|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suny ..........................
|
Posted: Wed 7.2.2007 20:22 Post subject: |
|
|
Takže, Suny je:
hodně společenská, umí udělat srandu /alespoň to o ní říkají/
umí si udělat srandu sama ze sebe
umí lidi "nakopnout" a dělat jim vrbu
když ji někdo potřebuje (a má ho ráda), udělá pro něj naprostý maximum
umí být straaaašně milá
má ráda děti a zvířátka
umí vařit, uklízí
je tolerantní
až na čas je spolehlivá
je otevřená a upřímná
To by stačilo, ještě by jste po mně začaly toužit
já bych brala téma se špatnýma vlastnostma _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen-
Last edited by Suny on Wed 7.2.2007 20:26; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 7.2.2007 20:25 Post subject: |
|
|
Kdyz u me je to slozity...veci, co na me ocenuji ostatni se dost lisi od tech, ktere se libi mne
dobre, maminka na mne ocenuje spolehlivost, cilevedomost, otevrenost, peclivost, nove cistotnost...nevim, mozna jeste neco, ale mamka chvalou neplytva
manzel na mne ocenuje moje ambice, moji fantazii, zvrhlost, empatii, spolehlivost, ze si me oblibili vsichni jeho pratele, moje nadani (?) na nemcinu, no pak taky jak vypadam a jak jsem mazliva, inteligenci, vkus, schopnost se nadchnout temer pro cokoli...no to asi staci, ale manzel chvalou nesetri
ja na sobe miluju to, ze me skoro nic nevykoleji, vzdycky mam v zaloze nahradni plan pro pripad, ze by mi neco nevyslo...proste si myslim, ze nikdy nebudu sedet a rikat si co ted? libi se mi, ze jsem se pomerne rychle naucila varit (jeste v cervnu jsem umela akorat caj a rajcatovou omacku s olivami), mam na sobe rada, ze jsem schopna delat milion veci najednou a nezblaznit se z toho, kdyz neco opravdu chci, udelam pro to cokoli, umim si jit za svym a kaslat na okoli, mam rada svoji fantazii, organizacni schopnosti, jsem narocna...zase abych nevypadala nafoukane, ze
kamosky rikaji, ze mi muzou sverit cokoli a veri mi, ze to zustane jenom u me, da se se mnou bavit o cemkoli, opet spolehlivost, obetavost...
jo a jedna lektorka mi rekla, ze mam nazory na zivot obdivuhodne srovnany, coz povazuju za pochvalu
mno, ale jedno vim jiste - skromna nejsem |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Wed 7.2.2007 20:55 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 7.2.2007 20:58 Post subject: |
|
|
Jo, tak odpad třídím taky. Nakonec to se mnou třeba nebude tak špatný |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 7.2.2007 21:04 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Wed 7.2.2007 22:17 Post subject: |
|
|
no nakoniec mi toto tema mozno aj pomoze pretoze v poslednej dobe necitim enjaku extremnu spokojnost sama so sebou,mam pcoit ze som tu v grecku stratila enjak moju identitu...asi zostala na Slovensku
z toho co mi bolo povedane:
ze som blazniva, je so mnou zabava a som "slniecko", ze som vzdy usmiata (ale neviem ci prehliadaju tie moje nervozne stavy kedy sa o usmeve neda hovorit )
inteligentna
cielavedoma
viem vypocut, poradit, hadam vsetci priatelia uz za mnou prisli s vetou "prosim porad, ty si moj psycholog" (len ked mam poradit sama sebe tak to nejak viazne )
mam vela energie (co sa mi FAKT nezda)
kopu ludi povedalo ze by chceli mat zivot ako ja, ze mam uzasnu ..teraz ma to nenapadne krispin dolina...strategiu (ak to mam alternativne nahradit)
uprimna
ze mam skvele hlasky
samostatnost, odvaha _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 7.2.2007 22:20 Post subject: |
|
|
řekla bych že nejsem hloupá. Nejsem genius ale hloupá taky ne. To je asi úplně normální ale já jsem za to ráda. Taky jsem upřímná, někdy strašný pako, přátelé říkají že mám smysl pro humor. A ještě mi bylo řečeno že jsem citlivá a schopná vctít se do druhých a ochotná pomoct. Řekla bych že to je asi moje nejsilnější vlastnost, jsem ráda, když můžu někomu udělat radost nebo někomu pomoct a pokud jde o moje blízké, jsem ochotná udělat vážně spoustu věcí a bít se za ně a svým způsobem se i obětovat. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Wed 7.2.2007 22:20 Post subject: |
|
|
děsivé zjištění když mě nic nenapadá _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Wed 7.2.2007 22:28 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Wed 7.2.2007 22:47 Post subject: |
|
|
Sebechvála smrdí a trochu se mi příčí, ale samozřejmě něco napíšu....
* Tak třeba mě těší, když mě někdo pochválí kolem astrologie (ne za dobrý lichotivý horoskop nebo tak- takový stejně nejsou, ale prostě za to že se v tom všem vyznám atp), je fakt, že téměř neznám nikoho v mém věku kdo by do toho dělal.
Líbí se mi, když to prostě někdo umí ocenit, zvlášť v dnešní době kdy má astrologie masku levný děvky (a nebo ji žerou hloupější lidi co se nedovedou zamyslet nad tím že rozsekat lidi na 12dílků je blbost.).
Lidi by se měli dozvědět, že to je poměrně složitej systém a můžu říct, že na kurzu to několik lidí vůbec nerozdejchalo, nepobralo a tak to radši skončili. Prostě nic jednoduchýho to není a já jsem moc šťastná že jsem do toho pronikla a dál pronikám a dělám vám tím radost některým a budu dělat dál.
* Dál mě těší na mě že nikdy nelžu, prostě mi to ani nenapadne a když chci záměrně zalhat nějakou blbost třeba Ríšovi (třeba že sem vůbec nejedla žádnou čokoládu) tak mě stejně dycky prokoukne.
* Pak sem docela zodpovědná, dochvilná- spíš naprosto přesná a ještě k tomu si sem vědoma povinností a nedělá mi problém je plnit.
* Dívám se na věci docela z obou stran, často někomu přijde něco na někom naprosto strašný, mě ale na poprvé ani ne, jsem docela toleratní, ale trochu mi to dává astrologie díky níž chápu, že prostě každý je jiný a každý je něčím dobrý a každý má pro svoje skutky opodstatnění, ať se cizí skutky zdají mě subjektivně špatné nebo ne.
* Sem pořádkumilovná, což sem zdědila po mámě... protože ona s tim furt děsně buzerovala od mala až se začínám blížiz jejím návykům
A už nic, až zas příště |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Wed 7.2.2007 22:57 Post subject: |
|
|
* Ha no jo, já se považuju fakt za skromnou a vlastně mi přijde nechutný že na světě sou lidi co maj prachů jak sraček, když to vlastně nepotřebujou a nejsem komunista!
* No a mám moc ráda zvířátka a ráda chodim do zoo |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Thu 8.2.2007 0:18 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 8.2.2007 19:08 Post subject: |
|
|
no asi to, že všechny svoje šoatný vlastnosti dokážu podat jako dobrý.
Nevím no. Mám se ráda - mám se ráda hodně, takže vypisovat co je na mě dobrý mi přijde zbytečný.
Mámse ráda jako celek
Jo tak mě něco napadlo: prej umím rozjet jakoukoliv společnost _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde
Last edited by JÁjenJÁ on Thu 8.2.2007 19:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Q ------------------------------
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|