ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 27.5.2008 11:16 Post subject: |
|
|
no to cos napsala na posled si myslim ze je ten hlavni problem _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 27.5.2008 12:47 Post subject: |
|
|
Máš pravdu, hope, já jsem asi opravdu naivka (neřekla bych teda, že hloupoučká, ale do jistý míry jsem naivkou zůstala). A nechápu, proč se to pořád bere jako něco špatnýho (jako jestli je za "naivitu" považována důvěra k lidem a v lidi?) Nemysli si, že mě nikdy nikdo nezklamal, nepodrazil. Dokonce jednou dost ošklivě lidi, kterym jsem věřila (jako ne na 100%, ale brala jsem je jako kamarádky). Využily tehdy "mé bezbřehé naivity", což mi bylo taky řečeno
A co, budu z toho vyvozovat, že už nemůžu nikdy nikomu věřit a všichni lidi jsou stejný svině? Ne, já si řekla, že tohle byly svině, a mou jedinou chybou bylo to, že jsem to ve svý naivitě neodhodla a neukončila s nima vztahy dřív, než se to stalo. Jinak mam ve svym životě pár lidí, kterym věřim absolutně a zatim mě nezklamali, a řikam si, že mě maj rádi třeba právě pro tu mojí ještě pořád značnou naivitu - já tomu řikam spíš nezkaženost (a otázkou, co by se stalo, kdyby jo, se prostě nezabývam, protože jim věřim ). A v těch vztazích to beru podobně...věřim, dokud nemam jasnej důkaz, že mě podvádí nebo něco takovýho. Proč si otravovat život něčim, co neni?
A člověk si taky musí přeci jen trochu věřit, že stojí ostatnim za to, aby ho nepodváděli a vážili si ho. |
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
mord kytky 0, meta: 25
|
Posted: Thu 29.5.2008 13:05 Post subject: |
|
|
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 19.7.2008 10:15 Post subject: |
|
|
Rhi - a nepatří to alespoň v malé míře chtě nechtě ke každému vztahu, kde ti na tom druhém záleží a máš ho ráda? _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac
Last edited by Kess on Sat 19.7.2008 12:51; edited 1 time in total
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sat 19.7.2008 11:11 Post subject: |
|
|
aj moj si dava, vravi, ze podla toho co mu nastavia, ci lico alebo usta....nejako neriesim..dokym to nevidim |
|