|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 8.6.2008 16:04 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | Ester wrote: | Jasně, že štěsí a spokojenost netrvají celý život, spíš v tom vidím nějaký životní postoj. | To i epikurejci
Neznam nikoho, kdo by nechtel byt v zivote stastny, to je snad cilem vsech, ne? |
No a hedonisté tím tuplem.
No, já myslím, že není. Některým jde čistě o to "přežívat", jiní si ve vlastním problémech libují... Nevím no. Čistě subjektivně nemám pocit, že by štěstí/spokojenost bylo cílem každého, ať z jakéhokoliv důvodu._________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sun 8.6.2008 17:00 Post subject: |
|
|
---
Last edited by Grapefruita on Mon 23.6.2008 10:31; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Sun 8.6.2008 17:09 Post subject: |
|
|
Sen???
Je jich hodně a časem se i mění podle toho, jak měním svůj žebříček hodnot, nebo prostě svoje momentální in.
Jinak klasikou je rodinný zázemí....manžel ( doufám, že ten současný otrava:) ) krásný a zdravý děti, krásný dům, auto, řidičák a k tomu bezva práce. Moje vysněná práce by byla něco ohledně médií...mluvčí, nebo klidně uvádět zprávy, ale na tohle nestuduju, takže nic. Když se dostanu tam, kam chci, tak budu velmi spokojená.
Jinak můj takový neustílý vnitřní sen je, že bych se chtěla něčím proslavit. I třeba jen v úzkém kruhu lidí. Asi napsat dobrou knížku. Pokusy jsou už od 15, ale zatím žádná není u konce. Musím se víc snažit.
Takový reálnější neustálý sen je krásná postava...ale to bych něco musela dělat.
Vlastně když si to tak vezmu, tak pro všechny moje sny se musí něco udělat, všechny moje sny jsou reálné, bude záležet jen na mě, jak se k tomu postavím.
Ale sen válet se v penězích? Sen ani ne...jen bych si to chtěla zkusit, jaký to je...koupit si co chci, kdy chci a mít, to co jsem vždy chtěla. Teď se cítím, jak materialista
Cestovatelský sen - Srí Lanka...nevím proč, ale od tý doby, co jsem z toho dělala projekt na zeměpis, uuuuž dáávno, mě to tam prostě hrozně láká.
Nereálný sen - být krasobruslařkou nebo gymnastkou
reálný sen - spokojit se s tím, jak jsem na tom |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 8.6.2008 17:26 Post subject: |
|
|
jo a ještě jeden sen mám.. mít obrovskýho přátelskýho psa, kterej se mnou bude spát v posteli A to si doufám taky někdy splním.
ed: takový ty věci jako být zdravá a šťastná a mít hezkej vztah chci samozřejmě taky, ale ani to sem nepíšu, protože to není konkrétní a přeje si to snad každej.. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Sun 8.6.2008 17:44 Post subject: |
|
|
Mo: a uz mas nakeho vyhlednuteho? _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 15.6.2008 22:16 Post subject: |
|
|
Mo Cuishle wrote: | jo a ještě jeden sen mám.. mít obrovskýho přátelskýho psa, kterej se mnou bude spát v posteli A to si doufám taky někdy splním.
ed: takový ty věci jako být zdravá a šťastná a mít hezkej vztah chci samozřejmě taky, ale ani to sem nepíšu, protože to není konkrétní a přeje si to snad každej.. |
jo a ten pes by byl ve velký vytýpěný boudě s kanapem na zahradě mýho dvoupatrovýho domu s bazénem vířivkou, posilovnou.. a mým nádherným maželem, kterej by měl v přízemí toho domu zkušebnu a plazmovou televizi o ulopříčce minimálně 1 a pul metru a už bych o něm nikdy neslyšela.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Mon 16.6.2008 8:50 Post subject: |
|
|
Chtěla bych udělat úspěšnou kariéru, ne ani tolik finančně, ale spíš abych z toho měla "pocit". Taky bych chtěla vypotit ještě pátý a případně další románek, nebo přinejmenším nepřestávat publikovat alespoň něco. Chtěla bych si pořád udržet alespoň jednu kamarádku, nebo kamaráda, nemusí to být ten samý, ale abych nebyla nikdy úplně sama, jako budu za měsíc, až mi kamarádka odletí za oceán. A ještě bych se chtěla podívat do Paříže.
To jsou samý kydy. Můj sen je být šťastná, ať budu dělat cokoliv a kdekoliv a s kýmkoliv. |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 16.6.2008 9:15 Post subject: |
|
|
Ja myslim, ze u me je to jasny.
Ja ani moc po nicem natouzim, cekam co mi zivot sam da. Ale tak ten bytecek nekde u more v Recku by opravdu nebyl spatnej
Rozhodne nechci zustat tady. ...... opravdu pekelna predstava.
Chci mit kolem sebe vzdycky ty spravny lidi a mam pocit, ze mam. A to se snad ani nezmeni.
Hlavne uz ani nemam sny, ale realny plany. Driv to byly jen sny. Ted uz ne. Stejne uz je pozde, abych snila o necem velkolepejsim. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 23.6.2008 9:08 Post subject: |
|
|
Žádný velký životní sen nemám, ale poslední doubou často o něčem s ním ale to je spíš ze zvědavosti _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Charlize kytky 2, meta: 850
|
Posted: Tue 24.6.2008 10:46 Post subject: |
|
|
můj životní sen je stát se veterinární lékařkou |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 24.6.2008 14:37 Post subject: |
|
|
Podívat se do Mexika, do Kostariky, do Argentiny, do Everglades. Udělat si výlet do Nizozemska a podívat se do Španělska do maurských zahrad v Alhambře. Taky bych se chtěla vypravit do Jemenu na ostrov Sokotra a poznávat tam endemický dřeviny. Pak bych chtěla navštívit český vesnice v Rumunsku, a taky projít Fagaraš. Atd.
Moje sny jsou převážně cestovatelský. Sny o šťastnym životě, rodině, vzdělání, kariéře, domě a zahradě ani nemám. Tak nějak s tím počítám Záleží to jenom na mě, když něco nevyjde, s tím taky musím počítat.
Ale sny, ty sedí někde vysoko na piedestalu stranou toho, za čím momentálně jdu. Protože to mám tak, že jakmile na snu začnu pracovat, už je to práce, plány, makačka a spousta příprav. Management snů, to už neni moc snový a ztrácí to to kouzlo. Takže to zatím odkládám. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 24.6.2008 14:38 Post subject: |
|
|
Mykena: ano,Kostariku schvaluju _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 24.6.2008 14:43 Post subject: |
|
|
Můj sen je neztratit sny. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 24.6.2008 19:52 Post subject: |
|
|
určitě, Ester:) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|