sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Skunkless se ptá..na bolest.
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 14.5.2008 19:07    Post subject: Reply with quote

Jak lidem poradit? Myslíš těm, kteří si ubližují? Myslím, že je důležité, aby kolem sebe měli lidi (přátele, rodinu), kteří je vyslechnou a podrží když je nejhůř. Jenže hodně lidí, kteří se uchýlí k působení si bolesti právě takové lidi nemá-anebo se jim neumí otevřít, dusí vše v sobě a řeší to takhle...Já nevím, každý se s tím asi musí srovnat sám. Dnes můžem jít normálně k psychologovi/psychiatrovi, brát AD, ale to není všechno. Člověk si musí uvědomit, že nedělá dobrou věc a ubližuje nejen sobě i ostatním (a každý má někoho, komu na něm záleží i když sama jsem tomu jednu dobu nevěřila) a prostě řešit svou krizi jinak-rozumně, ne sebepoškozováním, ne alkoholem, drogami apod.

A co se týče mě-trvalo to několik let, více méně pravidelně, teď se snažím to nedělat...naposled jsem "ujela" v únoru a to jsem byla opilá tak jsem ráda, že už nemám potřebu tak často...hlavně je to tím, že už nemám deprese. Netuším, jestli by to šlo něčím odvrátit. Asi je to alibistické a je to blbost, ale myslím, že už jsem se "takhle" narodila a "musela" si tím projít...ani jako malá jsem nebyla šťastné dítě Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message  
Askari
Geronimo

PostPosted: Wed 14.5.2008 20:02    Post subject: Reply with quote

Je hele Skunkless, ja Te pobrala.. *smich: je dobry, ze aspon neco jsem pobrala, jinak si totiz pripadam zcela vygumovaana*

*necha si na chvili zkusenosti se sebeposkozovanim a vezme to v obecny rovine*

Mne spis prijde, ze bolest neni nutne uvedomeni si sam sebe, protoze kdyz je ji- jakehokoliv druhu- proste prilis, clovek se spis otupi, prestane vnimat, prestane vnimat, ze vubec je, jako jedna z mala konstant mu prijde prave jenom ta bolest a zapomene se, zapomene se ze to slo i jinak... Stejne jako neverim ze bolest leci vetsi bolest, je to jen zase dalsi oblbovak na chvilkove zapomenuti, ale nic vic...

(Juuu dari se mi byt v opozici aspon *k nekomu*?)
Back to top
Cantarella
kytky 5, meta: 5250
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Wed 14.5.2008 20:22    Post subject: Reply with quote

...a Canta odpovídá. Fuck the pain.

Bolesti už mám po krk, touhle záležitostí jsem si léčila mnohé, dokud to nezašlo tak daleko, kdy za mnou jistá osoba prolezla oknem, aby mi sebrala nože a žiletky, protože jsem netušila, co dělám.

A od tý doby, sebevíc mám chuť si něco kompenzovat krví, kouknu na levý zápěstí a vím, že už se tohle nikdy nesmí stát. Fakt ne.

Ať žijou potítka Confused

Už se stalo.

OPAKOVAT!!
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum