|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Olorea kytky 2, meta: 700
|
Posted: Mon 28.4.2008 17:27 Post subject: |
|
|
jezis jak jsem si tohle tema procetla, tak se mi uplne vybavily ty traumata co jsem z telocviku neustale mela.. patnactistovka a bazen byly moji nejvetsi nocni murou, dobihala jsem pravidelne posledni s hroznym pichanim v boku a plicema az v krku, plavu tak jako pochybne, neuplavala jsem ani padesatku a kdyz jsem mela skakat sipku, tak mi bylo normalne fyzicky zle.. strasny.. jediny co me bavilo, byl na stredni basket, fotbal a floorbal. Ale to jsme hrali az pozdeji, kdyz jsme meli na telak pohodovyho cestinare, to bylo supr, prvak jsem neskutecne protrpela, ta krava blba nas nutila se prede vsema vazit a vypocitavala nam BMI, normalne jeste ted mi je blbe, kdyz si na to vsechno vzpomenu, zaplatpanbuh, ze uz jsem dospela a nikdo me nemuze do niceho nutit.. (i kdyz momentalne mam strach z budoucich outdooru v praci ) |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Mon 28.4.2008 17:59 Post subject: |
|
|
ja mam nejvetsi traumata z toho, ze se v telaku poradne nezapotim ale pri florbale, basketu nebo svihadle, to zas jo...a stve me, ze ted na gymplu nedelame vubec takove ty klasicke atleticke discipliny, vetsinou jen micove hry
a limity se mi nikdy nezdaly prehnane, spis tak v normalu, akorat problem sem mivala s hodem kriketakem, z toho sem mela standardne 2 , ale ani tata ani deda nehazeli dobre, takze tu neschopnost mam vrozenou
kdyz srovnam telak zakladky a ted stredni, tak na zakladce byl lepsi, fakt vic ruznorody _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 28.4.2008 18:12 Post subject: |
|
|
terka.23.k wrote: | ja mam nejvetsi traumata z toho, ze se v telaku poradne nezapotim | tak z toho bych fakt trauma neměla, alespoň u nás se zařazením tělocviku doprostřed dne a bez možnosti vysprchování to bylo jedině plus _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Ciciolata kytky 1, meta: 300
|
Posted: Mon 28.4.2008 19:22 Post subject: |
|
|
já zase neumim kotoul pozadu.
chodila sem na 8letej gympl, celou dobu sme měly na tělák stejnou učitelku a ta samozřejmě věděla, že mi to nejde, ale každej rok mě nutila to pořád zkoušet dokola a eště se při tom tvářila, jak to se mnou myslí hrozně dobře.
akorát bylo jasný, že to dělá naschvál, protože nikdo jinej ten kotrmelec nemusel zkoušet 12x za sebou..
kvůli tomuhle sem naprosto nesnášela, když učitelka oznámila, že od příští hodiny děláme gymnastiku.. _________________ a lot of girls are sexy, but i know how to use it
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 28.4.2008 19:46 Post subject: |
|
|
Nejhorší tělocvikáři jsou aktivní atleti, v 8 a 9 třídě na základce jsme chytli na tělocvik R. Šádka (místní zapálený běžecký přeborník) a to jsme běhali jak závodní chrti, vždy 1 kilometr na rozehřátí a pak začalo teprve to pravé běhání. Navíc aby nás patřičně namotivoval, tak posledních 5 nejpomalejších mělo přislíbeno 2 okruhy navíc. (ti první si naoplátku mohli zahrát fotbal, úžasné ).
Jednou jsem měl dokonce tu "čest", běžet za školu nedobrovolně maraton Emila Zátopka a málem jsem tam vypustil duši, doběhl jsem a moc nechybělo, abych se pozvracel _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Wed 30.4.2008 21:57 Post subject: |
|
|
takže...
mé trauma z tělocviku začlo asi ve chvíli, kdy jsme chodili plavat, všechny děti přeplavaly několikrát bazén, já jsem tam rozklepaně hupsla a začala jsem se topit učitelka se mě opatrně zeptala, jestli radši nepůjdeme do té mělčí vody, což jsem považovala za super nápad tam jsem uplavala nějakých deset metrů alá pejsek a bylo.
Další trauma - děsně jsem se bála míče. V jakékoli hře. Vybíjená, přehazka, volejbal. Jak to proti mě letělo, tak jsem radši uhla, než abych si nechala dát nějakou perdu (pud sebezáchovy ) Nejhorší bylo, že mi za to nenadávaly ani tak učitelky, jako spíš spolužáci (že jim kazím hru, teď se jim už ani nedivím). Strachu z míče jsem se zbavila až na táboře, kde jsem byla jako vedoucí a s děckama jsme si dobře zahráli
Rovněž gymnastika byla za trest. Výmyk? Nesmysl, v životě se mi nepodařilo svou (ani ne tak moc obézní) řiť přehoupnout přes tu blbou tyč. Při kotoulech jsem se děsně bála, že si zlomím vaz (moje sestřenice měla při kotoulu úraz a dlouhé týdny nosila krunýř). A při skoku přes kozu jsem záměrně přibrzdila, protože jsem se děsně bála, že spadnu na držku
a na závěr - nikdy jsem nevyšplhala na tyč nebo na provaz Tělocvik jsem prostě milovala |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 30.4.2008 22:07 Post subject: |
|
|
poslední rok jsme měli učitelku na tělocvik takovou, že když na první hodinu přišlo asi deset lidí a pět z toho necvičilo tak rezignovala a od prvního tělocviku do konce roku žádnej tělocvik nebyl to mi vyhovovalo fakt úplně. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 30.4.2008 23:09 Post subject: |
|
|
uff jesteze my chodili na plavani jen ve druhe tride, nebokdy se to chodi, prevlikat se na gymplu (8 letym) bych asi neprezila.......ja se strasne stydim ....... |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Thu 1.5.2008 7:46 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Thu 4.2.2010 21:45; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Thu 1.5.2008 8:01 Post subject: |
|
|
radostně hlásím, že od včerejška mě už asi nikdy nikdo nemůže do tělocviku nutit... aspoň že poslední rok byl netraumatizující. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 1.5.2008 8:15 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Nefertite on Wed 18.3.2009 23:46; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Thu 1.5.2008 9:06 Post subject: |
|
|
Nef, že tys měla COMBI? Ježiš! No to bylo strašnýýýýýý!!! Nejhoršá byla ta ženská s těma dlouhejma vlasama.. ta mi byla tak nesympatická!!! Jsem tamani nevydržela chodit, protože to se prostě nedalo psychicky vydržet (obztvlášť tzv. "aerobic" )
Pak jsem měla MFG s nějakou ženskou a to jsme dělali celých 90 minut step touch a ještě při tom děsně mávala rukama a bylo to absolutně mimo rytmus, nehledě na příšernou hudbu Tam jsem taky byla myslím 2x..
Pak jsem chodila na MFG k té starší paní, co je fajn (tmavý vlasy) a to jsem jako jediné dochodila
No a pak jsem se přihlásila na nějakou mladou, která mi přišla, že by mohla být fajn, ale to ten rok nakonec zrušili, takže jsem tam pak samozřejmě chodit přestala _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Nef. Guest
|
Posted: Thu 1.5.2008 9:16 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 12, 13, 14 Next
|
Page 13 of 14
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|