|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Mon 12.5.2008 14:25 Post subject: |
|
|
já si myslím že exi spíš myslela rozdíl mezi tím, když do toho nějaká holka spadne právě z toho důvodu že má pokřivené vnímání sebe sama, a mezi tím když někdo schválně píše takové pitomé návody a dělá si z toho image. já myslím že nemocné jsou svým způsobem všechny, litovala bych jenom ty první, ty druhé mě strašně rozčilujou. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Mon 12.5.2008 15:00 Post subject: |
|
|
tyhle blogy ti je fakt sila
jinak nechapu jedno jejich pravidlo, neco ve stylu, ze se nemaji bavit s tlustejma lidma... myslela jsem, ze ony samy sebe taky vnimaji jako tluste lidi, jinak by prece tohle nedelaly, takze mi to prijde postavene na hlavu, nebo si ty holky moc dobre uvedomujou, ze jsou stihle, ale byt jeste stihlejsi-vyhubla kostra nejlip, je vylozene image... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Thu 22.5.2008 19:00 Post subject: |
|
|
To je z toho fóra:
vA Je To F PiTcHy !!!
Tag zlatka asi se dlouho neuvidime...dneska udělala máti něco, co sem prostě totáálně nečekala. F sedum ráno mi oznámila, že jedem na psichiatrii !!! Možná to udělala kuli tomu, jag přišla na tenhle blog...ae ona to spíš udělala celkově kvuli tomu, co se poslední dobou děje...páč já sem ted už dva tejdny doma...mimo svět...mimo šechno dění a jenom jim a jim...Řekla : " Tag se oblíkni, za 30 minut jedem ! " Byla sem f šoku...nejdříf sem nechápala....pag mi šechno došlo a rozbrečela sem se. Ae nepomohlo to a musela sem tam, páč prey gdybych nešla, tag by si pro mě přijeli sanitkou...a po tom fakt jako netoužim hey ! Tagže sme vyjeli...se svym tlustym ksichtem, zadkem a stehnama sem se narvala do auta a jeli sme do ordinace. Tam sem si připadala jag nejvítz blázen...f čekárně sem se klepala jag dement, páč sem byla upe f prdeli. Ty lidi na mě jenom blbě čuměli. Nejdříf mě to sralo, ae nakonec už mi bylo šechno jedno...pag sem přišla na řadu. Chvíli mluvim psichiatr s mum...určitě mu nakecala, že nežeru a zvracim, bo že se pag zas přejídám... Páč pag gdyž sem se s nim bawila já, tag se mimo jiný ptal i na tohle...jesi jako normálně jim a tag...pag jen tag prohodil : " A nechtěla bys na tři teydny do nemocnice do Motole ?! " Upe sem byla f hajzlu...proč jako já bych měla beyt něgde s podezřenim na anorexii tywe, mezi sameyma vychrtlinama, gdyž sem tlustá jag prase !!! By mi fakt moc nepomohlo hey...spíš naopak...taká live thinspirace hey xD Tagže sem to odmítla s tim, že sem f poho a že se dávám dohromady!!! On teda jakože souhlasil, ae pag si zas zavolal mum a ta mu něco musela nakecat, páč pag upe změnil názor, že prey si tam stejně ty 3 teydny poležim...že prey to pro mě bude nejlepčí !!! Bhoooože...a pag se ještě ptal jesi se sebepoškozuju a taký sračky...jop a prey jesi sem už chtěla něgdy spáchat sebevraždu xO Tywe hey připadala sem si tam jag dyly největší...Nooo...tagže je jistý, že tady na tři teydny nebudu....ae eště newim gdy přesně... achjou zlata moe já newim jesi mám brečet bo zuřit... (( Ae teď nebudu vubec papkat, páč se f tý Motoli neci cejtit jag upe bečka (( Hlawně že mum je šťastná... :´( |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Fri 23.5.2008 10:19 Post subject: |
|
|
chudák holka, ale je fakt, ze mi trvalo tak 10min, nez jsem si to prelozila
Doufam, ze takhle to s cestinou jednou nedopadne (a to vim, ze ja pisu, jak dobytek) |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 23.5.2008 10:28 Post subject: |
|
|
To je za dost dlouhou dobu nejsmutnější text, co jsem četla... _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 19, 20, 21
|
Page 21 of 21
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|