|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:08 Post subject: Velká a významná výprava, alias ve-vý-vý! |
|
|
Takže dámy, zde házejte volné termíny, plány na léto...atd, atp.
BTW, Vill, s kým Ty jedeš na Mighty? Pokud pojedete autem, mohla bych se připojit? Nejlépe i v nocležnictví ve stanu? _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:11 Post subject: |
|
|
jo, já už tady stepovala, kdy Canta založí ten sraz!
já mám prakticky celé prázdniny volné. Teda buď volné nebo pojedu do Londýna. Ale to se ještě fakt neví. Takže plánuji si i tohle.
tak šup, házejte termíny. Já se vydám klidně kamkoliv. Hlavně s někym, kdo má na mě nervy. No a počítám s tim, že bychom mohli udělat nějakou tématickou výpravu. No a tady zase navrhnu: Yo, peace! Budeme jako hippies? |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:13 Post subject: |
|
|
od 12.6. jsem volna vsem radovankam ....
(pokud neutecu nekam na jih - ale nevypada to) .. Praci budu mit jen takovou noooo kde se, co naskytne.
Umim stopovat, utikat pred uchylama, kdyz jsem opila zpivam sprosty narodni pisnicky a po ranu vypadam velice skvostne - zvlast, kdyz jsem se noc predtim koupala v rybniku a sla spat s mokrou hlavou a flaskou vina do zaprdenyho stanu.
Nohy me moc nesmrdej, pac nosim skoro cely leto jen zabky. V plavkach vypadam vtipne a kdyz skacu do vody vylejzaj me prsa.
Z toho vyplyva pojedu kamkoliv
jes plííís budem si hrát na hippísačky ... pujdem den predtim do sekace a vyberem nejaky fajnovy hadry na to
A pojedem na tu Moravu? ...
Ted me napada nikdy jsem nebyla v jiznich cechach |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:16 Post subject: |
|
|
zavidiiiiim |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:17 Post subject: |
|
|
A co takhle třeba prodloužený víkend 19.-22. v červnu? To není tak za dlouho, bylo by to na chvilku...
Podmínkou je žádny stany, žádný vařiče, žádnej hrot, prostě lehkej spacoš, dobrá nálada, piece of love and peace for love...žabky, deo na nohy, plofky, opalovací krém a spousta šarmu, až bude chcát, aby nás někdo ubytoval na seníku _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:18 Post subject: |
|
|
Cantarella wrote: | A co takhle třeba prodloužený víkend 19.-22. v červnu? To není tak za dlouho, bylo by to na chvilku...
Podmínkou je žádny stany, žádný vařiče, žádnej hrot, prostě lehkej spacoš, dobrá nálada, piece of love and peace for love...žabky, deo na nohy, plofky, opalovací krém a spousta šarmu, až bude chcát, aby nás někdo ubytoval na seníku |
ja bych mohla |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:20 Post subject: |
|
|
joooo .... Aaalu. Já do sekáče půjdu mileráda.
NO A HLAVNE. Alkohol, boys and parties!
A žabky, šátky a crazy oblečení podmínkou.
Super, budu připravená na jedničku.
canto, já bohužel v červnu vůbec nemůžu, mám zkouškový a ke všemu akce, na kterých musim být! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:29 Post subject: |
|
|
mamba wrote: | joooo .... Aaalu. Já do sekáče půjdu mileráda.
NO A HLAVNE. Alkohol, boys and parties!
A žabky, šátky a crazy oblečení podmínkou.
Super, budu připravená na jedničku.
canto, já bohužel v červnu vůbec nemůžu, mám zkouškový a ke všemu akce, na kterých musim být! |
Tak pak navrhuju od 1. srpna do 5., to je zas asi můj jedinej reálnej volnej termín nejbližší
Tak takovejch akcí se dá klidně naplánovat víc.
Si to docela malujete, budem zpocený, špinavý, smradlavý...jako ten alkohol by šel, možná i ta pary, ale boys ?_________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:40 Post subject: |
|
|
to zni celkem dobre, ale asi az ten srpen.
kazdopadne mohem zacit nejakou rozjezdovou jednodenni chlastackou v praze treba v lese nebo podobny zeleni, hm? hm? |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:44 Post subject: |
|
|
...
Last edited by waxeipahdeth on Thu 29.5.2008 10:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:48 Post subject: |
|
|
Lolita wrote: | to zni celkem dobre, ale asi az ten srpen.
kazdopadne mohem zacit nejakou rozjezdovou jednodenni chlastackou v praze treba v lese nebo podobny zeleni, hm? hm? |
Každopádně hmm stačil by třeba výlet do Šárky, tam se klidně plácnem u potoka a je hej._________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:50 Post subject: |
|
|
jé a víte co je taky dobrý. Na konci června bych relativně mohla. Třeba tak nějak ten poslední pátek. Jely bychom do Phy. Petřín, zahrady, party. Víno v ruce a freedom. Mně nedělá problém být třeba venku 24hod |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.5.2008 13:56 Post subject: |
|
|
No tak platí...tohle jsme dost plánovaly s Vill. Píchni datum, Mambi _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Wed 28.5.2008 15:22 Post subject: |
|
|
Jupík uz je to tady
Ja mam teda zkousky az do srpna ( ), ale mam mezi nima docela velky rozestupy, pokud tam nebudou opravne terminy tech, ktere ted (neu)delam Jinak pak Vary, termin Rumunska vubec nevim, takze proste na me neberte ohledy, placnete nejaky datum a ja uvidim:)
Jo a ta nejdriv zkusebni prirodnacka kalba v Praze je dobrej napad, Sarka zni uplne krasne.
Jinak Cant ty Mighty vubec nevim. Domlouvam se s lidma ze skoly, vubec nic jsme zatim nedohodly. Protoze predpokladam, ze B. se na me vykasle, asi by se ji tam nechtelo:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 28.5.2008 15:29 Post subject: |
|
|
Hele Exi a co to spojit s Brnencem?
Ja pojedu klidne na nekolikrat, takovyhle veci me bavej Ale treti den fakt vypadam nechutne, ale na to kaslu .. vy se na me budete muset koukat |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srazy |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|