|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 25.6.2008 6:15 Post subject: |
|
|
My na sousedy nemame moc stesti, nebo teda pul na pul. Vedle vpravo bydli starsi pani, bydli tam sama jen se svym briardem, dcera se vdala do Olomouce a obcas za ni prijedou, ale fakt malo. Pani porad pracuje, odjizdi rano v pet a vraci se ve dve.. jinak o ni moc nevime, jen ten jeji pes ma nekdy zachvaty vyti... hlavne to byvalo o vikendu v so, kdy pani brzy rano jezdila nakupovat a ten pes od pul sedme vyl dokud neprijela, takze tam tata pak uz sel poprosit, zda se s tim neda neco delat, tak ho na tu chvili zavira a od te doby zadny problem.
z druhe strany vlevo bydli starsi manzele, pan je podnikatel- dela ucetniho, takze k nemu jezdi lidi, pro ktere pracuje.. oba nosi nosik nahoru, jako ze jsou bohatsi a ostatni jsou luzy, ale hlavne, ze ten chlap vozi sypat bordel nahoru do lesa.. od ty doby, co sem je poslala nekam (jedno v devet vecer nam na schody spadla petarda, desnej bordel, psi meli malem infarkt, oni se toho desne boji, tak jsem vylitla a zarvala, kterej debil to udelal a oni to byli tyhle, ze prej chteli udelat vnoucatum radost, hm, super), se s nama moc nebavi
naproti bydli dalsi duchodci, ten chlap je dement, meli dva nemecky ovcaky, jeden teda uz posel, ale kdyz ta jedna fena mela stenatka, tak on chodil a kdyz se mu to stene pripletlo pod nohy, tak do nich kopal atd.. jednou sem slysela desnej psi narek, tak kouknu z okna a on mlatil tu jednu fenu paskem pres cumak (pozdeji sem se dozvedela, ze mu chytla holuba), tak jsem na nej zacla jecet, nakonec toho nechal... taky driv chodil s temi psy ven, pustil je navolno, vubec ho neposlouchali, utekli do lesa, vratili se treba za hodinu... dost nebezpecny, pac jsou docela zli, uz nekolikrat takhle napadli psa a i na myho tatu vybehli, kdyz sel normalne do prace..toho chlapa se kazdy boji, pac je to praskac, staci, kdyz tata na strani palil stary vetve a hned ho udal, ze pali travu, haha..ale od te doby, co ho ranila mrtvice, tak je klid, pac nemuze chodit rychle, takze psy nepousti a ani v so rano neturuje toho svyho trabanta..
no a vedle nich bydli mlady par s chlapeckem, s temi si tykame, jsou fajn, driv jsem u nich delala v divadle... ty jsou bez problemu. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 25.6.2008 13:00 Post subject: |
|
|
Já jsem spokojená
Bydlím v příjemný čtvrti ve starým činžovním domě, v poslední době se u nás hodně sousedi prostřídali, bydlí tam teď dost mladých lidi. Poznala jsem tkahle svýho nejlepšího kamaráda, co teď mám...nebylo nic lepšího, než se vracet ve tři ráno domů, jenom zaťukat na okno a ještě si pokecat (jak na vesnici ). Akorát teď odjíždí
Starousedlíci se pomalu množí, pamatuju si, jak sousedi měli malý mimčo, teď už je to velká slečna a má dva mladší sourozence.
Taky tu dost lidí umřelo za dobu, co tu žiju, konkrétně třeba paní, která neměla ráda našeho kocoura, kterýho pouštíme na chodvu a na zahradu přes noc.
Jinak v bytě bych za spolubydlící označila starší sestru a jejího přítele a je to soužití příjemné a rozumné v rámci možností. Jak jsme všichni vyrostly, jsou ty vztahy doma fakt o něčem jiným a jsem za to ráda _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Thu 26.6.2008 8:06 Post subject: |
|
|
Já budu mít od července novou spolubydlící, jsem strašně zvědavá, co to bude zač, tu minulou jsem měla hrozně ráda, moc jsme si rozuměly, tak se bojím, že "ta nová" se jí nevyrovná a že si neporozumíme atd |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 26.6.2008 8:09 Post subject: |
|
|
Bibi, takže jsi někoho sehnala. to jsem ráda
mě teď čeká nové bydlení. na střední jsem bydlela na privátě se 2-3 spolužačkama a bylo to vždycky fajn. od září se chystám do jiného privátu, s úplně jiným obsazením. o hodně pestřejší - kluci, holky a taky věkově, zaměřením, zájmově už se na to vyloženě těším _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Thu 26.6.2008 8:57 Post subject: |
|
|
Bibi a ty jsi přes léto v Brně? _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Thu 26.6.2008 9:45 Post subject: |
|
|
Axi, nene, já se tam právě vrátím až v září a ani nevím, jestli tam ta nová slečna přes léto bude... Já letní Brno nemám moc ráda, připadá mi, že je tam větší vedro než kde jinde |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|