vidite cely pdomorsky svet alebo na jeepoch do puste co je tak trochu aj andrenalin a podobne- okrem toho su cestovky ktore robia egypt aj stylom 6 dni hotel, 6 dni plavba lodou, pricom stoja na miestach kde je co pozerat, kamoskina segra tak bola na svadobnej ceste minuly rok a chvalila si, ale pre mna by to teda nebolo...
my sme boli tu, ak nechcete vyslovene potapat lepsia nez sharm el sheik je hurghada - http://www.lastminute.sk/Egypt/Hurghada/Hotel-Charm-Life-2/Zajazd-Last-Minute/?kod=10045823&dn=1&dx=21
moja vysnena svadobna cesta je kuba alebo provensalsko, byvat niekde na vidieku, jest cerstvy chlieb a domace vino a v tucnych pasikavych perinach si uzivat manzelske radosti _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Mon 14.7.2008 10:20 Post subject: |
|
|
já jsem pro Kanáry, ale přímo na ostrov Gran Canaria. Já vím jsem zaujatá |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Thu 17.7.2008 13:05 Post subject: |
|
|
Do Paříže nebo do Marseille, nebo do Provence... Prostě do Francie |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|