View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest1 Guest
|
Posted: Wed 4.6.2008 18:44 Post subject: Jak se zbavit otravné kamarádky |
|
|
Začíná mě štvát přítelova známá. Přítel se s ní seznámil asi ve stejný době jako se mnou, takže nás zná stejně dlouho. Ona mě zezačátku nemusela, protože ho chtěla, ale časem jsme spolu nějak vycházely, ne jako nejlepší kamarádky, ale tak normálně. Ona si na něho najednou po hrozně dlouhý době vzpoměla, skoro každý večer prozvání a píše mu. Napsala mu třeba, že se jede podívat na fotbal kde on hraje, a on ten den nešel protože jsme byli spolu, tak jí napsal že ne, že jsme spolu na nějaký akci, a ona mu znova napsala, jestli teda na ten fotbal nechce s ní Už začínám ztrácet nervy i s přítelem, vím, že za to nemůže, ale já prostě nemám na to, abych nad tím mávla rukou A to mi tvrdí, že kdyby mi takhle někdo psal, že by mu to nevadilo. Tak nevím, jsem divná protože mi vadí jak se mu vnucuje a že on s ním nic nedělá, nebo je divnej on, když by mu to opačně nevadilo? |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 4.6.2008 18:49 Post subject: |
|
|
no on si zrejme uziva pocit ze je stale ziadany.. a co s tym robit, to netusim. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 4.6.2008 19:57 Post subject: |
|
|
no to dělaj přítelovy kamarádky pořád, píšou třeba v pul jedný v noci...
a tak odepisuje nemůžu.. prcám.. i když spí _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 4.6.2008 21:58 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 4.6.2008 23:00 Post subject: |
|
|
tak za přítelem ty jeho děvky z netu chodili i do práce.. a on mi pak vyprávěl zážitky, třeba jak jedna měla růžovou rtěnku a pak jí měla obtisklou na cigáru a že se mu z toho zvedá kýbl..
nebo jsem vždycky rád, že mám doma tebe.. No radši jsem to nikdy blíž nezkoumala, ale už to ustalo.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 5.6.2008 11:09 Post subject: |
|
|
jo řeším ten stejnej problém, akorát, že to nejsou kamarádky, ale ctitelky co si sehnali číslo od jeho bývalé.
Vyzkoušíme strategii Hope, ta se mi líbí _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 5.6.2008 11:14 Post subject: |
|
|
jenže moje strategie je závislá na tom, že je přítel nechce.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 5.6.2008 11:20 Post subject: |
|
|
hope wrote: | jenže moje strategie je závislá na tom, že je přítel nechce.. |
tak na tom je to založené kdyby měl potřebu lítat za jinýma , tak nepomuže ani sebelepší strategie_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 5.6.2008 11:23 Post subject: |
|
|
jako člověk někdy fakt kouká co mu píšou.. třeba nazdar... co děláš.. dneska jsem si skvěle zabodala.. a on na to a co já s tim..případně přidá nějakej srdceryvnej výmysl o tom co jsme dělali my..
No ale bůh ví co dělá když u toho nejsem _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 5.6.2008 14:00 Post subject: |
|
|
Neviem ti poradit, ja by som to nedokazala zvladat tak ako Hope...
Pokial by si vypisoval s takymito pipinami asi by som ho poslala niekam.. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Thu 5.6.2008 14:26 Post subject: |
|
|
Pokud je ona pro něj taky otravnou, asi bych to dlouho nevydržela a vzala to do svých rukou. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 5.6.2008 14:27 Post subject: |
|
|
jako to je jeho věc.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 5.6.2008 14:52 Post subject: |
|
|
hoste,bud rada,ze ti to pritel rika a neskryva to pred tebou,to asi znamena,ze jsou mu ukradeny... Navic,kdyz budes hystercit a delat sceny,nicemu nepomuzes,snaz se to brat v klidu a nedej to na sobe znat,tim u nej stoupnes a bude rad..a on s nimi nekam chodi ven nebo jen pise? |
|
Back to top |
|
|
Guest1 Guest
|
|
Back to top |
|
|
|