|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lavínie hey Cradle..
|
Posted: Tue 13.5.2008 13:56 Post subject: |
|
|
Mykéna wrote: | Lavínie wrote: | neam rada precpany tramvaje, nemam rada narvany chodniky lidma, nemam rada hlucne a prelidnene pracovni prostredi...jsem asocial. |
to s tím nemá nic společnýho, ne? Když jsi asociál, tak špatně navazuješ vztahy s lidma, a ne že ti vadí, když se o tebe na Václaváku otírá biomasa upocenejch managerů... |
jsem samotar a spatne navazuju kontakty s lidma. nemam ani uz nechci pritele, pratele takz nemam, jen kolegy v praci, o blizsi vztahz nestojim..myslim si o sobe, ze jsem skutecne asocial,nevim ani jestli bych dokazala bavit se se skupinou znamejch nekde v hospe. tezko rict,asi ne.
tz tramvaje jsou uz vedlejsi produkt. to,ze nemusim chodit na mista kde jsou lidi,treba obchody, je "pouze" DUSLEDEK asocialni povahy... nejak lidi nemam a nepotrebuju..ale vyhovuje mi to tak...ja jsem zvykla... _________________
EMO ??
..Extrémně Modní Oblečení,Extrémně Mastná Ofina
"Mám pro vás dárek - Cradle of Filth ..zkuste čtyřku..Vycpávka rakví..moc mi to pomohlo..!"
|
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 13.5.2008 14:06 Post subject: |
|
|
aha, hm, tak když ti to vyhovuje... |
|
Back to top |
|
|
Lavínie hey Cradle..
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:03 Post subject: |
|
|
neco jsem rekla spatne.. _________________
EMO ??
..Extrémně Modní Oblečení,Extrémně Mastná Ofina
"Mám pro vás dárek - Cradle of Filth ..zkuste čtyřku..Vycpávka rakví..moc mi to pomohlo..!"
|
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 13.5.2008 15:16 Post subject: |
|
|
ne, právě vůbec... vždycky je mi trochu líto, když má někdo takovejhle vztah k lidem, zajímalo by mě, jak to vzniká, jestli je to přechodný, jestli je to špatnou zkušeností, nebo prostě v povaze člověka... |
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Tue 13.5.2008 18:26 Post subject: |
|
|
Mám to úplně stejně jako Nefertite.
Jediný blízký člověk, kterému říkám opravdu všechno, je můj přítel. Ani rodičům se tolik nesvěřuju jako jemu.
Taky mě čas od času přepadne, že vlastně kromě přítele žádné blízké kamarády nemám. A nejhorší je, že vím, že si za to můžu sama, protože se vůči ostatním chovám hrozně odtažitě. Neumím se nikomu svěřovat se svými problémy. Ve škole mám pár známých, ale většinou se bavíme jenom tak povrchně.
Většina lidí mě spíš zklamala, takže si nikoho nepřipouštím k tělu. Prostě komunikace a já nejde dohromady |
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Tue 13.5.2008 18:30 Post subject: |
|
|
ja taky, bohuzel _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Tue 13.5.2008 18:43 Post subject: Re: Jaký máte vztah k lidem? |
|
|
Jana wrote: | ... sousedům, vašim kamarádům, myslíte že je to opravdový vztah?
Já se přiznám, že čím víc poznávám lidi, tím víc je nenávidím, je to sice hnusné, ale je to tak...
Jak to máte vy? |
Taky to mám tak. Je ale pár lidí co mám ráda. |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Wed 14.5.2008 7:30 Post subject: |
|
|
Myslim, ze mam docela dobrej vztah.
MHD po ranu taky nemusim, no co po ranu jeste vic mi to vadi vecer, kdy hodne lidi uz hodne zapacha.
Davy taky nevyhledavam. Teda, jak kdy. Nekdy se mi libi "ztratit" se v davu.
Ale lidi mam rada. Nekdy si o mne museji myslet, ze jsem blazen, protoze, ze se s nima davam do reci ve vytahu, na zastavce a v takovych tech situacich, kde se na neco ceka. Nemam problem mluvim s kymkoliv, ale pokud mi ten clovek nesedi a mam z neho blby pocit, tak se docela sviram do sebe a uz to tak nejde. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 14.5.2008 8:57 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 10:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 14.5.2008 14:01 Post subject: |
|
|
ja jsem hrozne upjata na lidi, kolem sebe. mam je rada a nekdy bych je uplne unuchnala. navic se mi za posledni dobu mnohokrat potvrdilo, ze ackoliv mam pocit, ze tohle neni zrovna muj nejlepsi kamos, tak kdyz jsem uplne v haji, tak se ke mne nikdy neobrati zady a naopak se mi snazi pomoct, venovat cas a veskerou energii. myslim, ze mam kolem sebe vylozene dobry lidi, ktery by v zivote na me neudelali krivarnu. a snazim se byt stejne dobra i pro ne. i pro ty min blizky, za to, co pro me kdy udelali.
naopak nemam rada novy lidi. hrozne rychle si umim udelat desny nazor, kteryho se pak neuveritelne dlouho a tezce zbavuju. jsem pak pekelne chladna a neprijemna. kdezto dobry obrazek o nekom si udelam jen malokdy. jsem asi trochu nefer, ale odradit me umi kdeco- divny a podezrele casty smich, nebo kdyz clovek jednou rekne neco, co mi proste nesedne.
citim se nesva v pritomnosti lidi, ktery jsou podstatne chytrejsi nez ja a stejne tak se osivam v pritomnosti tech, mezi kteryma si pripadam podstatne chytrejsi nebo sectelejsi zas ja. a neco podobnyho zazivam na vesnici (na vesnici v velkym V), kde vzdycky, kdyz neco vypravim, tak mi je uplne trapne z toho, co vsechno jsem zazila a k cemu proste oni nemaji moznost.
a k cizim lidem: hrozne nerada se bavim s cizima lidma. za mlada jsem byla takovy ten bezprostredni seznamovaci typ, ale ted na cizi lidi nemluvim a nemam rada, kdyz mluvi na me. vetsinou jsem dost jedovata. na druhou stranu kdyz vidim treba nekoho v uzkych, tak si treba k nemu v metru sednu a vyslechnu ho. stejne tak kdyz treba brecim ja, tak mi cizi lidi podaj pomocnou ruku, ale tem se bohuzel nedokazu sverit. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 14.5.2008 21:03 Post subject: |
|
|
vivi25 wrote: | Prostě kolem sebe moc lidí nepotřebuji, jen své nejbližší. |
Presne tohle me dneska napadlo Mne by k zivotu stacil manzel, Christian, mama, bracha a jedna kamaradka Samozrejme se stykam se spoustou dalsich lidi, ale myslim, ze bych se bez nich dobre obesla.
Uz jsem se dostala i do stadia, kdy povazuju ruzne party za ztratu casu. V sobotu jsme byli na jedne oslave, jako jo, bylo to fajn, ale parkrat me napadlo, ze je to strasna ztrata casu. Ze bych radsi byla doma sama s manzelem nebo si cetla knizku nebo proste cokoli, ale bez te spousty ostatnich lidi |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 14.5.2008 21:18 Post subject: |
|
|
obecně je mám ráda. musím si přiznat, že jsem ten typ člověka, kterého dost formuje okolí. když mnou někdo opovrhuje a já nemám oporu, opovrhuju sebou i já sama. naštestí tohle období jě už dávno za mnou. myslím, že jsem měla a mám na kamarády neuvěřitelné štestí. a tak jsem si zvykla na tu souhru, že ti noví mě tak neberou ..se srovnání s ostatními si připadám vysoce nekomunikativní, nezačnu se s nikým od pohledu bavit ve frontě (pokud se třeba zrovna nepotřebuju ujistit, že stojím v té správné ), nemám ráda povídání u kadeřnice, nesnáším někoho "známého" potkat mhd, kdy se těším na relax s mp3..vždycky se mi všichni za tohle smějí=)
asi taky dost soudím a škatulkuju skoro v hned prvních okamžicích, někdo mě upoutá a ani nemusí mluvit, většinou si všímám vstřícnosti a celkového vyzařování..pak umím být opravdu milá=)
potřebuju být denně sama, vždycky jsem nechápala jak kamarádka má chut jít po celém dnu stráveném s lidmi ještě si večer někam sednout. zase když jsem bez kontaktu víc jak tři dny, jde to se mnou taky z kopce..
nemám ráda plytké přátelství, rádoby kamarádky..tohle už jsem taky dlouho nezažila..jenže je pravda, že čím víc si s lidmi rozumíte, tak tím víc si je pouštítě k tělu, znají vaše slabiny, a ti nejbližší často ublíží nejvíc každá mince má dvě strany no _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Wed 14.5.2008 22:29 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Tangerine on Mon 19.5.2008 17:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|