|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 7.4.2008 12:08 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 5.5.2008 14:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 7.4.2008 12:26 Post subject: |
|
|
my s Honzíkem máme společné přátelé u aut. poznali jsme se vlastně přes ně. takže spolu s nima chodíme pít, chodíme ke kámošovi na byt, pomáháme si.
nejsme spolu tak dlouho, abych znala i další jeho kamarády, ale myslim že má pár dobrých kámošek a kluků okolo aut. a pár kámošů od jeho bývalé přítelkyně.
já mám také svojí partičku. jsou to převážně holky ze střední, kámoška od mého bývalého přítele, kámoška ze školy, kámoška od kluka z tuningu atd...já spíš mám jednotlivce a pak partu okolo aut, co máme společnou. _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 7.4.2008 12:42 Post subject: |
|
|
Kazdy mame sve kamarady, ale treba do hospody a tak chodime se spolecnyma znamyma (vesmes pritelovyma). |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 7.4.2008 18:38 Post subject: |
|
|
ano, máme _________________ . |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Mon 7.4.2008 18:39 Post subject: |
|
|
nemame, on zna moje kamaradky, ja znam par jeho kamaradu, ale dohromady se nestykame, momentalne jsme s pritelem radi, ze se vubec stykame sami... |
|
Back to top |
|
|
mokosha kytky 1, meta: 175
|
Posted: Mon 7.4.2008 23:48 Post subject: |
|
|
Quote: | celkem to i odsuzuju, když se někdo kvůli chlapovi vykašle nebo hodně výrazně omezí kontakt s kamarády |
nojo, tak mně se to taky stalo a i jsem to viděla u jiných, jenomže problém je v tom, že to člověk nedělá úmyslně, ale prostě na začátku člověk chce trávit co nejvíc času s partnerem, já bych to přirovnala trochu k závislosti:-) a musí mít silnou vůli, aby myslel dopředu, na to, že zamilovanost odezní a pak mu bude po kamarádech smutno
u delších vztahů jsem si toho nevšimla, tam spíš vidím jakousi zakyslost (třeba na sobě), kdy si nadávám, že jsem se kamarádkám víc nevěnovala, ale zároveň neschopnost a lenost s tím něco udělat...fuj...musim se polepšit |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 8.4.2008 8:16 Post subject: |
|
|
Každý máme svoje, které ten druhý tak letmo zná, ale mě to takhle vyhovuje víc, než v předchozím vztahu, kdy jsme měli kamarády společné a když pak vznikl nějaký problém mezi námi, věděli to všichni, řešili to všichni _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sun 4.5.2008 23:24 Post subject: |
|
|
Společnou partu nemáme, ale myslím, že jeho kámoši už mě přijímaj do tý jejich. |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 5.5.2008 6:19 Post subject: |
|
|
JÁjenJÁ wrote: | ... kdy jsme měli kamarády společné a když pak vznikl nějaký problém mezi námi, věděli to všichni, řešili to všichni |
Jo, to jsem zažila taky Navíc já si pořád myslím, že do mého soukromí nikomu nic není a že mám právo o tom mluvit jen s tím, s kým chci... no, ne, že by to někdo v té partě respektoval. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Tue 3.6.2008 11:21 Post subject: |
|
|
TAK JSEM MĚLA tu čest.....grilpárty u přítelových kámošů. Znala jsem jen pořádající pár. Kluk, co má tátu u ODS, takže si to u nich představte. Podle toho se i choval, i jeho přítelka. Necítila jsem se u ních v tom luxusu fakt moc dobře. Kdyby to šlo, tak by snad měli všechno zlatý...štvalo mě jak to dával hrozně najevo. A všem. Pak tam byl společnej kámoš, kterýho znám už dýl. Už z dřívějška. No a pak tam byly tři další páry, který jsem viděla poprvý.
No reknu vám, TRAGEDIE!!!
Všichni tam byli mladší jak já, přišla jsem si tam jak babička. Když se tam bavili pubertaci o tom, jak je super ridit nality, tak jsem chtela zacit kazat. Namachrovany nagelovany debilci a namachrovany nanehtovany hubeny bloncky.
No reknu vam, nikdy vice...a to chtej abysme vsici jeli spolecne na dovolenou. A jeste me nutej do tuningu, kdyz nemam ani ridicak. Tri hodiny se bavili o tom, jaky maj auto.
Jeste ze tomu mymu staci je videt jednou za pul roku ( jsou to spoluzaci ze ZS)
takze to vypada, ze budu v UL bez party lidi |
|
Back to top |
|
|
Agnes a Krocan :D
Joined: 23 Apr 2008 Posts: 3464 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 3.6.2008 13:49 Post subject: |
|
|
Rage:tak ten tuning je jediný,co bych brala (divné,že ) ostatní,co popisuješ, by mi také bylo proti srsti
a vychloubat se a machrovat jak někdo řídil nalitý je vrchol demence _________________
BŮH JE MÝM DRUHÝM PILOTEM |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 3.6.2008 13:51 Post subject: |
|
|
Mívali jsme _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 3.6.2008 13:52 Post subject: |
|
|
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Tue 3.6.2008 14:42 Post subject: |
|
|
Agnes, tento primo tam byl s timto autem
Vim, ze rikali, ze se na Mimoni?? nekam registrovali nebo co. Ten druhej nevim co ma za auto, tohohle jsem si vsimla hned jak jsem otevrela dvere,pac zaparkoval prede dverma asi abysme to vsichni videli. Jo a je mu snad 21 A ridi NEUSTALE nalitej.....prej jim v tomhle faru ujede (tem bengam).....debil fakt. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 3.6.2008 14:50 Post subject: |
|
|
Rage:jo toho znam od vidění. potkala jsem ho na srazech. frajírek namachrovanej... pokud je to teda ten co myslim, ale mladej je hodně.
to je fakt vrchol-ještě se chlubí že ujíždí nalitej bengům?proboha co má tvůj mladej za dementní kámoše se ti nedivím že jsi z toho byla mimo, to bych byla teda taky
jj Mimoňský války-kvůli takovýmhle debilům tam jsou nehody. loni zabil nějakej vožralej blbec člověka a každý rok na srazech někdo někoho srazí jenom kvůli tomu že chlastá a pak jezdí vožralej po areálu
nabít a zabít _________________
BŮH JE MÝM DRUHÝM PILOTEM |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|