|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:03 Post subject: |
|
|
ja mohla mit lednicku, skoro novou, nasi uz ji nechteli a kupovali si vetsi loni. no a dali jsme si ji s byvalym do bytu, to same i gauc a kresla....a zustalo to u nej. proste si to po rozchodu nechal.... takze jsem mohla mit skoronovou lednici a veci do obyvaku, kdybych nebyla blba a hned mu to nesoupla do bytu ( nj, co jsem cekala... ). |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:04 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:05 Post subject: |
|
|
jediný, co mám, je povlečení od tetičky, která už je po smrti. to už vlastnim tak patnáct let. teda vlastně po více než desetiletí ho opatrovala babička.
a táta má výbavu hrnců, co teď dostal od babičky pod strom. prý že je nebudem používat, že to má, až ho vykopnu z bytu. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:05 Post subject: |
|
|
Rage, to bych vymáhala zpátky , i když už je teď asi pozdě... |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:08 Post subject: |
|
|
Holky, je blby vzit si monitor? Ja ho dostala loni k narozeninam, je to LCD a docela velky...jenze PC bych tu nechala tatovi, ale bez monitoru mi je to blby. BUdem mit PC pritelovej, ale jeho monitor proste dosluhuje. Mam docela dilema, prijde mi to blby to rodicum vzit, kdyz by jinej nemeli, ale na druhou stranu je to moje. A to samy tiskarna, dostala jsem ji ja...jenze tata ma firmu a tiskne na ni svoje veci a kdyz si ji odnesu, jakoze ji taky potrebuju...tak nebudou mit nic. A to samy PC stul apod nejradsi bych si vzala i ten nabytek...ale me to proste prijde blby. Segra si taky nic nebrala....jenze segre to vsechno rodice koupili. V ty dobe na to bylo.... |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:08 Post subject: |
|
|
Ja jsem mela akorat periny, ale ty jsem taky nechala u ex, ale uprimne mi to ani nevadi, asi bych v nich nechtela spat s nekym jinym
Jinak mamka usoudila, ze nema cenu nic kupovat, protoze jeji vkus se dost lisi od meho, tak mi radsi sporila penize. A jsem za to moc rada, protoze nevim, co bych si ted s tim vsim pocala |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Thu 5.6.2008 17:15 Post subject: |
|
|
Ja jsem si taky vzala nabytek z pokojicku, mamka mi nabalila stare hrnce a nadobi, ktere nepouzivala nebo mela dvakrat. Jinak jsem si kupovala vsechno postupne.
A ted mam toho tolik, ze to nemam uz kam davat. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Thu 5.6.2008 19:02 Post subject: |
|
|
jeee..... tak nad tim jsem s nasima nedavno diskutovala
no.... vybavu nemam muzu si vzit veskere vybaveni sveho pokoje (tzn. postel,kozeny gauc, stul, klavir, obrazy,policku, skrine, TV, HI FI, samozrejme comp a tak...) ... a az se vdam, tak pry svatebni dary a penize... hmmmmmmmmmmmmmmmm _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Thu 5.6.2008 19:09 Post subject: |
|
|
popravdě jsem myslela že tohle vymizelo, alespon ve smyslu že by mi někdo schraňoval a vytvářel výbavu odmalička..co se stěhovali sourozenci, vzpomínám si spíš na výbavu finanční, naši nám spoří..hrnečky si z domu nikdo nebral ..ale já aspon mela bráchovi pár vánoc a narozek co kupovat, od nerezovejch všeudělátek a podobně...
já to očekávám tak, že až se někdy budu stěhovat, a naši ještě budou naživu (zní to hrozně) a budem zadobře, zajedeme s mámou do ikey apod, tam se budem handrkovat, hádat a smát, jaký máme obe dve vkus, neco koupíme a pak to pujde za pochodu..a to spoření taky..
popravdě tohle je pro mě celkem dopředu myšlenka, záleží jestli se budu stěhovat sama, nebo s přítelem..... nebo třeba si mě uvede nějaký milý hodný skvělý manžel do svého nádherného domu, který bude vybavený perfektně od podlahy ke stropu a co bych pak dělala s květovanými ubrusy? _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 5.6.2008 20:02 Post subject: |
|
|
Jsem vděčná našim, že tohle vyřešili tím, že mi raději naspořili peníze než schovávali utěrky Ale dostala jsem sadu příborů, které jsem uložila hluboko do skříně, protože mají šílenou hodnotu. Máma je kdysi schovala ze stejného důvodu. Asi si je jednou odnese Ema |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Thu 5.6.2008 20:56 Post subject: |
|
|
Já taky dostala akorát nějaké nádobí, jinak všechno v penězích... Ani by mě nenapadlo x let skladovat utěrky, ručníky, atd. Dneska je všeho tolik, že není problém kdykoliv cokoliv koupit, a aspoň si člověk může vybrat podle svého vkusu... _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 5.6.2008 21:22 Post subject: |
|
|
jamam len kopu uterakov, postelneho pradla a kopu poharov ...inak fakt nic..a ani nejake sporenie asi teda nemam
holt, chce to bud vyhrat tie miliony v loto alebo zmenit frajera na lukrativnejsieho
ale ani jedno asi nepripada do uvahy takze budem musiet pohnut zadkom _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Thu 5.6.2008 21:46 Post subject: |
|
|
zrovna jsem se vrátila od kamarádky, která si do výbavy schovává dva ručníky, které dostala za bonusové body jako dealer Eurony, a několik lžiček, které byly jako dárek v maxibaleních pudinku.
(já pudink nekupuju a Euronu nedělám, takže nemám nic) |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 5.6.2008 22:13 Post subject: |
|
|
jo ja zapomela na sklenicky co se davaly v makru k nakupu zdarma |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|