|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Umějí dnešní ženy být skutečnými Ženami? |
Jistě, ženská je ženská a nemusí se tomu nijak učit. |
|
29% |
[ 12 ] |
Asi jak která, některé se tomu opravdu dost vzdálily. |
|
46% |
[ 19 ] |
Myslím, že většina žen už ta svá ženská kouzla a schopnosti zapomněla používat. |
|
14% |
[ 6 ] |
Nevím, jaký na to mám názor a nebo si myslím něco úplně jiného. |
|
9% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 41 |
|
Author |
Message |
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 13.5.2008 22:05 Post subject: |
|
|
zuza wrote: |
jestli bych mela popsat kam se dostala dnesni zenska a chlap, tak mi prijde, ze chlapy sice nemaj nic proti tomu, aby si zenska delala co chce (studium, kariera), dokonce kdyz je uspesna, tak dokazi byt i hrdi - problem je, jakmile jim nezbyde dostatecne mnozstvi casu tak, aby domacnost a "pece" o muze bezeli na 100%, jinými slovy chlap ceka od zenske to same, co pred sto lety - naproti tomu dnesni zenska ,mnohdy nepotrebuje chlapa k vydelavani penez, k zajisteni bydleni, k zarizeni technickych veci v domacnosti, ke komunikaci s remeslniky - potrebuje ho jen k lasce a ke spolupraci ve vychove deti a to spouste chlapu nestaci |
S tím souhlasím..
A ještě bych k tomu dodala, že potřebujou pořád obskakovat "a podrbej mě tady a natoč televizi, špatně na ní vidím a podej mi tohle a potřebuju polštářek pod bradičku, ježiš a teď mě něco štíplo!..." nebo aspoň já vždycky měla chlapa, co pořád vyžadoval moji pozornost a když jsme spolu byli, tak nešlo, abych si něco dělala pro sebe, pořád jsem se musela věnovat jemu.._________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 14.5.2008 10:36 Post subject: |
|
|
Nj, většina dnešních žen má dvoje zaměstnání-jedno normální a pak když se vrátí z práce tak je čeká další pracovní doba v domácnosti. Ale naštěstí se v tomhle chlapi lepší a nenechají všechno dělat ji. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 14.5.2008 10:45 Post subject: |
|
|
jo, to ten můj taky Mo, podrbej mě na zádech, zahřej mi špíčky, šimrej mě na ruce..bolí mě zoubek asi umřu.. a když já řeknu, že je mi zima, dostanu jasnou odpověď, tak se pořádně přikrej.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 14.5.2008 14:53 Post subject: |
|
|
hope wrote: | ale zas tak hrozná nejsem, ale nesnesu, když jde v něčem zmačkaným nebo nedejbože v něčem co vypadá jako po dědovi a vytažený z popelnice..A když řeknu, že si lidi budou myslet, že neumim žehlit ani prát, tak řekne dyt to dělá matka, ty se stydět nemusíš.. tak mu říkám, ať si to napíše na čelo, nebo se převlékne..
|
eh, to mě teda v životě nenapadlo, že když bude mít přítel zmačkaný triko, tak si o mně lidi budou myslet, že neumim žehlit nebo prát.
možná tak, že se neumí oblíct. ale to už je jeho boj. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 14.5.2008 15:14 Post subject: |
|
|
hele když jde někam sám, tak je mi fuk, že nosí ke kraťasům ponožky, nedejbože v sandálech..nebo ať si klidně vezme dva límečky přes sebe, ale když jde se mnou, bude chodit jako člověk.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 16.5.2008 18:12 Post subject: |
|
|
Dotaz mimo téma. Jak je to u vás s tím periferním viděním? Vidíte třeba rohy místností, když se postavíte těsně před dveře tak, že se patami dotýkáte prahu a hledíte přímo před sebe?
Protože mě kolikrát zarazí co všechno ženské vidí (registrují), dneska mi z toho přejel až mráz po zádech _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 16.5.2008 18:43 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Jana on Wed 21.5.2008 0:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 13, 14, 15
|
Page 15 of 15
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|