|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:11 Post subject: Záhady, nadpřirozeno, nevysvětlitelné jevy... |
|
|
Všechno, co se točí kolem nadpřirozena, nevysvětlitelných jevů atd.
Stalo se vám někdy něco strašidelného, záhadného, něco, co nedokážete vysvětlit? Nebo jste četli o něčem zajímavém? Zajímají Vás tyto věci, věříte na duchy a posmrtný život....? Atd. Atd. Atd. |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:17 Post subject: |
|
|
Jo, muj zivot je nevysvetlitelny jev. *jen trochu zert* |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:17 Post subject: |
|
|
Já bych akorát napsala, že když je něco nevysvětlitelného, neznamená to že je to blbost
Jinak žádné zážitky nemám. |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:23 Post subject: |
|
|
My ked sme boli kedysi v Taliansku, to bolo mozno tak 8 rokov dozadu tak sme vecer grilovali na terase a otec hovoril ze sa mame pozriet hore na oblohu.Bolo tam take svetielko a velky mrak okolo toho, pohybovalo sa to chvilku dopravala dolava,tak pomalicky a zrazu sa to rychlo rozdelilo na 2 casti a zmizlo,tak mozno to bolo ufo
Inak za ,,nadprirodzene" javy povazujem aj dejavue.Teda mne to tak pripada, ze je to nieco nevysvetlitelne _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:37 Post subject: |
|
|
když se tu zmínilo se dejavu - taky se mi občas stává, že se něco stane (někdo něco řekne, udělá...) a já mám pocit, že jsem už předtím věděla, že se to stane... _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:39 Post subject: |
|
|
Jo, dejavu sem mívalal dost jako malá, nedávno jsem o tom četla, že si s námi hraje mozek, který udělá chybu a bere novej počin tak jako že už se stal. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:43 Post subject: |
|
|
to dejavu mám docela často
Jinak nic moc, ale naše rodinná známá nám tvrdí, že jednou na chalupě jim na zahradě přistálo Ufo, už s tím byla i za nějakýma odborníkama přes tyhle jevy a ty jí řekli, že to opravdu možný je.
No, nevěřím tomu, ale kdo ví. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:46 Post subject: |
|
|
pár lidí z mého okolí říkalo, že měli nějaké nadpřirozené zážitky (duchové apod.), ale já o tom radši nechci moc slyšet, mám z toho respekt _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:54 Post subject: |
|
|
ehm... ja nechci nic říkat ale bydlím vedle hřbitova tak věřím na vše nebo už mi hrabe? Jinak když jdu do pokoje, které je v druhém patře tak si myslím že ve vedlejším pokoji někdo je, ale už se tak nebojím co dřív i když chodit o půlnoci kolem hřbitova _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:56 Post subject: |
|
|
já jsem hlavně strašná posera a když jsem v noci v bytě nebo domě sama slyším neustále kroky a otevírání dveří |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 6.2.2007 19:57 Post subject: |
|
|
Jak píše Shannon, taky z toho mám respekt. Na druhou stranu mě tohle téma šíleně vzrušuje a zajímá
Máte nějaký zkušenosti s vyvoláváním důchů?
Já jednou byla s kamrádkou u její spolužačky. Bylo nás tam asi 8 a vyvolávaly jsme. začaly práskat dveře, ozývat se divný zvuky. Dodnes nevím jestli to dělal někdo ze srandy nebo se fakt NECO stalo. Ale vždycky když na to vzpomenu, mám husí kůži.
Uplně maximální respekt mám z hřbitova a mrtvých celkově. Jednou jsme při táborové hře museli spát vedle hřibotva. Na ten nápis co byl na hřbitovní zdi nikdy nezapomenu: To, co jste vy, byli jsme i my. To co jsme my, budete i vy. Brrr.
Celkově jsem strašnej strašpytel. Všemu, co vidím ve filmech veřím a pak mě to děsí třeba když jdu večer sama nebo když jsem sama doma. Mám moc bujnou fantazii.
Pamtuju si jak v Top dívce bývala dvojstránka těch strašidelných příběhů |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 6.2.2007 20:04 Post subject: |
|
|
Metti, tak to tě obdivuju. Já bych se z toho zcvokla. Nikdy jsem nechápala, jak tam někdo může bydlet Sice je asi rozdíl, když tam člověk bydlí odmala než když o tom jen přemýšlí, ale já bych tam nebyla ani týden. Jednou jsem jela na kole takovou vesničkou a s hřbitovem sousedil takovej krásnej novej domeček, všecko tam vypadalo tak útulně a dokonale, ale na zahradě se jim po celé délce táhla hřbitovní zed
Já mám divnej pocit i z věcí, co zbyly po mrtvých. Vím, že když je používali, nosili, byli živí, ale stejně. Nebo babička mi třeba jako malé vykládala, jak na té posteli co ted spinkám umřela prababička. Docela nepříjemnej pocit. Taky představa, že bydlím v bytě, domě kde se někdo zabil nebo se tam stalo nějaký neštěstí je taky brrrr. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 6.2.2007 20:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Tue 6.2.2007 20:15 Post subject: |
|
|
terinas no hold co nadělám ale určitě se plánuju odstěhovat, tady nehodlám bydlet po zbytek života
No co asi mi příjde na hřbitově nejhezčí, když jsou dušičky a jak to pak nádherně všechno svítí. Anebo když jdeme zapálit svíčku s babičkou, tak za náma jdou kočky, to je pak sranda. _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 6.2.2007 20:24 Post subject: |
|
|
metti a máš okno na ten hřbitov? |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 34, 35, 36 Next
|
Page 1 of 36
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|