|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Tue 29.4.2008 14:42 Post subject: Spát s zadaným? |
|
|
Nevím jestli by se to nehodilo spíš do sexu, ale včera jsme se spolubydlící měly debatu na téma, jestli jít do sexu s klukem, o kterém víte, že má holku, ale dotyčnou vůbec neznáte a nevídáte. Jednalo by se jen o sex, z vaší i jeho strany. Spolubydlící říkala, že by to neudělala, protože si umí představit sama sebe v situaci té holky, já se asi přikláním víc k názoru, že to sice není věc kterou bych si dala za rámeček, ale nějaká jeho holka kterou neznám je mi šumák...co vy? |
|
Back to top |
|
|
Nefertite. Guest
|
Posted: Tue 29.4.2008 14:52 Post subject: |
|
|
pokud by v tom byly z moji strany city a nedokazala bych je ovladnout, tak ano, jde-li jen o sex, bez zamilovanosti a jeste k tomu u zadanyho jedince, tak za sebe rikam jednoznacne ne. |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Tue 29.4.2008 14:52 Post subject: |
|
|
No tak sex se zadaným není něco, co bych vyhledávala, ale kdyby k tomu došlo, tak si pořád myslím, že fakt, že je zadaný, je spíš jeho problém...než můj. Dobrý pocit bych z toho neměla, no. Ale nejsem si jistá, jestli by to byla až taková bariéra (pokud by šlo jen o sex). _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 29.4.2008 14:53 Post subject: |
|
|
já nevim no, jako dostala jsem se do takový situace..a do dneška se stydim.. je to prostě hnus a nedělá se to.. u mě teda nedošlo uplně na sex.. Ale prostě vim jak bych se cítila, a bylo mi z toho druhej den fakt špatně..A alkohol to neomlouvá.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Yasmine kytky 1, meta: 175
|
Posted: Tue 29.4.2008 14:58 Post subject: |
|
|
no hlavne ja bych s takovym hajzlem nikdy do postele nevlezla..hnusil by se mi uz tim, ze tohle dela..asi jsem v tomhle moc moralisticka, ale jsem tak vychovana..me nepritahujou chlapi, ktery podvadeji sve pritelkyne, naopak me odpuzuji
ani pokud by se jednalo jen o sex, tak bych do toho nesla - tohle nedelam ani s nezadanymi _________________
They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:03 Post subject: |
|
|
no po flašce tvrdýho už člověk moc moralisticky neuvažuje.. pravda taky jsem ulehčovala svědomí, že je to jeho problém že má holku.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:11 Post subject: |
|
|
hmmm...já bych to taky chtěla mít tak, že ne...ale prostě nemám... stává se ze mě asi morálně pokleslý člověk...sice těžko říct, co bych dělala "na živo" v té situaci, ale...dokážu si představit, že by mi to fakt bylo jedno...
něco jiného je, kdybych tu holku znala, nebo to byla kamarádka...to bych neudělala, tím si sem docela jistá. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:15 Post subject: |
|
|
me teda nejsou sumak ani lidi, ktery neznam... |
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:15 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Tjorven on Wed 30.7.2014 12:19; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:16 Post subject: |
|
|
Ne, je to hnusne. I kdyby v tom byly city, daji se "prejit". I kdyz tezce, daji. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:17 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Nefertite on Wed 18.3.2009 23:44; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:18 Post subject: |
|
|
ja mela moznost a rekla jsem ne, i kdyz jsem toho kluka opravdu mela rada (a kdyby nebyl zadany byl by jediny ze vsech se kterym bych do toho opravdu sla)_________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:24 Post subject: |
|
|
to jo, ale když jsou v tom city, tak je to pro mě trochu něco jiného...to mi přijde dost ponižující, kdybych ho měla ráda, on mě ne a ještě měl holku, a já bych mu dělala milenku...ale to bych nedělala kvůli té holce, ale kvůli vlastní hrdosti. zas druhá věc kdyby on to měl stejně a třeba to spělo ke vztahu, jo, vím že není hezké někomu přebrat kluka, ale nebyla bych první ani poslední...
já mám stejně vždycky plnou pusu řečí a když přijde na věc jsem slepičí prdelka a utíkám pryč =) |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 29.4.2008 15:30 Post subject: |
|
|
Jj, mě by taky mučilo, že já ho miluju, pro mě ten sex bude hrozná událost a pro něj to bude jen úlet na jednu noc. Jak se znám tak bych se do něj jen víc zabouchla a bylo by to horší. Do tohohle bych nešla ani kdyby byl zadenej ani kdyby ne
(i když realita může být jiná, já jednou byla tak poblázněná do kluka, že jsem byla ochotná se s ním vyspat, i když on ke mě nic necítil, jen proběhlo pár líbaček, otapkávaček...ale byla jsem malá a blbá ) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 47, 48, 49 Next
|
Page 1 of 49
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|