|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 27.4.2008 21:24 Post subject: |
|
|
ja chci taky hezkou kritiku ale pripada mi, ze sem prilis nepisu, takze me ani nemuzete nejak moc znat... _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 27.4.2008 21:25 Post subject: |
|
|
lf: já vážně nevím jestli to je tak, jak povídala Alu (už je to tady, budu o tom přemýšlet celou noc )
já si fakt nemyslím, že poté co si tu přečtu, že jsem sluníčko, bych cítila nějaký uspokojení nebo se cítila úžasně.
víte co? až přístě/ někdy na podzim / dám nějaký fotky, nekomentujte je ... už to fakt omezím, tenhle víkend měl být učící a jak se dařilo, je patrno v kráse _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Sun 27.4.2008 21:26 Post subject: |
|
|
zuza wrote: | AnaGirl wrote: | ja chci taky kritiku (ale nezne prosim:)) | premyslim, ale nic me nenapada - skoda, zrovna ty bys kritiku nejspis unesla
|
ja si myslim ze kdyby ne, tak si o ni asi nerikam:) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 27.4.2008 23:07 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | me prijde maxmiliana jako pravy opak.
/nemusim byt nutne v opozici, jen se to nejak seslo:) /
A taky mi pripada nepravdepodobne, ze by nekdo, kdo si fakt mysli, ze ma osklivou postavu, sem cpal fotky. /ted to neni na nikoho, jen obecne/ Ledaze by chtel prave slyset, ze to neni tak spatne, cehoz se mu tady vzdy dostane, at sem da clovek jakkoli hnusnou fotku /overeno / |
taky sem cpu jenom fotky ksichtu, že jo..
k exi.. moralizovat a povyšovat a já nevim jak tomu říkáš si začala hned jamile tě opustila paranoidní schizofrenie..
dobře je to hnusný.. myslim, že jsme všichni rádi, že se chováš takhle, než když si pořád fňukala.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Mon 28.4.2008 4:17 Post subject: |
|
|
Alunko, jestli chces ke mne (mozna si domyslim), tak tady by se to fakt nehodilo.. aspon mam z tebe posledni dobou pocit, ze jsem udelala neco spatne, ale ani se ti nedivim.. bohuzel uz v ruznych vecech nejsem jako driv a tim nemyslim, ze jsem lepsi.
ale tvoje kritika by urcite trefila do cerneho..
jen tady v tomhle tematu o ni nestojim. _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:20 Post subject: |
|
|
Nechápu cíl tohohle tématu. Začalo to něčim jako JNVP pro "kritiky", který se bojej říct svůj nezastřenej názor v JNVP, tak si to anonymně vybijou tady, k čemuž můžu říct jen své oblíbené a dostalo se to k něčemu, co je zcela paralelní JNVP, akorát ještě trochu víc přicmrndávací. No a k tomu říkám Nashledanou |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:30 Post subject: |
|
|
Tohle tema nalezi k tem debilnejsim a myslim, ze tady zbytecne zabira misto.
Kdyz to vezmu podle sebe - myslim, ze me tady nezna nikdo tak dobre, aby me mohl za neco kritizovat. Ok, kdyz nekdo napise, ze mam blbou barvu vlasu nebo obcas pouzivam nevhodne vyrazy, tak se nad tim muzu zamyslet. Ale pokud bude kritizovat muj charakter, musim se pak ptat, co je to za cloveka, ktery si tohle dovoli?Je on tak dokonaly, ze si dovoli poukazovat na chyby ostatnich? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:38 Post subject: |
|
|
není, ale právě proto, že si tu nemáme co vyčítat a každej jsme postiženej jinak je to fajn, mě třeba vážně nevadí slyšet názor lidí, jak na ně působim, a je mi jedno jestli jsou to nicky z netu nebo lidi z realu.. to co mi tu bylo napsáno je prostě pravda a do JNVP mi to nikdo nenapsal..takže pro mě tohle téma zbytečný neni.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:44 Post subject: |
|
|
Mne taky nevadi, kdyz mi nekdo napise, jak na nej pusobim...myslim ale, ze tohle tema melo mit jiny ucel...trochu zakernejsi... |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:46 Post subject: |
|
|
V tom případě (dle toho, co napsala hope) sem nemusim přispívat, mně je jedno, kam to píšu, píšu to pořád stejně. Když se nad tim tak zamyslim, založenim tohohle tématu a přispíváním do něj jste vlastně přiznali svojí jinak neupřímnost.. No dobrý, no |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:49 Post subject: |
|
|
jo tak to téma vzniklo, že jo..že tady upřímnost prostě neni.. dyt je to jedno, jestli je tu o zbytečný téma míň nebo víc.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:52 Post subject: |
|
|
Hyenečka wrote: | založenim tohohle tématu a přispíváním do něj jste vlastně přiznali svojí jinak neupřímnost.. No dobrý, no |
S tim souhlasim, taky jsem nejdriv nechapala, proc jsou tu vlastne dve temata typu JNVP, ale zahy mi doslo, ze v JNVP je hodne chvaleni, puspus a malo uprimnosti. Kdyz uz se nekdo odvazi projevit svuj nazor nezaobalene (jako ja v tech fotkach), tak je to najednou: "Fuuuj, jak tohle muzes vubec rict."
Ja si ale myslim, ze tohle tema smysl ma, kdyby se tu fakt psalo pod kritikem a opravdu kritika, proste to, co si doopravdy myslim, a kdyz uz neco napisu, tak si za tim stojim (proc ne, kdyz je to pod guestem ) a nemusim se za opravdu negativni nazor omlouvat smajliky a podobne. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Mon 28.4.2008 9:56 Post subject: |
|
|
Já bych se pod kritiku podepsala. Anonymní kritika je trapná. |
|
Back to top |