|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Umějí dnešní ženy být skutečnými Ženami? |
Jistě, ženská je ženská a nemusí se tomu nijak učit. |
|
29% |
[ 12 ] |
Asi jak která, některé se tomu opravdu dost vzdálily. |
|
46% |
[ 19 ] |
Myslím, že většina žen už ta svá ženská kouzla a schopnosti zapomněla používat. |
|
14% |
[ 6 ] |
Nevím, jaký na to mám názor a nebo si myslím něco úplně jiného. |
|
9% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 41 |
|
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 12.5.2008 19:01 Post subject: |
|
|
náhodou, já bych takovýho chlapa docela brala, aspon bych měla šanci, že stihnu otěhotnět ještě před přechodem.. Jako né že bych dřepěla doma a čekala až donese prachy, zaplatí mi fitko a uklízečku.. Ale prostě abychom nebyli životně závislí na mým platu.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 12.5.2008 19:02 Post subject: |
|
|
Jsou to ilustrační příklady. Důležité je, aby to té ženské prostě nebylo fuk.
ED: E.x.i.l.i.a wrote: | chlap si přece může uvědomit sám, že si nemá brát ven pokrčené věci a nechodit v botách po bytě apod. k tomu nemusí mít ženskou, která je posedlá pořádkem. | A ženská si může uvědomit sama, že je krásná a sexy, k tomu nemusí mít chlapa, který je posedlý sexem.
Tyhle argumenty jsou prostě mimo, stejně jako ty s náhradní matkou od loth. Jde přece o to, dát druhému nevědomí, že ti na něm záleží... a nejen na něm, ale taky na sobě samé, i společné domácnosti._________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Mon 12.5.2008 20:35 Post subject: |
|
|
nocturmas proc tam porad tahas tu domacnost ?
me to teda taky prijde spis jak vztah matka/syn.....osobne bych proste nekoho takovyho kdo by me obdivoval pro to jak vyluxuju vedle sebe mit nemohla _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 12.5.2008 20:44 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 18.7.2008 21:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 12.5.2008 20:49 Post subject: |
|
|
ono nemusíš peskovat že něco neudělal.. já mu řeknu 3x jestli by neumyl nádobí,, jenže on si dá nejdřív cigárko, pak se zasekne u netu, pak si lehne do vany, pak je hokej.. no a já se uprostřed hokeje seberu a jdu to nádobí umejt..
..zlatooo, dyt jsem říkal, že to umeju.. já na to.. jo, ale před šesti hodinama..
no a pak se cejtí jako debil, a to mě ke spokojenosti stačí..Tohle je mimochodem věc, kterou dělali všichni moji chlapi, nevim, asi něco geneticky zakodovanýho, ale nic mě nevytočí víc _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 12.5.2008 21:06 Post subject: |
|
|
ed.
Last edited by Lothórien on Fri 18.7.2008 21:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Tue 13.5.2008 14:26 Post subject: |
|
|
Taky nejspíše chcete do života schopného a šikovného chlapa, co něco zastane a umí dát věci do pořádku, proto nechápu co vám na tom přijde tak nepochopitelného.
Když se o tom bavit nechcete, tak si nechte od cesty i to nicneříkající rýpání a slovíčkaření. _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:08 Post subject: |
|
|
ja nevim no, je jasny ze nechci nekoho kdo nic neumi, ale nelibuju si na detailech ze se me libi jak umi spravit pracku a jeste u toho prelestit a poradne utahnout kazdy sroubek notabene i s nekym kdo zrovna moc sikovnosti ohledne praci doma nepobral se da zit.... _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:11 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 18.7.2008 21:06; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:12 Post subject: |
|
|
Mně je to jedno, já bych klidně brala i woodyallenovského neschopného intelektuála Akorát by to pak u nás vypadalo dost vesele, vzhledem k mojí šikovnosti. Tyhle věci beru jako bonus, není to nic zásadního. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:13 Post subject: |
|
|
loth koukam to prasklo - mam coming out _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:32 Post subject: |
|
|
tak jako já jsem toho názoru, že chlap má být chlap a má být k něčemu..takže by měl být šikovnej a měl by zvládnout běžný domácí havárie..Od chlapa čekám, že se o něj budu moct opřít ve všem.. je jedno, že si téměř všechno opravim a vylepšim sama..prostě chlap má být hlava rodiny..aspoň pro mě..nemyslim to tak, že by měl být povýšenej a já taková malá nicka..Prostě mám ráda pevnou ruku, prostě co řekne chlap to platí..asi mě nepochopíte, ale to nevadí.. prostě nechci chlapa kterýho bych vodila za ručičku a nosil mi domů výplatu a víc bych od něj čekat nemohla.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Tue 13.5.2008 17:14 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | ed. ale vazne:) Me treba prijdou dulezitejsi jine veci, jako abychom si meli co rict, aby byl inteligentni a verny.
No, kazdy ma jine pozadavky. |
Tohle je ale přeci základní předpoklad, asi těžko začneš žít s někým, s kým si nemáš co říct, nelíbí se ti, nechápeš jeho smysl pro humor a podvádí tě na každém rohu.
V tomhle mám názor jako Hope, chlap hlava rodiny, ženská šéfka domácnosti a oba rovnocenni. Nikdo nikomu nepodstrojuje a stará se o své záležitosti._________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 13.5.2008 20:59 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | Některé úryvky jsou akorát nešťastně napsané, ale souhlasím s tím, že kariéru a plat u ženských neřeším, žádné body navíc z toho u mě žádná nevytříská, touhle stránkou se prostě nezaobírám, pro mě jsou důležitější jiná kritéria, např. přitažlivost (aneb vzhled, kondice a vystupování), inteligence (stačí, když budeme mít o čem komunikovat a budeme si rozumět) a praktická stránka, aby byla šikovná.
Poslední bod má u mě pro mou životní partnerku vůbec největší váhu a doslova se mi podlamují kolena, když má ženská domácnost v pořádku a pevně pod palcem. |
tak tohle jsem musela ocitovat, protoze to je jak kdyby to psal muj pritel a hlavne cim dal casteji mame spory prave kolem prakticnosti v domacnosti - aby bylo jasno mame domacnost kazdy svou, ta jeho je zatim porad ve fazi "obytna" stavba (a to jeste pro otrle povahy) a misto aby ocenil, ze jako zenska preziju kadiboudu a hadici s voudou, tak me krka tim, ze mi predhazuje, ze bych tam mela udrzovat vetsi poradek a tak nejak se tam chovat jak ve spolecne domacnosti (= uklizet, hlidat zasoby jidla, varit a myt nadobi a to vse s dostatecnou graciji a "jen tak mimochodem")
treba tenhle vikend jsem nasbirala body, protoze se mi povedlo prijit na to, jak udelat kurcicku na kureti v kachlovych kamnech - kdyz jsem myla nadobi, tak uz se nemohl dockat aby se na me vrhl (no zato ja mela chut tak akorat na slofika)
docela me to zmaha, protoze pres tyden zarizuji vlastni byt a vse s nim spojene (remeslnici, reklamace a pod ) a samozrejme ze chodim do prace a "kariera" prinasi i to, ze se stane ze na vikend neodjedu dle ocekavani ve tri, ale dyl, protoze mi prisel pozde klient - takze pak samozrejme neslysim, ze je fajn, ze se mi v praci dari, ale ze jsem pomala, protoze jsem si to nezaridila, abych prijela vcas a ze stejne penize vydela rychleji (pracuje sezone v anglii)
jako dovedu si predstavit, ze kdyz se k nemu nastehuju, najdu si poklidnou praci s pevnou pracovni dobou nebo jeste lepe zustanu na materske, tak tu jednu domacnost zvladnu i s gracii a vybyde mi i ta chut na sex, pravdepodobne by mi kariera ani nechybela - ale porad se nemohu zbavit takove "horkosti" z toho, ze si proste musim vybrat, a musim se prizpusobit, ze vsechno, co me tesi mit nemuzu
jestli bych mela popsat kam se dostala dnesni zenska a chlap, tak mi prijde, ze chlapy sice nemaj nic proti tomu, aby si zenska delala co chce (studium, kariera), dokonce kdyz je uspesna, tak dokazi byt i hrdi - problem je, jakmile jim nezbyde dostatecne mnozstvi casu tak, aby domacnost a "pece" o muze bezeli na 100%, jinými slovy chlap ceka od zenske to same, co pred sto lety - naproti tomu dnesni zenska ,mnohdy nepotrebuje chlapa k vydelavani penez, k zajisteni bydleni, k zarizeni technickych veci v domacnosti, ke komunikaci s remeslniky - potrebuje ho jen k lasce a ke spolupraci ve vychove deti a to spouste chlapu nestaci |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 13, 14, 15 Next
|
Page 14 of 15
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|