|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sun 25.5.2008 18:37 Post subject: |
|
|
Jeden z najvyraznejsich rozdielov medzi muzmi a zenami je sposob, akym zvladaju stres. Muzi sa utiahnu a zeny coraz viac podliehaju citom. On sa citi lepsie, ak problemy riesi, ona ak o nich hovori.
V tomto obdobi je muz duchom nepritomny, nevsimavy a roztrzity. Ked sa s nim zeny chce rozpravat, zda sa ze jej venuje len 5% pozornosti. Pre zenu je toto obdobie velmi tazke, lebo nevie, v akom strese sa muz nachadza. Keby prisiel domo a porozpraval by o problemoch, dokazala by prejavit ucast. Tusi, ze cosi nie je v poriadku, ale mysli si, ze muzovi na nej uz nezalezi, lebo sa s nou nerozprava.
Tento problem sa ma bohuzial v poslednej dobe tyka a priznam sa , ze mi strasne lezie na city, ze priatel sa so mnou nechce bavit o problemoch z roboty. A tazko je mi riesit to tak, ze ho nechat na pokoji a nestarat sa...Nie ze by to bol pre mna objav, ale tazko sa mi prisposobuje tomu, ze aj priatel nema taku potrebu komunikacie ako ja a fakt sa potom citim odmietana. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.5.2008 18:38 Post subject: |
|
|
Corbusier wrote: | Mně přijde, že Fantagiro dává divné příklady... Já tu knížku četla, a stejně je nechápu. Ale četlo se to výborně, je to spíš jako "úryvky z partnerského života" a pak se to tam okecává a řeší proč, co a kdy. Je to hodně čtivé a já se u toho hodně nasmála, su totiž typická ženská tak sem si tam našla hodně známe situace z mého života. |
asi mas pravdu, ze vyberam netrefne uryvky_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sun 25.5.2008 18:41 Post subject: |
|
|
Nebo spíš každý si v té knížce najde to své. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sun 25.5.2008 18:49 Post subject: |
|
|
To si nepamatuju.. Ale mám takový dojem že pár jo, nebo někde uvnitř té knížky, nebo v dalším díle, nebo v nějaké úplně jiné knížce |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 25.5.2008 18:52 Post subject: |
|
|
Jako test jestli jsi z Marsu nebo z Venuše? _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Mort kytky 8, konec
|
Posted: Sun 25.5.2008 18:58 Post subject: |
|
|
Joseph Heller, Hlava XXII — pilot je blázen, proto nemůže být ve službě. Ovšem ze služby může být propuštěn pouze na základě své žádosti. Ovšem pokud tu žádost podá, ukáže tím, že si svou situaci uvědomuje, a tím pádem není zas tak šílený, aby mohl být propuštěn...
mi velmi připománá věty typu Nikdy mě nevezmeš ven!
Proč mi někdy jen tak, sám od sebe nekoupíš kytku!
koupím kytku --> bude to špatně, protože jsem jí koupil na její přání, tudíž ne sám od sebe
nekoupím kytku --> budu za ignoranta, který ji neposlouchá
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:01 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | jsou na konci te knizky nejake testy? |
nie su_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:04 Post subject: |
|
|
Je, je to těžký
Mimochodem, přítel mi právě řekl: Můžeš otevřít víno? (výsledek: otevřela jsem víno bez analyzování formy sdělení) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:05 Post subject: |
|
|
Mort: ono totiž platí
Proč mi někdy jen tak, sám od sebe nekoupíš kytku! ---> jsi v háji
A Lenore není z Venuše. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Mort kytky 8, konec
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:10 Post subject: |
|
|
che: jasná rovnice.
Napadlo mne, zda posláním knihy je poslat chlapy do háje.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:15 Post subject: |
|
|
Max, to radši nezjišťuj, ty operace na změnu pohlaví jsou prý dost drahé.
Jinak já osobně mám za to, ze jsem ze Země, ale člověk nikdy neví _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:29 Post subject: |
|
|
můj kámoš má na tohle jasný pravidlo, ženská nikdy nemá co chce, páč ani neví co chce..
já mám na to jiný pravidlo, nebudu žebrat o něco co by mělo být samozřejmý..
Výsledek je jasnej
jinak slovo můžeš mi zní spíš jako žádost.. když mluvim s přítelem používám ho mužeš prosím.. nebo mohl by si prosim tě.. a když mu řeknu umej lastavě nádobí ( a nehraj už tu zkurvenou fifu.. ne, ani cigáro si nedávej..)prostě teď hned.. no tak je nasranej, ale možná jsem to blbě pochopila.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mort kytky 8, konec
|
Posted: Sun 25.5.2008 19:51 Post subject: |
|
|
pořád asi správně nechápu význam slova "můžeš" = "falešné naděje = v yber si, jestli to uděláš nebo ne, ale běda jestli to neuděláš"?
Co je na Umyješ prosím nádobí? tak odpuzujícího. Je to krátké, jasné a bezkonfliktní. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|