View previous topic :: View next topic |
Jste pro nebo proti zakazu |
pro zakaz |
|
45% |
[ 11 ] |
proti zakazu |
|
54% |
[ 13 ] |
|
Total Votes : 24 |
|
Author |
Message |
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 1.7.2008 15:17 Post subject: |
|
|
Mně to příjde jako blbost, taky mi vadí opilí lidé, komu ne. Ale zase jsou tací, co si to vypijou někde doma a můžou jit ven, a pak kdo ti dokáže, že pil venku nebo doma. Prostě je opilý. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Tue 1.7.2008 15:41 Post subject: |
|
|
To je pravda, na ty kvuli kterym ten zakon vznikal (bezdomovci a dalsi pochybne existence...) to nebude mit dopad, protoze proste uz jen z principu, co by si na nich vzali?? U nas je particka ozralu v ulicich denne, kdyz jsou v rausi "letaji" z letniho kina atd. a nikdy snad jeste nic neplatili nebo za neco nebyli potrestani.
A taky mne bude chybet vodka u parku pred byvalou skolou:). _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 1.7.2008 23:04 Post subject: |
|
|
nechteji to udelat hlavne kvuli tem co se vali ozrali po ulicich? aby s nima policajti mohli neco delat? podle me ted asi nemuzou |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 2.7.2008 22:10 Post subject: |
|
|
nevim na co to naráží, ale už teď, je třeba zákaz pití kolem Výstaviště, ve Stromovce a přilehlym okolí. nebo teď.. od sedmýho.
Neni pravda jak řiká Felicity že zákon nezákon se tam bude pít dál. Skutečně stačí zrušit stánek a trochu na to dohlídnout a je klid. Samozřejmě ale, že se ty individua proti kterejm je to asi namířený hlavně, přesunou o kus dál, třeba na jinou stanici, kde jim to nikdo zatrhávat nebude..
btw. neumim si představit že když si někdo dá někam na palouk do parku deku, že ho někdo bude obcházet nebo dalekohledem sledovat aby mu případně mohl napařit pokutu. stejně tak těžko někdo dostane pokutu za to, že si nese v ruce plechovku piva.. když nebude ničim vybočovat z davu.. a pakliže dělá bordel, nevidim v tom problém. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 3.7.2008 0:08 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | stejně tak těžko někdo dostane pokutu za to, že si nese v ruce plechovku piva.. když nebude ničim vybočovat z davu.. a pakliže dělá bordel, nevidim v tom problém. |
s timhle naprosto souhlasim:)_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Tue 8.7.2008 7:11 Post subject: |
|
|
Souhlasim. Kdo chce chlastat, ať si zaleze do hospody nebo domů. Socky s krabicákem nebo bezprizorní mládež povalující se po parcích a městskejch loukách nemajíc nic jinýho na práci než popíjet a vyhulovat, to fakt neni nic extra, co bych toužila vidět. Parky jsou tu od něčeho jinýho. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 8.7.2008 8:19 Post subject: |
|
|
Já bych to zrušila hlavně na nádražích. Tam mám největší strach. Ale třeba na zahrádce, to je pěkná blbost. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Tue 8.7.2008 8:32 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a wrote: | Já bych to zrušila hlavně na nádražích. Tam mám největší strach. Ale třeba na zahrádce, to je pěkná blbost. |
Jo, v restauračních zařízeních, i když to je venku na zahrádce, to je blbost zakazovat. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 8.7.2008 9:24 Post subject: |
|
|
Hyenečka wrote: | E.x.i.l.i.a wrote: | Já bych to zrušila hlavně na nádražích. Tam mám největší strach. Ale třeba na zahrádce, to je pěkná blbost. |
Jo, v restauračních zařízeních, i když to je venku na zahrádce, to je blbost zakazovat. |
no já mám hlavně obavu, zda by potom policajti nepokutovali slušný lidi na zahrádkách s pivem a okolo těch bezďáků, co se valí všude možně nevšímavě procházeli.
Jelikož - slušní lidi maj na zaplacení pokuty, žejo _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.7.2008 10:00 Post subject: |
|
|
kdybyste to četli pořádně tak se dočtete že to neplatí na zahrádkách a u stánků. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 8.7.2008 10:27 Post subject: |
|
|
Já si myslím, že je to fajn, ale bojím se, že ty, o které tu hlavně jde, moc pokut nezaplatí. |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 8.7.2008 10:28 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | kdybyste to četli pořádně tak se dočtete že to neplatí na zahrádkách a u stánků. |
no dobře. Ale i tak si myslím, že by byla stejná situace - běda jak by si dovolil normální člověk pít na veřejnosti a o bezdomovce by se zas nikdo nestaral.
tenhle zákon tady vzniknout nemůže, byl by strašně nespravedlivej (jako všechny? )_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 8.7.2008 10:35 Post subject: |
|
|
Pokud jsem tomu věnovala dost pozornosti, tak říkali, že strážníci sami dle svého uvážení udělí buď napomenutí a výzvu k opuštění onoho místa nebo přímo pokutu. A to se prý bude odjívet právě podle toho, o jaké lidi půjde. Ale chtěla bych vidět, jak bezdomovci a spol. budou něco platit. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|