sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Uprimnost nade vse
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Mon 28.4.2008 10:04    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Thu 8.5.2008 15:08; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Mon 28.4.2008 10:04    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
melly
:-)

PostPosted: Mon 28.4.2008 10:07    Post subject: Reply with quote

To, ze v JNVP je malo kritiky a vela chvalenia, neznamena, ze to chvalenie nie je uprimne. Mozno to znamena len to, ze clovek radsej napise tie dobre veci. Preco nie? Kazdy ma moznost sa rozhodnut.

Ak niekto chce pisat kritiku, prosim. Ak ju bude pisat konstruktivne, nic mu nehrozi, sama som to niekolkokrat urobila. Ak ju bude pisat ako blbec, musi pocitat s hadkou. Je dolezite naucit sa kritizovat tak, aby sa clovek nemusel hanbit pod to podpisat.

Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte Smile
www.facebook.com/pekne.citanie
Back to top
Theresa

PostPosted: Mon 28.4.2008 10:11    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Thu 8.5.2008 17:44; edited 1 time in total
Back to top
Grapefruita
believes in a perfect love

PostPosted: Mon 28.4.2008 11:09    Post subject: Reply with quote

Tady to nejak upadlo, kritizujte Mr. Green
(Ale me ne, prosim Wink )
Back to top
Alunka
kytky 6, meta: 9450
kytky 6, meta: 9450

PostPosted: Mon 28.4.2008 20:48    Post subject: Reply with quote

kenzucha wrote:
Alunko, jestli chces ke mne (mozna si domyslim), tak tady by se to fakt nehodilo.. aspon mam z tebe posledni dobou pocit, ze jsem udelala neco spatne, ale ani se ti nedivim.. bohuzel uz v ruznych vecech nejsem jako driv a tim nemyslim, ze jsem lepsi.
ale tvoje kritika by urcite trefila do cerneho..
jen tady v tomhle tematu o ni nestojim. Sad

Love vsak vis, ze ti to radsi reknu osobne. Hlavne se mi tam neztrat a kup mi pralinky Very Happy
A neznamena to, ze bych te mela min rada.
Back to top
Byzzy
kytky 8, meta: 20650

PostPosted: Mon 28.4.2008 22:00    Post subject: Reply with quote

Grapefruita wrote:

Tak tohle je dobrý. Zkritizujte někoho, je to tady nuda. Ale hlavně ne mě, protože já jsem citlivka, hned si všechno beru, mě by to mohlo bolet. Ale do ostatních ať se šije, nějaká ta hádka, výměna názorů...

Dobrá, možná jsem to trošku přehnala, ale tohle mi na tváři opravdu vyloudilo úšklebek (ne úsměv).

Přidávám se k názoru holek (davu, ovcím, mě je to jedno), nechápu, proč bych měla někoho kritizovat? Pro zábavu? Někomu zatnout do citlivého místa, aby se zamyslel? A skrýt se za nějakého "kritika". Tohle téma mi prostě příjde ujeté, zákařné, hnusné a možná i smutné. (jo jasně, nikdo mě nenutí přispívat, číst ho - bla bla bla...).

Grape - a že je v JNVP hodně pus pus, ale tak když patří tobě, tak je to ok ne? To jsou určitě upřímné pus pus, kdežto ostatní se přetvařujou.
Back to top
honey
kytky 7, meta: 13150
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Mon 28.4.2008 22:23    Post subject: Reply with quote

Byzzy, ty ďáble! Twisted Evil
Back to top
Mort
kytky 8, konec

PostPosted: Tue 29.4.2008 11:47    Post subject: Reply with quote

název tématu mi evokoval tu hláškuz jednoho českého filmu(Gympl myslím) : "Já nejsem drzej, já jsem upřímnej" Laughing
Back to top
Snowy
pocketful of sunshine

PostPosted: Tue 29.4.2008 12:01    Post subject: Reply with quote

Byzzy wrote:
nechápu, proč bych měla někoho kritizovat? Pro zábavu? Někomu zatnout do citlivého místa, aby se zamyslel? A skrýt se za nějakého "kritika". Tohle téma mi prostě příjde ujeté, zákařné, hnusné a možná i smutné. (jo jasně, nikdo mě nenutí přispívat, číst ho - bla bla bla...).

Protoze si o to nekdo rekne...o nic jineho tu nejde, ne?
V JNVP si nikdo nerekne o to, aby lidi psali, co si o nem mysli...A navic si myslim, ze kritika nemusi byt nutne negativni Myslik Smile
Ja taky nejsem zastankyni temat, kde se probira osobnost nekoho, koho zname jen pres net. Ale pokus se tu clovek o kritiku prihlasi, tak proc ne...Nevidela bych v tom takovou tragedii...
Ester
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Tue 29.4.2008 13:12    Post subject: Reply with quote

Byzzy wrote:
Grapefruita wrote:

Tak tohle je dobrý. Zkritizujte někoho, je to tady nuda. Ale hlavně ne mě, protože já jsem citlivka, hned si všechno beru, mě by to mohlo bolet. Ale do ostatních ať se šije, nějaká ta hádka, výměna názorů...

Napadlo mě víceméně to samé. Nechápu, proč Grape tak touží po krvi, když sama kritizována být nechce - to si chceš užívat, jak jsou kritizováni druzí, nebo co?
Byzzy

PostPosted: Tue 29.4.2008 22:49    Post subject: Reply with quote

Snowy - více méně jsem narážela na Grape - "kritizujte"

No popravdě si nějak neumím představit, že bych někoho krizitizovala a přitom vlastně vyzdvihovala jeho kladné vlastnosti - to už přece není kritika ne? To je chválení.
Back to top
Theresa

PostPosted: Tue 29.4.2008 22:54    Post subject: Reply with quote

kritika nemusi byt vzdy jen negativni. Kritizovat znamena posuzovat a hodnotit a to jak z dobre tak ze spatne stranky.
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Tue 29.4.2008 22:57    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
BadHans
Nejstarší rebelka

PostPosted: Tue 29.4.2008 23:06    Post subject: Reply with quote

Ester wrote:
Byzzy wrote:
Grapefruita wrote:

Napadlo mě víceméně to samé. Nechápu, proč Grape tak touží po krvi, když sama kritizována být nechce - to si chceš užívat, jak jsou kritizováni druzí, nebo co?

To je přece prosté - Grapefruita zcela jednoduše shrnula důvod, proč vzniklo tohle téma. Někdo má prostě potřebu drbat (s pseudo-utajeným "kritikem" se tomu jinak než drbání říkat nedá). Navíc takovéhle téma přímo svádí k přicmrdávání - ovšem v tom negativním smyslu.

Kritika je dobrá věc, zejména když je konstruktivní. Jenže to tady půjde jen velmi těžko. Když už mi někdo vadí (nebo v případě víceméně cizích lidí na boardu - když mi vadí něco, co někdo napíše), nejčistší je připojit svůj kritický komentář přímo za inkriminovanou věc, se kterou nesouhlasím. Vyjadřovat se o někom ve speciálním tématu (navíc, když už tu máme JNVP) mi přijde zbytečné a jak tak koukám, nejsem zdaleka sám.

Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.

(melouny, pochopitelně)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
Page 12 of 13

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum