|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sat 19.4.2008 12:37 Post subject: |
|
|
Co pro vás znamená, že někdo něco dokázal? Vnímáte takové lidi "jinak"? Jak? Chováte se k takovým lidem jinak?
když někdo něco dokázal a díky tomu je v životě šťastný, tak má můj veliký obdiv.K takovým lidem mám respekt a obdivuji je.
Co jste dokázali vy?
splnila jsem si svůj největší sen
Co byste v životě chtěli dokázat?
být dobrá dcera, sestra, kamarádka, matka, manželka... zkrátka být dobrým člověkem po ty, na kterých mi záleží.
Dokazujete si něco (nebo byste si chtěli něco dokázat)? Co a jakým způsobem? Proč?
občas si potřebuju něco dokázat, ale jsou to maličkosti, které snad nestojí ani za zmínku.
Je něco, co vás mrzí, že jste nedokázali?
něco by se asi našlo, ale momentálně mě nic nenapadá, takže nic zásadního. |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sat 19.4.2008 14:14 Post subject: |
|
|
Lenore - dobry dva pohledy.
Ja to mam podobne, z jednoho pohledu bych vysvihla supermana (superzenu), ale vetsinou si pripadam jako nejvetsi loser _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sat 19.4.2008 14:17 Post subject: |
|
|
Člověk, který něco dokázal je pro mě ten, kterej měl nějakej, pro něho významnej, cíl nebo sen a vlastním úsilím si ho splnil. Ale většinou je to něco, co je vidět - např. někdo si otevřel kavárnu a funguje mu to, nebo odjedl studovat/pracovat do cizí země (a vystudoval)... pro někoho to může být snadný nebo samozřejmý, ale pro mě takovej člověk něco dokázal... _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sat 19.4.2008 15:13 Post subject: Re: Téma o dokazování :) |
|
|
Co pro vás znamená, že někdo něco dokázal? Vnímáte takové lidi "jinak"? Jak? Chováte se k takovým lidem jinak?
Pro mě to znamená, že člověk dokázal něco, co je ovlivnitelný vůlí, pílí, prací na sobě. Když někdo dokázal třeba vystudovat v nepřiznivejch podmínkách (málo peněz, málo času), nebo se sám i třeba s pomocí, ale na základě vlastního rozhodnutí dokázal zbavit i těžký závislosti (drogy, alkohol) a žít zdravě a "čistě", to je pro mě velkej výkon. Nebo když se třeba někomu staly tragédie (jako mýmu kamarádovi, kterýmu krátce po sobě umřeli oba rodiče na rakovinu) a on se i přes všechny problémy dokázal vyhrabat, dnes úspěšně studuje, už skoro končí, má fajn přítelkyni, všechno v pořádku a dokáže se i trochu radovat ze života.
Co jste dokázali vy?
Moc k chlubení to neni asi ... odmaturovat s vyznamenánim, vystudovat docela slušně bakaláře, ale s dvouletym zpožděnim. Teď se pokoušim studovat další školu. Našla jsem si práci a něco si vydělala, i když už tam nejsem. Ale myslim, že jsem fakt dobrá v angličtině a kdybych chtěla, dokážu víc. Jako malá jsem byla opravdu "génius" na jazyky a dějepis, různě jsem reprezentovala školu. Ale nebyla jsem nějaká šprtka, šlo mi to samo od sebe. Taky jsem psala a moje literární pokusy byly hodnoceny výborně - bohužel, postupem času lenost a nedostatek inspirace převládly. De facto nejsem nijak usilovná a houževnatá, co mi jde, dělam ráda, co ne, flákam A dokazuju, že se umim z každý i nejnepříjemnější situace vyhrabat a začít znova. To je pro mě velký plus, pže jsem svou podstatou labilní člověk
Co byste v životě chtěli dokázat?
O kariéru mi moc nejde Spíš bych chtěla mít pohodovou rodinu, dobrý vztahy a pevný zázemí. Ale jinak bych klidně dělala práci typu "osm hodin a pryč" (nejsem moc ambiciózní, což je v dnešní době spíš mínus, tak se tim moc nechlubim). Chci mít čas na svoje koníčky a hlavně to cestování, chtěla bych toho sjezdit docela dost. Otázka je, kde na to brát čas a peníze, proto bych toho chtěla co nejvíc vidět, dokud studuju. Překonat jeden strach a jít k doktorovi na vyšetření a operaci jednoho svýho zdrav. problému. Osamostatnit se a "být šťastná", byť to zní jako fráze.
Dokazujete si něco (nebo byste si chtěli něco dokázat)? Co a jakým způsobem? Proč?
Nejbližší cíl je přestat kouřit. Už na tom pracuju - tj. nekouřim Chci dokázat i ostatním, ale hlavně sobě, že nejsem žádná sračka a mam silnou vůli. Jsem optimista a věřim, že se mi to podaří. Další cíle: nebýt líná, tj. sportovat, snažit se trochu zhubnout a pořádně se zakousnout do učení, budou následovat.
Je něco, co vás mrzí, že jste nedokázali?
Snad jen udělat si nějakej ten jazykovej certifikát, vim, že bych na to (snad) v pohodě měla, ale byly jiný povinnosti a mym největšim mínusem, kterym si to "blokuju", je, že se mi nechce dávat 7000 nebo kolik za nějakej kurz tady, když si ho můžu udělat v cizině . Tak snad příští léto, no. Ale jinak nelituju ničeho. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 19.4.2008 15:36 Post subject: |
|
|
teda já jsem blbá, zapomněla jsem na to nejdůležitější. chci dokázat vydělat tolik peněz, abych si mohla dělat co chci. nebýt na nikom finančně závislá a nenechat si do nikoho nic diktovat. žít tak jak chci, klidně se posunu ve životním standartu o pár stupnů níž, nepotřebuju luxus, ale chci být soběstačná. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 19.4.2008 16:43 Post subject: |
|
|
třeba ja nic nedokázala a asi ani nedokážu, protože prostě k ničemu nemám vůli.
Ale, že bych to něják na sobě dávala znát to fakt ne |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sat 19.4.2008 16:46 Post subject: |
|
|
Alunka wrote: | třeba ja nic nedokázala a asi ani nedokážu, protože prostě k ničemu nemám vůli.
|
Treba pro me si dokazala.. Sebrat se a odjet z CR, najit si tam praci, kamarady..
Ja se priznam, ze bych na to asi nemela.._________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 19.4.2008 16:49 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 8.5.2008 14:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.4.2008 16:55 Post subject: |
|
|
ja uz to ted beru, ze to nic neni.
Mela byhc spis studovat a nejak nakladat ze zivotem. Uz nejsem pubertacka, co ma pravo si delat, co chce, protoze jenom chce. Uz bych se mela trosku zklidnit.
Ja mam drzku, dokazu si prosadit ledaskde ledacos, ale ty ostatni veci jsou problem. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.4.2008 16:58 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.4.2008 17:01 Post subject: |
|
|
no nevim, jak by si mluvila kdyby si v 21 letech nemela maturitu.
no treba na ni ani nemam |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.4.2008 17:04 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.4.2008 17:07 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|