Tak nějak mě napadlo nové téma při studiu literatury v masmédiích. A myslím, že by mohlo být pro ty, co se zajímaj o literaturu zajímavé.
tak nějak se prodírám servery s literaturou, a že jich je požehnane, a zjišťuju, že jsem tak trochu zaostalá...ačkoli literaturu studuju, nikdy jsem nečítávala žádné literární servery, nenavštěvuji stránky nakladatelství ( jen pokud potřebuju něco koupit ), nečtu internetové knihy a recenze, nenavštěvuji osobní stránky autorů.
Dokonce ani nesleduju pořady o literatuře v TV, ani v rozhlase. Nekupuju si žádné časopisy, magazíny ani noviny.
Jak jste na tom vy? Co vy a literatura v časopisech, novinách, kupujete si některé ( např. Labyrint revue, Host, A2, čtete Aluze...? ) nebo vyhledáváte info v Instinktu, Respektu apod? Co TV? Znáte pořad Revue 333? Na co se díváte z hlediska nějaké kultury? Co knižní svět? Zajímá vás, co nového teď zrovna vychází?
A co rozhlas? Poslouchá tu někdo čtení na pokračování na Vltavě?
Navštěvujete pravidelně nějaké internetové portály o literatuře? ( dobraadresa.cz, iliteratura.cz apod?....)
Já bych asi měla začít, ke všemu jsem teď našla spoustu zajímavostí ( a taky spoustu odkazů, kdyby někdo měl zájem, můžu hodit ) a celkově si myslím, že takovýhl přehled by nebyl špatný a každopádně zajímavý.
A co vy??