|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 22.4.2008 12:22 Post subject: |
|
|
Jo Nikky, v tom jsme si docela podobny... A nakonec se vsechno obrati proti mne a ja zustanu sama _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Tue 22.4.2008 13:29 Post subject: |
|
|
Kromě toho, co jsem tu psala pod exnickem..
Působim na okolí chladně a odtažitě, dokonce i na kamarády. Ti ale vědí, že se dokážu otevřít, když mi je fajn. Neumim dát najevo radost a lásku, to musí bejt už extrémně silnej pocit, abych to najevo dala, a naplno. Neni mi příjemný okázalý dávání si najevo citů na veřejnosti. Nemam ráda narušování "osobního" prostoru (fronty, příliš dotýkající se mě lidi při rozhovoru apod.). Často si vystačim sama se svýma myšlenkama. Jsem přímá a může to působit tvrdě. Jsem zásadová. Zlá nejsem. Za tim si stojim. Právě naopak, když můžu, pomůžu. Komukoliv. I člověku, kterej mě dřív podrazil. Nikoho bych nenechala ve srabu. I na úkor sebe. Ale pokud se něco víc dotkne mejch zásad či spravedlnosti a férovýho jednání, je to špatný. Dotyčnýmu to dám sežrat.
Ráda se bavim, v dobrý společnosti jsem těžce vysmátá, mam ráda černej humor a sama ho používám. Líp vycházim s chlapama.
Když jsem v prdeli, léčim to totální změnou v životě. Zatim mi to vycházelo. Nepoddat se tomu, ale jít navzdory tomu dál, a lepšim směrem.
U lidí si cenim férovosti, upřímnosti, důstojnosti, schopnosti pomoct kámošovi kdykoliv to jde, vnitřní síle, která nepotřebuje "berličky".
Ač to tady tak nemusí vypadat, nejsem hádavá, nemam konflikty ráda. A už vůbec ne hysterický výpady. Takový lidi u mě nemají úroven.
Nenávidim lži, přetvářku a intriky. A jak víte, nemam ráda fetáky, alkáče, flákače, nácky, anarchisty, squattery.
No a to by na román skoro stačilo. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Tue 22.4.2008 17:20 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Fri 25.4.2008 14:21 Post subject: |
|
|
vetsinou neustale lehce mimo/jenom ve svy hlave
cynicka a nejen mirne arogantni
rozdala bych se pro pratele
kdyz se snazim vysvetlit, proc v necem nemuzu byt stejna jako ostatni, velmi casto s omluvnym usmevem, za ktery bych si vzapeti nejradsi nakopala
odpoustejici, kdyz druha strana prokaze dobrou vuli/komunikuje
vetsina lidi nevi, co si doopravdy myslim o zivote
zamerne mlzim
naivita pouze maskou, je to tak snazsi
jsem komunikativni, ale nemluvim az tak casto
kdyz nekomu verim, s velmi divokym smyslem pro humor
empaticka, vetsinou me empatie spis drti nez co jineho |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 7.5.2008 11:49 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Jana on Fri 23.5.2008 0:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lavínie hey Cradle..
|
Posted: Wed 7.5.2008 12:49 Post subject: |
|
|
zvenku vypadam malem jak kostra, nemuzu za to, anorexii netrpim,jen jsem od prirody tak hubena, ze musim porad jist a stejne to nepomaha. Vlasy mam delsi,normal.mam hnusne vystouple licni kosti tak nekdy vypadam jak asijatska mrtvola.styl obleceni lezerni. kolik merim nevim, nikdy me to nezajimalo, ale bidlo nejsem
povaha - to je tezky popsat vsechno..tak to cim se odlisuju..jsem majetnicka a rada si privlastnuju veci. i cizi...ale mam v sobe hroznou pychu a hrdost, takze diky tomu nekradu. ale nalezene veci si okamzite privlastnuju. kdyz jsem nervozni a to byvam casto, jsem hystericka a naladova. o vecech hodne premyslim tak, abych z nich mela prospech. rada planuju co by kdyby a jsem nervni, kdyz mam neco menit naposledni chvili. moc nemam rada psy a jiny zvirata..snad krome kotatek. lidem pomaham a jsem schopna se pro ne rozdat. _________________
EMO ??
..Extrémně Modní Oblečení,Extrémně Mastná Ofina
"Mám pro vás dárek - Cradle of Filth ..zkuste čtyřku..Vycpávka rakví..moc mi to pomohlo..!"
|
|
Back to top |
|
|
rohypnol--ka kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Tue 17.6.2008 20:51 Post subject: |
|
|
Hyenečka
Tak to mi někoho silně připomíná, jako bych to psala já o sobě. Fakt to úplně sedí, teda snad až na ty razantní změny, když se něco nevede.
Když někoho poznám tak mi trvá, než se začnu chovat oevřeně, ale nedůvěřivá nejsem, spíš trochu stydlivá, ale už se to lepší. Taky jsem vztahovačná, což mi občas docela znepříjemňuje život. Taky nesnáším, když mi někdo radí, když se o to neprosím, takže jsem taky asi i trochu hrdá. Taky jsem nerozhodná. Taky neumím říkat ne, ale v tom už se lepším Snažím se na sobě pracovat. Z těch kladných vlastností Mám ráda lidi a ráda se seznamuju, navzdory tomu, že mi chvíli trvá, než se otevřu. Jsem svědomitá, citlivá, nekonfliktní, myslím, že mezi kamarádama i docela zábavná, ale na to abych se bavila nepotřebují být středem pozornosti, často mi stačí jen poslouchat, mám organizační schopnosti, jsem obětavá, když někdo potřebuje vyslechnu ho, ale rady mi moc nejdou, očas nevím sama co se svým životem, taky mám dost silný pud sebezáchovy:-) nemám ráda rychlou jízdu, motorky...mají mě rády malé děti, jsem kliďas, dokud nejde o život, nejde o nic, nechápu lidi, kteří se nervují týden před zkouškou apod., ale to neznamená, že bych byla flegmatik, jsem docela cílevědomá a přemýšlivá, všechno hodně pitvám i prkotiny ( a z toho pak plyne ta vztahovačnost) _________________ Sebelítost v nešťastné lásce ja úžasná, fantastický pocit. Jen v tom člověk nesmí zůstat dlouho, to pak sám sebe ničí. |
|
Back to top |
|
|
Charlize kytky 2, meta: 850
|
Posted: Wed 18.6.2008 18:46 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Charlize on Sat 16.8.2008 14:50; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Thu 26.6.2008 21:54 Post subject: |
|
|
nejdůležitější pro moje okolí je moje nálada. Střídají se u mě zhruba dvě ( "nechte mě už všichni kurva na pokoji" a "proč se mnou nikdo nekomunikuje? pomoc!"). Když trávím čas s někým, na jehož životě mi záleží, musím každou větu předem promýšlet. Mám často tendence každého setřít, takže když mi na něm záleží, hledám vždycky chvíli důvod pro to, co chci ze sebe vysypat, a když žádný rozumný a ne-směšný není, tak mlčím.
bojím se cizích lidí, nedívám se kolemjdoucím do očí - chodím zamračená a koukám do země, nikdy nikoho (přímo) nežádám o pomoc. Když jsem ale s někým, kdo je mi blízký, tak se měním v drzouna, co háže štěrk do okna, kde za záclonou šmíruje bába a bez problémů říkám "sem se nesmí? až nás vyhoděj tak půjdeme". s tím souvisí asi to, ža na učitele jsem vždycky trochu drzejší. blízké lidi svým způsobem využívám (dokud je máma ochotná po mně mejt nádobí, tak se nestarám. její problém.)
často prahnu po společnosti velké a rozmanité skupiny lidí, hlavně teď, když mám po škole. ve skutečnosti ale s lidmi nevydržím víc než několik hodin. společnost mě unavuje, vadí mi chodit na maturitní plesy apod., kde se člověk musí na lidi usmívat - ale samozřejmě na ně nakonec chodím docela často, protože společnost potřebuju. Vyhovují mi soukromé akce. Opiju se, řeknu všem, co chci, a nevadí mi, že se mi ostatní smějou, protože se nestydím za upřímnost. Když to dořeknu, upadnu a usnu na podlaze - a probudím se až ráno.
ráda přemýšlím (ale někdy mě to taky obtěžuje). Nedělá mi problém dělat monotónní mechanickou práci ve strojních fabrikách, kde nemusím mluvit s lidmi a můžu myslet na co chci. Taky mám ráda ten pocit, když jdu svižnou chůzí po lese, mechanismus funguje, dobře se mi dýchá a můžu v klidu přemýšlet. Sport mě ve výsledku vyčerpává hlavně psychicky. Problém je, když ráno vstanu, otočím kohoutkem a koukám na proud vody zatáčející se do spirály a zase se mi v hlavě rojí myšlenky a nakonec vyvstane třeba 'celý svět směřuje do jednoho bodu' - další věta bez konce - ale je mi jasné, že se stářím budu čím dál více otupělá a budu mít klid.
dobře tvořím souvislosti a dokážu najít něco nového nebo vhodného nebo pro-mě-moudrého třeba i při sledování telenovely. ráda čtu, sice ne moc, ale myslím, že si z knih dokážu něco odnést. jsem líná se šrotit, radši vymýšlím.
myslím si, že se svým životem nakládám poměrně špatně, a snažím se s tím něco dělat. myslím, že až to dokončím, umřu.
jsem požitkář, potřebuju barevné oblečení (koukám pořád do země, takže nosím ráda i zajímavé boty), potřebuju barvy na zdi a obrázky a dobré jídlo a čokoládu a kávu se smetanou a máslo na chlebu v pořádně tlusté vrstvě.
vzhled asi všichni znáte. jinak jsem malá a měla bych zhubnout ještě tak 10 kg, abych měla těch pro-místní-chlapy-ideálních 45. mám svaly na prsou a umím s nimi hýbat. (nebojte, jsou malá). celkově jsem spíš drobnější, ale ne vyhublá. mám větší fyzickou sílu, než si o mně lidé myslí.
dnes odpoledne při procházce jsem zjistila, že jedna z kurev u tahu na Folmavu se obléká úplně stejně jako já. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 26.7.2008 21:28 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Last edited by Laura on Sun 27.7.2008 11:40; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sat 26.7.2008 22:25 Post subject: |
|
|
to jsem psala já???! _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 27.7.2008 12:53 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Tue 29.7.2008 10:48 Post subject: |
|
|
Já taky! Je to hrůza, ale připisuju to těm hnusným práškům _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|