|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 15.6.2008 0:57 Post subject: ZPOVĚDNICE 3 |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Guest*** Guest
|
Posted: Sun 15.6.2008 10:16 Post subject: |
|
|
Bývalý mi už delší dobu navrhuje abychom společně žili ve městě, kde studuje, že si tam najde práci a byt pro nás. Do příštího týdne se musím rozhodnout aby věděl jak se má teda zařídit. Mno, já už rozhodlá jsem, mám přítele se kterým je mi celkem fajn (a blablabla, zbytek znáte), doma by byla strašná aféra, páč matka ho má ráda a navíc jsem jí slíbila, že příští šk.rok budu bydlet na koleji a už jsem ji i dostala...No, nepůjdu s ním. Stejně si ani neumím přestavit, že bychom spolu žili. Navíc na to nejsem připravená, ten nápad byl spontánní. Ale bolí mě to |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sun 15.6.2008 10:28 Post subject: |
|
|
Včera sem byla na skvělém koncertě, parádní kapely, pohoda.. A hrozně se mi zasteklo po tom pocitu, kdy člověk jen poslouchá, paří, a je mu všechno jedno, jen si užívá ten okamžik, bez nějakých myšlenek na minulost, na budoucnost... Byla sem tam jen s kamarádkou, a po dlouhé sobě sem se cítila úplně šťastná ... A mám pocit že se současným přítelem tenhle pocit nemám nikdy, prostě mi v tom vztahu něco chybí.. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 15.6.2008 11:06 Post subject: |
|
|
ed _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Mon 23.6.2008 19:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Sun 15.6.2008 11:43 Post subject: |
|
|
Hope asi už mu taky práskají nervy, nicméně to nemění nic na tom, že by se k Tobě měl chovat slušněji..mě by tohle asi tak vytočilo, že bych šla..a vůbec se mu neozývala..
Musí prostě pochopit, že Ty za to stojíš..a ne aby Tě od sebe takhle odstrkoval |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 15.6.2008 11:56 Post subject: |
|
|
Hope,ja jsem se taky vcera pohadala masivne s pritelem(???????) a zabolelo to taky...spis mi vadi,jak se choval,jak dokaze bejt hnusnej,co v tom vzteku dokaze rict a to jsem si myslela,ze ted to bude jiny uz...neni,vubec ne. Jakmile se k tobe chova jednou hnusne,asi bude porad... Preji,abyste si to v klidu vyrikali a uspesne,v ramci moznosti pokracovali dal...a tak nejak v pohode. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Sun 15.6.2008 11:58 Post subject: |
|
|
crazy.. copak se zase deje? : ( |
|
Back to top |
|
|
Guest*** Guest
|
Posted: Sun 15.6.2008 12:20 Post subject: |
|
|
Nejhorší je, že jsem si (opět) uvědomila, že nikdy, nikde a s nikým nemůžu být šťastná. Jak mám být taky šťastná, když jsou kvůli mně nešťastní lidé kolem mě? Přítel proto, že se bojí, že se vrátím k bývalému, bývalý, že ho odmítám, naši, že jsem blbá a nejde mi škola....Je mi ze sebe nanic. Ex |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sun 15.6.2008 13:35 Post subject: |
|
|
---
Last edited by Grapefruita on Mon 23.6.2008 10:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 15.6.2008 13:43 Post subject: |
|
|
ed _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Mon 23.6.2008 19:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Sun 15.6.2008 14:48 Post subject: |
|
|
Hope a nejsi trochu vztahovacna? To nemyslim vubec zle (taky takova jsem, ale snazim se drzet). Treba to s tim jidlem, snidani a tak bych si byt tebou vubec nebrala, vzdyt to jsou hlouposti |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 15.6.2008 15:01 Post subject: |
|
|
to víš, že jsou to hlouposti.. jenže jeho rodiče se nějak o nic jinýho nezajímaj..to třeba chceme v něděli něco podniknout , ale musíme až po obědě, protože jinak by to tchýni mrzelo..a podobně.. prostě je to hromada píčivinek, který dohromady vytvoří jednu velkou píčovinu a to tu, že to nejde jinak než vypadnout..a vztahovačná rozhodně jsem.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Sun 15.6.2008 15:03 Post subject: |
|
|
proc je takovej? co se mu asi honi v hlave, to mi to nemuze rict na ferovku? takhle jsem jak na houpacce...
a nevim - mam mu zitra napsat??
sakra, taky jsem se mohla zamilovat do nekoho normalniho... _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
Guest*** Guest
|
Posted: Sun 15.6.2008 15:45 Post subject: |
|
|
Grape-On to myslí vážně, já to prostě nějak tak vím. Obdivuju lidi, co si dokážou něco ujasnit třeba i po x letech vztahu a jdou si za štěstím, já nemám na rozchod ani po blbém roce a půl Asi by si měl se mnou rozejít on, sice mu říkám, že bych se k bývalému nevrátila, ale vrátila bych se. Už jen proto, že neumím být sama Ale bydlet s někým mi přijde jako vážný krok. Nemůžu se rozhodnout. Na jednu stranu mám strach z toho jak bysme to zvládali (hlavně jde teda o mě, páč já jsem neschopná a naládová a nic mi nejde) a na druhou stranu mám strach, že když zůstanu se současným tak zahodím šanci. Ptž bývalý taky nebude čekat věčně až se k něčemu dokopu. Ale vlastně už navenek rozhodlá jsem. Řeknu mu, že ne. Že spolu bydlet nebudem a že zůstanu se svojím. Ale vnitřně se tím asi užírat budu. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sun 15.6.2008 17:58 Post subject: |
|
|
---
Last edited by Grapefruita on Mon 23.6.2008 10:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 856, 857, 858 Next
|
Page 1 of 858
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|