|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Na mojom mieste by ste si co vybrali? |
vysku |
|
25% |
[ 14 ] |
dieta |
|
59% |
[ 32 ] |
sex:-DDDDD |
|
14% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
Author |
Message |
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Thu 17.4.2008 16:00 Post subject: |
|
|
ale tak jasne, ani ja si nechcem poziciavat....hold...budem si musiet pockat...asi na zazrak
co uz no, clovek si rodinu nevybera a musim chapat, ze clovek to nema take lahke s peniazmi ako moja rodina (ale zase bohaci nie sme, ale netopime sa v dlhoch) |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 17.4.2008 16:02 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Fanta: Jenomze u josie je to jina situace. Takova dost nestandartni a zrovna si vybirat jestli az budou penize na vse nebo ne nemuze.
ale jako mas pravdu to je normalni postup co pises. |
chapem ze ma josie tazku volbu....ale podla mna sa treba zamysliet aj nad tym, ze na materskej mu asi nebude mat za co poziciat na jeho dlhy a pritom ON by sa mal vtedy starat o nu a dieta.....je to krute,ale je to tak
myslim si, ze v tomto obdobi zeny potrebuje nejake "existencne" zazemie....len z lasky sa vyzit neda_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sat 10.5.2008 18:31 Post subject: |
|
|
Josie, takže jste se teda rozhodli, že na to nebude spěchat a bud se později zadaří nebo ne...? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 10.5.2008 18:49 Post subject: |
|
|
asi tak, nemozem predpovedat buducnost, ale vidi sa mi to tak, ze min 2 roky urcite nic
ale minule povedal, ze mi bude vo vsetkom pomahat okrem dojcenia...no uvidime |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sat 10.5.2008 19:17 Post subject: |
|
|
Josie, az teraz som si vsimla tuto temu...
Rozhodnutie je urcite na vas dvoch. Ak sa rozhodnete ze nie, tak hlavne nech to nie je o peniazoch. Tie nie su podstatne resp. su, ale vzdy sa to nejak vyriesi. Vzdy sa najde cesta, sposob alebo ludia, co pomozu. Netreba sa bat. Ak v sebe citite dost sil a lasku pre malinke, tak so zazemim nevahajte, lebo by ste to neskor mohli olutovat ...
Myslim na teba _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 10.5.2008 19:52 Post subject: |
|
|
ked to je tazke, jasne ze sa da prezit aj s malo peniazmi...ale tie nervy okolo...co kupit a co nie, aby vyslo aj pre maleho aj ku koncu mesiaca...vsetko si moze odniest dieta, nas vztah...nie je to sranda |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sat 10.5.2008 20:22 Post subject: |
|
|
Ja viem, ze to nie je sranda... ale vacsina nasich rodicov zacinala v biednych podmienkach a vsetko sa prezilo... viem, ze dnes sa to nenosi, ze je to nezodpovedne, aj ja mam nazor ze radsej opatrne. Len si myslim, ze v tej tvojej situacii by to nemal byt jediny argument preco dieta nemat. Lebo niekedy sa clovek len privela stresuje dopredu a necha si ujst dolezite veci kvoli menej dolezitym. Ale rozhodnutie je samozrejme na tebe. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 12, 13, 14
|
Page 14 of 14
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|