|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.6.2008 7:52 Post subject: Tipy na výlet /na hezké odpoledne nebo večer |
|
|
Byli jste někde, kde se vám líbilo, podělte se s ostatními..
Včera jsme byli v tom zázračném aquaparku v Čestlicích..
Pocity jsou smíšené
300 kč na 2 hodiny, ve všední den 240,- je tam zase ten moderní způson převlékání,tzn společné šatny + převlékací boxy,taky si myslim, že když je to tak supermoderní mohli si víc vyhrát se socialním zařízením, to mě těžce zklamalo.
Co se týce koupání..aquapark je roznělenej na nějaký 3 části, relaxační, na tu s atrakcema a venkovní zonu, musim uznat, že je to moc hezky udělaný, všechny 3 části jsou propojeny "řekou" a člověk se docela naplave..aspoň že tak, protoýe to co nazývají bazénem je po mě větší vana, připadalo mi to jako poloviční 25m bazén, takže nějakých 12,5m. Je fajn, že je tam spousta výřivek, dětská část je taky fajn, dokonce je tam přebalovací pult přímo u dětského bazénku, nemusí se do šatny.
jinak je tam asi 6 tobogánů, trichtýř, velký klouzačky, dominantou venkovní části je něco čemu říkají rychlá řeka, to mě dost zaujalo společně s tobogánem ve kterám je naprostá tma, blikají světla, nebo svítí hvězdičky, jo a venku je bar přímo v bazénu. Pro zamilované ja tam spousta zašíváren, výřivky v podobě jeskyně a podobně..
My jsme tam teda byli dvě hodiny a i já jsem toho měla plný zuby, je to tam hrozně veliký, bylo tam asi 250 lidí, ale na tom prostoru se to ztratí, v podstatě jsme u žádný atrakce nečekalim do výřivek jsme se vešli, v řece jsme nevráželi do lidí..bazény jsou spojený se saunama, který si ovšem musí člověk zaplatit, ale je jich tam hodně.
www.aquapalace.cz_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Sun 22.6.2008 8:16; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 22.6.2008 8:14 Post subject: |
|
|
ZObrat korcule a kupat sa, spravit si vylet do okolitej prirody a preskumat lesy, kam nikto nechodi , prechadzka na hrady/zamky
a miesta - v okoli Bratislavy ti to asi moc nepomoze, co. ALe dobra tema, ked niekto bude cestovat, aby mal tipy!
Takze v podstate je to jedno kde, nie? |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Sun 22.6.2008 8:17 Post subject: |
|
|
Nam se nejvic libi 20 metru od domova
U Hameraku je takova malicka vinarna a molo
Jinak jezdime tak ruzne na vylety, na akce, do divadla, s prací, na vecere.
Mame taky tuhle "knizku" , kde jsou taky pekny vylety a mista, kam se dostanes s prazskou MHD Tak podle toho si taky vybirame. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 22.6.2008 8:43 Post subject: |
|
|
prd _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sun 22.6.2008 9:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.6.2008 9:06 Post subject: |
|
|
Tohle neni téma o tom jak se zabavit, taky mám kolečkový brusle a kolo a pernamentku do bazénu. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 22.6.2008 9:14 Post subject: |
|
|
Jít se projít do Šáreckého údolí po červené značce. Je to tam moc hezké, připadáte si jak na venkově, lesy, pole, žádní lidi. My to ušli ze 3/4 a bylo to asi 13 kiláků. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.6.2008 9:44 Post subject: |
|
|
indulona wrote: | Jít se projít do Šáreckého údolí po červené značce. Je to tam moc hezké, připadáte si jak na venkově, lesy, pole, žádní lidi. My to ušli ze 3/4 a bylo to asi 13 kiláků. |
jo v šárce je hezky, já tam mám ráda to koupališťátko U veselíka tusim, že se to jmenuje.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 22.6.2008 9:57 Post subject: |
|
|
hope - ja jsem znovu objevila planetarium... nektery ty programy jsou fakt krasny... a za hodinovy predstaveni chteji jen neco do padesati korun... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.6.2008 10:08 Post subject: |
|
|
a nebyl jste někdo v tom mořském světě na výstavišti? _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 22.6.2008 10:09 Post subject: |
|
|
Jo do planetária se chystám už dlouho. Ale samotné se mi tam nechce Sakra, musim si najít nějakýho chlapa na podnikání podobných aktivit, když už na nic jiného |
|
Back to top |
|
|
angie.hill kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Sun 22.6.2008 10:12 Post subject: |
|
|
čestlice jsou hrozně drahy!
zkuste ZOO....já vím že je to takový ohraný,ale já jsem tam byla nedávno s malým bráchou a užila jsem si to tam i já, když je krásně,tak bych se tam byla schopná procházet celý den pak si můžete dát zmrzku, nebo se na chvíli natáhnout do stínu... |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 22.6.2008 10:14 Post subject: |
|
|
a pak petrin... vyslapnout si nahoru a zajit do bludiste... to jsou takovy ty veci co si clovek pamatuje z detstvi a ma to to kouzlo... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|