|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Tue 8.7.2008 11:00 Post subject: |
|
|
No než poslouchat jak je to hrozný a riskovat, že on bude nosit zase na oplátku něco co se nelíbí mě, to raději před ním nosit nebudu .
Theu Co blbneš, vždyť ti to sluší čím dál tím víc. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 8.7.2008 11:29 Post subject: |
|
|
Blbnete všechny..trubky.. pořádnej špek ani celulitidu jste neviděli ani z letadla.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 8.7.2008 11:40 Post subject: |
|
|
hope,snad nechces tvrdit ze jsi jedina kdo tady vi co je to PORADNA celulitida jo a musim ti dat za pravdu jeste v tom ze taky vypadam lip naha nez oblecena a nechapu to _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 8.7.2008 12:15 Post subject: |
|
|
tak pošli fotku né jako fakt, prostě tlustej člověk je tlustej člověk.. nebudu tady s někym soutěžit kdo je tlustší, ale vážně mě tim štvete, samy se okrádáte o hrozně moc, tim, že řešíte postavu, kterou řešit nemusíte..ani já jí v podstatě moc řešit nemusim, páč moje rozměry a váha jsou vůči stavbě těla a kostry zdravotně nezávadný.. je dost možný, teoreticky, že třeba polovina holek odtud je obéznější než já tzn má větší procento tuku než já.
Taky jsem dřív nechtěla vycházet a nosit normální hadry a radši jsem seděla někde v rohu schovaná, i když povahou jsem bavič a exhibicionista, lidi mi začali říkat jak hrozně jsem se změnila , kámoši mě přestli vyhledávat.. věřim, že u nikoho z vás to není takhle extrémní, ale holky mládí a svoboda je to jediný co máme.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
|
Back to top |
|
|
neprihlasena Guest
|
Posted: Tue 8.7.2008 12:46 Post subject: |
|
|
hope - ale myslis, ze to je tak jednoduche postavu neresit, kdyz to ma clovek proste v hlave? nesnasim tady tyto reci typu "proc resite postavu kterou resit nemusite"... sama s tim mam problemy uz nekolik let a vim, ze nejsem tlusta, vim, ze pritel moje telo zboznuje, vim, ze se absolutne nemusim postavou zabyvat, ale proste to je v HLAVE a ani nevis, co bych dala za to, abych nepremyslela nad tim, co jim, co muzu jest, co nemuzu, co si pak musim vycitat, nad zvracenim atd..
pardon za OT, ale myslim ze recma "holky mladi je to jedine co mate" lidem, kteri to maji proste v sobe, nepomuzes.. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Wed 9.7.2008 7:38 Post subject: |
|
|
Hope lichotiť ti nechcem ale vyjadrím svôj názor: keď som videla fotku v tých šatách tak ti ozaj veľmi svedčali. Takže neplatí, že silnejšie postavy nemajú nosiť obtiahnuté alebo krátke veci. Práveže niektorým to vyslovene svedči a zoštíhľuje ich to. _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 9.7.2008 7:48 Post subject: |
|
|
Nepoznam babu, ktora by bola s postavou uplne spokojna a prave aj stihla baba moze mat vacsie komplexy ako ta co je pri tele..vzdy sa cosi najde aj ja mam sice 50 kg a ziadnu celulitidu, ale riesim zas strie a dost mi vadia... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 9.7.2008 7:54 Post subject: |
|
|
nikolas, díky
nepřihlášená, víš co, ono to časem dojde všem, že jsou důležitější věci než velikost špeku na břiše, taky jsem se s tělem hoooodně natrápila, možná jsem to trápení se jenom vzdala..jasně, moje tělo a to jak vypadám je pro mě důležitý, ale nestojí na tom muj svět.
Nemluvim k lidem, který pro čistý svědomí zvrací..to už je jiná kapitola.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 9.7.2008 7:56 Post subject: |
|
|
Fantagiro wrote: | Nepoznam babu, ktora by bola s postavou uplne spokojna a prave aj stihla baba moze mat vacsie komplexy ako ta co je pri tele..vzdy sa cosi najde aj ja mam sice 50 kg a ziadnu celulitidu, ale riesim zas strie a dost mi vadia... |
Ale proč to zase řešíte v jiným tématu, než v těch ostatních deseti?_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 9.7.2008 8:46 Post subject: |
|
|
no mě osobně v HM sedí jen spodní prádlo, jednou měli 3/4 kalhoty a i 46 mi byla malá, ono dost záleží na tvaru postavy, já tim, že mám hrozně tlustý stehna tak prostě spoustu věcí neoblíkbu ani nad kolena i kdyby to byla velikost 50.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 11.7.2008 13:17 Post subject: |
|
|
Tak já jsem baba, která je spokojená se svou postavou. A sice jsem strašně "nezpevněná" a asi byste mě těžce zkritizovali, ale já si připadám fajn a neřeším to.
Zas teda řeším jiný věci, že
A mery je taky spokojená, jen se jí nelíbí debilní důlek na levým nártu. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Fri 11.7.2008 14:09 Post subject: |
|
|
dám vám typ na obchod : Peacoks tam zoženiete až do veľkosti 50, často tam vidím veci 48, 46 a 44 je ich tam kopa faaakt obrovská a tie veci nie sú vôbec škaredé majú všetky veľkosti myslím, že okrem 34 a 32 zdá sa mi, že najmänšia je tam 36 _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
|
Page 7 of 8
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|