View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Mon 2.6.2008 17:28 Post subject: Ako sa chováte k nepríjemným ľuďom? |
|
|
Momentálne tu lietam zlosťou po izbe potom čo má jedna osoba vytočila do nepríčetnosti a tak ma napadlo založiť toto téma...Ako sa staviate k ľuďom vy, keď na vás napr. bez príčiny vyletia, vylievajú si na vás zlosť alebo sa chovajú k vám arogantne, povýšenecky alebo ako k najväčšiemu blbcovi? Ako riešite takéto situácie? Prechádzate ich flegmaticky alebo vás to vytočí na niekoľko hodín/minút (ako mňa teraz ) začnete byť na nich tiež protivní alebo stavíte na opačnú kartu a najust ste k ním čo najmilší? Myslím, že takéto situácie sa stávajú docela často (od "milej" pani za prepážkou až po vlastnú matku) _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 2.6.2008 17:32 Post subject: |
|
|
naštěstí si umím "nenechat srát na hlavu" a dokážu bejt taky ostrá, když se někdo chová nepatřičně. Někdy nad tím dokonce neumím ani mávnout rukou a říct si "blbec" a mám potřebu být hnusná na oplátku.. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Mon 2.6.2008 17:36 Post subject: |
|
|
ed _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Last edited by Snowy on Sat 28.6.2008 7:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 2.6.2008 18:18 Post subject: |
|
|
ignorujem, poviem si, ze je to debil, v duchu si nadavam a idem to nejak vyburit.. sport, disko, spanok, hocico |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Mon 2.6.2008 18:24 Post subject: |
|
|
a čo ak máte takéhoto "umelca" stále na tanieri a navyše si k nemu až toľko dovoliť nemôžete? mňa ide už v takom prípade rozdrapiť _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Mon 2.6.2008 18:29 Post subject: |
|
|
Bea wrote: | a čo ak máte takéhoto "umelca" stále na tanieri a navyše si k nemu až toľko dovoliť nemôžete? mňa ide už v takom prípade rozdrapiť :lol: |
V takovém případě omezuji kontakt s ním na nezbytné minimum. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 2.6.2008 18:30 Post subject: |
|
|
nepříjemně; pokud mám obzvlášť sluníčkový den - ignorace _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 2.6.2008 18:34 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 18.7.2008 20:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 2.6.2008 19:59 Post subject: |
|
|
Jak kdy... Někdy se nechám vyprovokovat a vyletím jak čertík z krabičky (a působím jako prvotřídní hyterka ). Většinou se ale snažím zachovat chladnou hlavu, říkám si, že mi ten člověk za to nestojí a sám se podobným chováním shazuje. To jsem pak taková jako korektní a studená, případně více či méně ironická _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 2.6.2008 20:06 Post subject: |
|
|
Podle situace... někdy nedám na sobě nic znát. Ale tohle už je spíš minulostí, protože takhle dusím akorát sama sebe a to mě neskutečně užírá. Většinou se ale umím dost ostře ozvat a nenechat ze sebe dělat vola. Život už mě lecos naučil, mimo jiný to, že pokud se nějakým způsobem nebráním, pro hodně lidí je to popud k dalšímu vylévání zlosti na mojí osobě. |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 2.6.2008 20:27 Post subject: |
|
|
Ja jsem bohuzel hrozny cholerik a necham se strasne snadno vytocit, takze jakmile se ke mne nekho chova tak, jak popisujes v prvnim prispevku, jsem nepricetna a vidim rude Oplacim a jsem hnusna. Neumim se zhluboka nadechnout, napocitat do desiti a rict si "je to debil, klidek" - asi to je nekdy na skodu Tezce, hodne tezce se ovladam.
Taky jsem bohuzel mela jednu takovou kolegyni v praci, chovala se ke mne hrozne, byla sprosta, arogantni, drza a chovala se ke mne jako kdybych byla nejaky maly spratek (kdyby jenom ke mne! Ale ona se tak chovala ke vsem ), jednou uz jsem to fakt nevydrtela a dost jsem na ni byla ostra. Srala me neuveritelne
Nastesti s ni uz nedelam.
No nenecham si srat na hlavu |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 3.6.2008 7:47 Post subject: |
|
|
Ja sa tiez nedokazem zdrzat, ked sa ku mne niekto sprava arogantne, drzo a pod. A myslim si, ze nie je dobre nechat si "srat na hlavu" vo vseobecnosti, ci uz v robote, v obchode, kdekolvek. Ked sa clovek neozve, este viac si ku nemu dovolia ostatni...Samozrejme, ked do mna rype profak na skuske, tak to sa viem ovladat az moc dobre...lepsie nez mat s nim problemy. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Tue 3.6.2008 8:49 Post subject: |
|
|
Jak kdy, jak která situace, jak kterej člověk. Bud jsem v klidu (snažim se tak působit) a ironická, snažim se bejt nad věcí a toho člověka tim vytočit ještě víc nebo jsem hnusná taky (to asi v nejmenšim množství případů) anebo obrátim a všechno odkejvu, souhlasim a toho člověka uklidnim, i když mam jinej názor (to dělám většinou v práci, když si veřejnost na něco stěžuje a je dost nepříjemná). |
|
Back to top |
|
|
Agnes a Krocan :D
Joined: 23 Apr 2008 Posts: 3464 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 3.6.2008 9:09 Post subject: |
|
|
já podle toho jak na koho. když toho člověka znám a vím co si k němu můžu dovolit, tak ho klidně seřvu nebo jsem na něj také hnusná a oplácím mu to.ale když ty lidi neznám, tak se držím zpátky a spíš odkývávám nebo koukám jinam a neposlouchám... _________________
BŮH JE MÝM DRUHÝM PILOTEM |
|
Back to top |
|
|
|