sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Uprimnost nade vse
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kess
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Wed 30.4.2008 9:04    Post subject: Reply with quote

ne že by se grape teď toho zkritizování nedočkala Laughing

jinak smysl tohohle tématu moc (spíš vůbec) nechápu:)
View user's profile Send private message  
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Wed 7.5.2008 19:57    Post subject: Reply with quote

nepřestává mě překvapovat, jak tady lidi slovíčkaří.. možná se mi to zdá, ale jakmile vydíte ve větě slovo negativního významu.. vidíte jenom nick = to slovo a nic dalšího, prostě nečtete v jakým je to kontextu.. pak reagujete dost mimo.. Pusnik
Cantarella
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Wed 7.5.2008 20:17    Post subject: Reply with quote

Já chci taky rozbor, lidi Sad

Už se stalo.

OPAKOVAT!!
Back to top
Ruth A.
sort of mental masturbation

PostPosted: Wed 7.5.2008 20:21    Post subject: Reply with quote

Cantarella wrote:
Já chci taky rozbor, lidi Sad

já si o něj taky psala a dostala jsem jen 2 stručné odpovědi Sad Laughing
Back to top
Cantarella

PostPosted: Wed 7.5.2008 20:23    Post subject: Reply with quote

Zjevně nejsme plodné téma na kritiku Cool

Už se stalo.

OPAKOVAT!!
Back to top
Janeira
.

PostPosted: Wed 7.5.2008 20:29    Post subject: Reply with quote

Ruth mi prijde jakoze se vubec nehodi do dnesniho sveta.
prijde mi, ze musi byt nehorazne citliva a hlavne bohuzel straslive moc nesebevedoma.
muj salek caje neni to jak "rozumi" kosmetice, ale neni to proto, ze by mi prislo, ze se tim nejak vytahuje, naopak verim, ze dokaze dobre poradit, ale me je tahle oblast zajmu naprosto cizi a Ruth tu bohuzel vidim jenom v souvislosti s kosmetikou, nebo s tim, jak je k nicemu, jak ji nic nemuze vyjit.
mrzi me, ze sem od ni snad nikdy nevidela nejakyho "fakt" usmemavyho smajlika. myslim si, ze ona by toho mela vnitrne strasne moc, co nabidout.

a Canta je pro me obrovska osobnost.
pamatuju si ji od ty chvilky, co prvne psala na board, bylo to asi do "vy ruzne" a davala tam nejaky fotky, kde byla nakratko.
vzdycky, kdyz neco napise, tak u ni premyslim, kolik ji dalo prace takhle originalne pojatej prispevek vymyslet, nebo jestli se takhle "vyjadruje" bezne. je to hrozne osobity, uplne z toho srsi takovy to "takhle to mam v sobe, tak to vidim a je to opravdovy."
zda se mi, ze je hodne bohata, co se zivotnich zkusenosti tyce a je mi jasny, ze plno z nich bylo nemalo narocnych. ale ona se dokaze otrepat a jit dal a dokaze tohle vlejvat i do ostatnich (leto, akce, pohoda Cool )

odpustte si komentare, kterak je tohle tema zbytecny.
je mi jasny, ze ty lidi vubec neznam, jen tak nejak ... jak je vidim takhle virtualne.
Ruth A.
sort of mental masturbation

PostPosted: Wed 7.5.2008 20:31    Post subject: Reply with quote

Tak já o tobě napíšu, Canti Wink . Doufám, že kvůli tomu nebudu muset potom měnit nick Laughing
Současný převládající dojem, který z tebe mám je rozpolcenost. Připadá mi, Cant, že máš sklony jednat černobíle, přestože černobíle nepřemýšlíš, že občas jednáš v rozporu s tím, co si skutečně myslíš apod., rozhodně tím však nemyslím povrchnost nebo pokrytectví, spíš určitou disbalanci uvnitř sebe, možná podmíněnou určitým zvláštním postojem, který zaujímáš sama vůči sobě, který je v určitých momentech podceňováním sebe sama, přílišnou kritikou vůči sobě, nepřijetím sebe. Zdá se mi, že ti občas chybí jistá lehkost rozhodování, že se příliš zaobíráš tím "co když to nevyjde" "co když to zkazím" a pak to ani nezkusíš, i když bys samozřejmě měla (velkou) šanci uspět, nebo by ses alespoň poučila pro příště. Asi patříš k těm, co mají "starou duši" a proto tady samozřejmě vzniká určitá nevyváženost v životě, ve vztazích, ve všem.
*Je klidně možné, že se mýlím, je to dokonce dost pravděpodobné, protože Cant osobně neznám a tudíž soudím jen z board/aorta příspěvků, které jsou neuvěřitelně zkreslující. Ani nenavrhuji řešení pro situaci, kterou jsem nastínila, protože to není účelem tohoto tématu a nepíšu čistě pozitivní věci o Cant (které převládají a to, co jsem napsala koneckonců taky nepovažuji za zcela negativní, má to i své světlé stránky) protože to taky není náplní tématu*
Back to top
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Wed 7.5.2008 20:33    Post subject: Reply with quote

tak co se týče ruth, tak musim souhlasit a taky mám alergii na její fotky Embarassed

canta je pro mě jeden z nejpřirozenějších lidí tady.A taky se mi víc líbila když byla na krátko.
Hyenečka
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 8.5.2008 5:41    Post subject: Reply with quote

Ruth moc nemusim. Zaprvé mi přijde jako trošku suchar, taková "neživá", unylá, nevim, jak to nazvat.. Přijde mi, že se snaží působit jako odborník v modě a kosmetice, i když pro mě je to trochu mimo, protože každej má na to jinej pohled. A její fotky.. No trochu nechápu její směr, ale fotky jsou pokaždý stejný a pokaždý je to několik různejch výrazů za sebou, pro mě těžce nicneříkajících. Opravdu nevim, o co jí jde, ale třeba jí to baví. Je to můj subjektivní pocit z fora, takže bych byla nerada, aby se zase ozval někdo, kdo bude hlásat, že o ní takhle nemůžu mluvit, když jí neznám v reálu.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Page 13 of 13

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum