|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sun 20.4.2008 13:54 Post subject: |
|
|
Jj, Loth, beru tvůj názor...i když já mám opačnej-že v reálu člověka poznáš víc než z netu, kde chybí tón hlasu, výraz apod. a příspěvky lze taky vyložit jinak než jsou myšleny, což je nevýhoda. |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 20.4.2008 13:55 Post subject: |
|
|
Jo Loth,ma pravdu,urcite..
Ale Exi,ja porad nevim,proc tady jsi treba tak vztahovacna a jednou ti clovek neco rekne a ty to v ironiich pouzivas i v jinych prispevcich... ja verim,ze v realu jsi fajn holka,ale tady si tu vetev podrezavas sama. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 20.4.2008 13:59 Post subject: |
|
|
Ještě jsem chtěla dodat, že i když tu někdo chodí dlouho tak určitě ho pořád budou líp znát kamarádi se kterýma se zná už od ZŠ nebo partner se kterým je skoro každý den apod. Prostě na to, abych mohla někoho poznat přes net nevěřím. Sice bych teda nemohla přispívat do JNVP když to vidím takhle, ale tam napíšu jak na mě kdo PŮSOBÍ a ne jaký JE. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sun 20.4.2008 14:01 Post subject: |
|
|
Já bych ani tak neřekla, že tě budou znát líp, ale jinak. Protože i v reálném životě to tak je, jinak tě zná partner, jinak kamarádka a jinak matka. I když třeba každý svým způsobem dobře. _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 20.4.2008 14:03 Post subject: |
|
|
Loth pravdu nemá.. jo jí zrovna věřim že je ve skutečnosti stejná labilní omezená pipina jako tady, protože se tak i ve skutečnosti umí chovat, ale Exi má pravdu v tom, že tady vidíš jen nějaký písmenka. a bohužel jsem se setkal s tim, že napíšeš něco kupříkladu v legraci, věříš tomu že to ten člověk pochopí, protože jak by si mohl myslet že by to měla bejt pravda.. ale on tomu věří.. protože neví čemu má věřit a nezná nic než ty písmenka
stejně tak jen "tón".. někdo prostě píše tak jak píše, a věřim tomu že třeba matylda tady působí tak jak působí prostě jen proto, jakym stylem píše. a to se od toho, jakym způsobem působí ve skutečnosti může diametrálně lišit. tady je to ale hlavní kritérium na základě kterýho si na toho člověka názor uděláš takže všeho s mírou.. poznat můžeš, ale nemusíš.. bude tady dost lidí, kteří ve skutečnosti působí jinak než tady, a ne proto, že si tady něco dokazují. bude tady i dost lidí kteří působí stejně jako ve skutečnosti.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 20.4.2008 14:06 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | Exi, ja si teda myslim, ze z pusobeni na boardu cloveka poznas daleko lip. Prece jen jsme nemely zadny konflikt, takze jsi nedostala prilezitost byt ufnukana a ja ironicka a jizliva Proste si myslim, ze board odhali tu stranku osobnosti, ktera je normalne skryta...pokud toho cloveka neznas fakt dobre.
|
To je fakt. Mě spíš příjde, že na netu ty lidi právě poznáš víc, protože mnohdy jsou víc otevřenější a říkají narovinu svůj názor, ne nadarmo se říká, že "papír" snese víc. Já si tedy myslím, že spoustu lidí "znám" ikdyž si s nima jen píšu! |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 20.4.2008 14:08 Post subject: |
|
|
tak ona je pravda a pravda... pravda je v tom,ze nekteri clenove se tady otevrou,protoze to berou jako virtualni denik a daji pruchod svym pocitum a emocim bez jakychkoliv problemu...ale v realu by si asi sakra rozmyslel,jestli to rekne na srazu,apod.
pravda druha je asi ta,ze clovek nevi,jak si ty reakce vysvetlit,kdyz nekdo rejpe,muze se smat a ve skutecnosti to vtipne byt muze,nemysleno vubec spatne a tady to pusobi jizlive,apod. |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 20.4.2008 14:09 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 20.4.2008 14:12 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 20.4.2008 15:04 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 8.5.2008 14:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Britannia My wild Irish rose
|
Posted: Sun 20.4.2008 15:05 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Ja si myslim, ze forum trosku zkresluje. Ono se muze stat, ze se nejaky jedinec na foru projevi jako nekdo naprosto mimo. Treba bude slecna o ktery si budete myslet, ze neresi nic jineho nez diety, protoze o tom bude porad mluvit, jak si neveri. Budete ji mit za chudaka a v realu muzete prijit na to, ze je to celkem normalne pouzitelnej clovek. |
Anebo naopak... na foru vám může připadat jako velice použitelnej člověk, co všechno ví a zná, a v reálu to může bejt pořádnej chudinka._________________ With her fog, her amphetamine and her pearls
she aches just like a woman
but she breaks just like a little girl |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 20.4.2008 15:06 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 8.5.2008 14:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sun 20.4.2008 15:14 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: | Proč máš potom potřebu se tu obhajovat a čas od času jsi z reakcí nějakých neznámých naštvaná a ukřivděná? Přece ti může být fuk, co si někdo cizí a tobě lhostejný myslí o tobě nebo tvém životě. Je to jenom internet. |
Jo mexxie, je to jenom internet. Přesto tě zraní a naštve, když ti tu někdo začne nadávat a osočovat tě proto, cos napsala na nějaký blbý internetový fórum (nebo tebe možná ne, ale mě určitě). Vim, že tě ten člověk nazve přezdívkou, ne tvym jménem, a stokrát si můžeš řikat, že to není mířený proti tobě, ale píšeš to ty, a mě se to dotkne stejně, jako když mi někdo nadává v reálnym životě. Neni mi příjemnej pocit, že jsem kráva pro někoho třeba z Brna nebo Přelouče, kdo mě ale v životě neviděl.
Občas mam problém se tady vyjádřit, v reálu bych to možná řekla líp a z toho vznikaj taky nedorozumění a tahanice. A jo, přiznam, že jsem kolikrát načla něco psát (co si skutečně myslim, abych to teda těm olympskejm bohům natřela ) a pak jsem to zase smazala, protože mi to nestálo za to, aby se tu někdo do mě zle pustil. Tak uznam, že mi to teda jedno neni, ale důvody Exi v tomhle stoprocentně chápu. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 20.4.2008 15:15 Post subject: |
|
|
ale grape, myslim že ty jsi ten poslední člověk, kterej by se tady někomu vybavil při slově konfliktní nebo nějak v negativnim smyslu výraznej.. tak nevim co řešíš _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Tue 22.4.2008 16:45 Post subject: |
|
|
mám dojem, že musíte být strašně šťastní a spokojení lidé (myslím vášnivé diskutéry z tohoto tématu), že máte čas a chuť řešit takové * (doplňte si podle uvážení), protože nešťastní a zoufalí řeší mnohem závažnější a horší problémy a tak jim nezbývá čas na takovéto žabomyší spory. Kéž bych byla jedním z vás _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 30, 31, 32 Next
|
Page 31 of 32
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|