|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Fri 27.6.2008 22:36 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Shrew on Fri 30.12.2011 20:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 28.6.2008 5:34 Post subject: |
|
|
melly ja bych fakt jela do Provence, je to nádherné... kdybyste se rozhodli jet autem, klidně vám napíšu cestu, místa, kde se zastavit, ubytovat, co vidět na co se vykašlat...
v Egypte je ted hrozne... tam se dá jezdit od října.... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Sat 28.6.2008 9:35 Post subject: |
|
|
Ja bych do Egypta nejela ani zadarmo.
Jsem pro Madeiru! |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 28.6.2008 10:26 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sat 28.6.2008 10:53 Post subject: |
|
|
Mely ten Egypt fakt ne. Jako ja tam byla a klidne zas pojedu, ale pro me je to takova ta vylozene spaci dovolena- vyspat, najist, svihnout sebou do vody, koukat na ryby, cist knizku a zpatky do postele a spat.
Pro me takova nutna dusevni udrzba ... ale dovolena to neni, ne takova ta opravdova. Nic moc jinyho se tam delat neda.
Navic ted je tam tak 40 stupnu _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 28.6.2008 11:24 Post subject: |
|
|
Court wrote: |
Navic ted je tam tak 40 stupnu |
... ve stínu. Teď před pár dny tam byla kámoška s přítelem, říkala, že u moře byl příjemný vítr, tak se to vedro dalo přežít, ale jakmile se od moře vzdálili, bylo to o život. A v čevenci a srpnu to bude ještě horší._________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sat 28.6.2008 17:47 Post subject: |
|
|
ufff, tak to vazne nie.
Zacinam sa priklanat k poznavacke Juzneho Francuzska kombinovaneho s pobytom pri mori. Blbe je, ze neviem najst vhodny termin _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 28.6.2008 18:58 Post subject: |
|
|
_________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 28.6.2008 19:03 Post subject: |
|
|
Pokud bych si měla vybrat jeden z těchto dvou, tak asi ten první - jednak, že je tam romantická Paříž a super Londýn (což se mi zdá lepší) a druhak hlavně proto, že je to letecky, takže pohodlněji .....na svatební cestu bych autobusem (ač luxusním) asi nejela, vím jak jsem byla trochu znechucena těmi hodinami a hodinami na sedadle. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 28.6.2008 19:55 Post subject: |
|
|
No, popravde sa neviem rozhodnut. Salzburg a nasledne Nemecko su pomerne blizko, cas cesty je porovnatelny s letom do Londyna, takze busu sa vobec nebojim.
Je jasne, ze ten prvy je lepsi, len je aj o hodne drahsi... hmmm _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 28.6.2008 20:00 Post subject: |
|
|
Zas to ber tak, že na svatební cestu spolu jedete jen jednou za život ! |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 28.6.2008 21:24 Post subject: |
|
|
Líbí se mi oba odkazy, kdybych musela, vybrala bych 1., ALE nejlepší možnost se mi zdá ta jižní Francie, spojit poznávací a pobytový zájezd tak nějak v jedno. Města a zámky ti po třech dnech splynou v jeden univerzální, navíc se mi líbí ta možnost "zázemí" někde v hotelu u može, odkud třeba můžete jezdit na ty poznávací výlety. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sun 29.6.2008 10:01 Post subject: |
|
|
Ja bych jela nekam do mesta Treba do Athen nebo do Istambulu, Bejrutu.. apod. Ale to bych jela ja.
Kamaradky sestra byla v Toskansku. Tri dny bydleli v centru ¨Florencie pak nekde v horach a byla z toho nadsena.
Jo jela bych asi do Italie.
neco takovyho:
A kdybych byla bohata jela bych do Himalaji |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sun 29.6.2008 10:03 Post subject: |
|
|
nooo... nebo třeba Barcelona _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|