Nevim, jestli je to zajímavý, ale musím si někde ulevit
Dneska jsem při plnění jisté tajné mise nenápadně předstírala, že si zavazuju tkaničku, když ke mě přišel nějakej Amík a ptal se na jakýsi bar. Tak říkám, že jsem o něm nikdy neslyšela, sorry. A on začal něco povídat o hudbě, že tam chodí nějaký super lidi a že on je muzikant, bla bla.. nějak jsem ho moc neposlouchala. No ale pak začal, že se mnou teda mluví, protože jsem very attractive ale že mám určitě boyfrienda, tak jsem boyfrienda potvrdila... no ale začali jsme se nějak bavit o vztazích a docela byl sympatickej, vtipnej, tak jsem se celkem rozpovídala.
No po nějaké době ovšem vytáhl informaci, že je tam dole fakt big a že má 33 cm
Tak co jsem mu na to měla říct, povídám no to máš dobrý, ale nejsou z toho ženský trochu vyděšený? A on začal vyprávět, jak je fakt dobrej, takže ho tam dostane, a pak už začal fakt mluvit úchylně, tak povídám, že musím jít a on mi začal vyprávět, že si mě bude představovat až si bude honit a že to bude fakt super sex
Tak jsem mu řekla, ať si to užije, a šla pryč, načež on šel za mnou a něco mi pořád povídal, jako že mě bude sledovat nebo co... no fuj, to už jsem měla z něj docela trauma a navíc se mi tam teď hodně dlouho nechce vracet, takže mise nesplněna
A z toho plyne poučení, že dobře dělám, když se s cizíma lidma nebavim a budu se toho držet