|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Tue 6.5.2008 20:33 Post subject: |
|
|
Ja se bala panenek (pod vlivem Chuckyho), klaunu (TO), malejch deti (vsechna ta dablova vteleni), dodneska se bojim televize (Kruh) -a to neni tak davno, co jsem to videla a stejne se bojim. Radsi uz na nic takovyho nekoukam _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 6.5.2008 20:34 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Thu 5.6.2008 20:48; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Tue 6.5.2008 20:39 Post subject: |
|
|
já jsem měla strašnou hrůzu z akt x, ale prostě jsem se musela dívat...
jednou, to byl zrovna nějaký díl s vlkodlakem, a on se vždycky přeměňoval v koupelně s tekoucí vodou...ten večer nás hlídala teta, a jak jsme šli s bráchou spát, teta se zavřela do koupelky a šla se sprchovat...já jsem normálně v té posteli chytla hysterák, byla jsem přesvědčená že teta se zrovna přetváří v příšeráka
a taky díky poctivé výchově a la "s nikým cizím nemluv, od nikoho si nic neber, kdyby po tobě někdo něco chtěl tak utíkej a křič", jsem byla strašně podezřívavé dítě a když na mě náhodou někdo cizí promluvil, hned jsem byla celá pryč... |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 6.5.2008 20:44 Post subject: |
|
|
Suny wrote: |
A pak sem se taky bála toho, že mám někoho pod postelí a když jsem šla spát, do postele jsem skákala z dálky, aby mě to NĚCO nekouslo ... a taky sem musela být vždycky celá přikrytá, ze stejnýho důvodu.
|
Jo tohle ma hodne lidi... Ja nebyla vyjimkou. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Tue 6.5.2008 20:44 Post subject: |
|
|
ted jsem se ptala mamky ceho jsem se bala a ona rekla, ze jen Ufounu a uchylaku |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:08 Post subject: |
|
|
ja jsem se bala:
baby jagy, ze za mnou prileti na kosteti, proleti oknem do bytu a unese me
sov, nevim proc, ale casto se mi zdaval sen, ze u me posteli sedi spousta sov a cumi na me.
nesmelo mi nic trcet z postele, mela jsem hruznou predstavu ze kdyz vystrcim nohu, ten kus co bude trcet z postele mi usekne takovej velikanskej nuz
blair witch, jsem videla jako mala a pak jsem nemohla mesic spat, od te doby nechodim do lesa, nerada se k nemu priblizuju a kdyz uz tak furt vidim ty znaky ve vetvich. Mam z toho hruza doted. Brrr
V zivote bych se nepodivala do zrcadla ve tme. Mam pocit ze tohle se ve me sformovalo az nekdy v puberte, jako mala jsem se toho nebala. Mam desnou hruzu ze tam uvidim neco navic. Brrr ani za zlaty prase
joo jeste jsem se bala curat ze z te diry v mise me nekdo kousne do zadku nebo me vtahne dovnitr atd |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:13 Post subject: |
|
|
tmy, vždy se muselo svítit, než jsem usnula
smrti, před spaním jsem počítala za jak dlouho asi umřu
pavouků (doteď)
úvodní znělky Receptáře, konkrétně toho kreslenýho vyzubenýho pána
melodie z večerníčku O Hurvínkovi
obědů ve školce
toho, co jsem si kam schovala a strachu, že to někdo najde |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:14 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:17 Post subject: |
|
|
ja jsem se strasne bala Jamamby to byl pohadka co davali v TV, tusim na motivy nejakeho japonskeho pribehu, a tam byla zla carodejka co se jmenovala Jamamba a ona se objevovala za temi papirovymi stenami domu a mela takovou prupovidku ktera me hrozne desila _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:19 Post subject: |
|
|
A bal se nekdo Jeziska nebo jsem divnej exot? Jak byl Stedry vecer a rodice to vedle v pokojiku pripravili jakoze tam je Jezisek, tak jsem chytla hysterickej zachvat.. Ale pak darky uz mi nevadily _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:21 Post subject: |
|
|
ja jsem se docela bal jednou u zahady blairwitch..
a certa o mikulasi.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:23 Post subject: |
|
|
zahady blair witch se bojim i dneska.. pro me nejdesivejsi horor vubec. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 6.5.2008 22:25 Post subject: |
|
|
Hrozně moc jsem se bála chodit v noci na záchod. Dívala jsem se totiž na Dobrodružství kriminalistiky a hluboký dojem ve mně zanechal díl, ve kterém pedofilní řezník vraždil malé chlapce Snad do 12 jsem měla pocit, že na mě někde na chodbě číhá se sekerou v ruce.
Taky jsem se bála ufounů - že sem přiletí a všichni umřeme. Měli jsme doma jednu počítačovou hru, takovou pitomou, kluk na skatu jezdil kolem baráčků, a hudba v pozadí mi přišla "ufounská", takže jsem ji nemohla hrát a hrozně mi vadilo i když ji hrál brácha
Jo, a ještě mě provokovalo světýlko na vypínači v kuchyni. Bylo na něj krásně vidět od našich z postele a vždycky když jsem tam ležela, jsem měla pocit, že na mě odtamtud někdo zírá. Postava muže, případně umrlec _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|
|