sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Vaše názory na mojí knihu - JSEM ŽENA
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  

Umějí dnešní ženy být skutečnými Ženami?
Jistě, ženská je ženská a nemusí se tomu nijak učit.
29%
 29%  [ 12 ]
Asi jak která, některé se tomu opravdu dost vzdálily.
46%
 46%  [ 19 ]
Myslím, že většina žen už ta svá ženská kouzla a schopnosti zapomněla používat.
14%
 14%  [ 6 ]
Nevím, jaký na to mám názor a nebo si myslím něco úplně jiného.
9%
 9%  [ 4 ]
Total Votes : 41

Author Message
Mo Cuishle
kytky 8, meta: 17650
kytky 8, meta: 17650

PostPosted: Tue 13.5.2008 22:05    Post subject: Reply with quote

zuza wrote:

jestli bych mela popsat kam se dostala dnesni zenska a chlap, tak mi prijde, ze chlapy sice nemaj nic proti tomu, aby si zenska delala co chce (studium, kariera), dokonce kdyz je uspesna, tak dokazi byt i hrdi - problem je, jakmile jim nezbyde dostatecne mnozstvi casu tak, aby domacnost a "pece" o muze bezeli na 100%, jinými slovy chlap ceka od zenske to same, co pred sto lety - naproti tomu dnesni zenska ,mnohdy nepotrebuje chlapa k vydelavani penez, k zajisteni bydleni, k zarizeni technickych veci v domacnosti, ke komunikaci s remeslniky - potrebuje ho jen k lasce a ke spolupraci ve vychove deti a to spouste chlapu nestaci

S tím souhlasím..
A ještě bych k tomu dodala, že potřebujou pořád obskakovat "a podrbej mě tady a natoč televizi, špatně na ní vidím a podej mi tohle a potřebuju polštářek pod bradičku, ježiš a teď mě něco štíplo!..." Laughing nebo aspoň já vždycky měla chlapa, co pořád vyžadoval moji pozornost a když jsme spolu byli, tak nešlo, abych si něco dělala pro sebe, pořád jsem se musela věnovat jemu..
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 14.5.2008 10:36    Post subject: Reply with quote

Nj, většina dnešních žen má dvoje zaměstnání-jedno normální a pak když se vrátí z práce tak je čeká další pracovní doba v domácnosti. Ale naštěstí se v tomhle chlapi lepší a nenechají všechno dělat ji.
Back to top
View user's profile Send private message  
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Wed 14.5.2008 10:45    Post subject: Reply with quote

jo, to ten můj taky Mo, podrbej mě na zádech, zahřej mi špíčky, šimrej mě na ruce..bolí mě zoubek asi umřu.. a když já řeknu, že je mi zima, dostanu jasnou odpověď, tak se pořádně přikrej.. Laughing
gigli
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Wed 14.5.2008 14:53    Post subject: Reply with quote

hope wrote:
ale zas tak hrozná nejsem, ale nesnesu, když jde v něčem zmačkaným nebo nedejbože v něčem co vypadá jako po dědovi a vytažený z popelnice..A když řeknu, že si lidi budou myslet, že neumim žehlit ani prát, tak řekne dyt to dělá matka, ty se stydět nemusíš.. tak mu říkám, ať si to napíše na čelo, nebo se převlékne.. Laughing Embarassed

eh, to mě teda v životě nenapadlo, že když bude mít přítel zmačkaný triko, tak si o mně lidi budou myslet, že neumim žehlit nebo prát. Shocked
možná tak, že se neumí oblíct. ale to už je jeho boj.
Back to top
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Wed 14.5.2008 15:14    Post subject: Reply with quote

hele když jde někam sám, tak je mi fuk, že nosí ke kraťasům ponožky, nedejbože v sandálech..nebo ať si klidně vezme dva límečky přes sebe, ale když jde se mnou, bude chodit jako člověk..
Nocturmas

PostPosted: Fri 16.5.2008 18:12    Post subject: Reply with quote

Dotaz mimo téma. Jak je to u vás s tím periferním viděním? Vidíte třeba rohy místností, když se postavíte těsně před dveře tak, že se patami dotýkáte prahu a hledíte přímo před sebe?
Protože mě kolikrát zarazí co všechno ženské vidí (registrují), dneska mi z toho přejel až mráz po zádech Laughing
Jana
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Fri 16.5.2008 18:43    Post subject: Reply with quote

..

Last edited by Jana on Wed 21.5.2008 0:57; edited 1 time in total
Back to top
Bea
kytky 1, meta: 300
kytky 1, meta: 300

PostPosted: Fri 16.5.2008 20:16    Post subject: Reply with quote

Nocturmas wrote:
Dotaz mimo téma. Jak je to u vás s tím periferním viděním? Vidíte třeba rohy místností, když se postavíte těsně před dveře tak, že se patami dotýkáte prahu a hledíte přímo před sebe?
Protože mě kolikrát zarazí co všechno ženské vidí (registrují), dneska mi z toho přejel až mráz po zádech Laughing

farby a tvary sa daju vnimat ale detaily uz samozrejme nie ... ale myslela som si ze to dokazu aj chlapi (aj ked sa vravi ze nie)..

tak teraz uz viem preco nas tak bez zabran z boku pozorujete a myslite si aky ste nenapadni Laughing
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Page 15 of 15

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum