|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Na mojom mieste by ste si co vybrali? |
vysku |
|
25% |
[ 14 ] |
dieta |
|
59% |
[ 32 ] |
sex:-DDDDD |
|
14% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
Author |
Message |
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Wed 16.4.2008 15:11 Post subject: |
|
|
josie wrote: | bublinka- ja sa toho vyzoru obcas bojim, co ak bude mat vysoke celo, dlhy uzky nos, riedke vlasy.....no a po mne kratku bradu....no fuj | bude tvoje takze bude pre teba najkrajsie to si pis_________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Wed 16.4.2008 16:11 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sat 27.6.2009 17:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Wed 16.4.2008 16:17 Post subject: |
|
|
no to je pravda ale tak ako to tu poznam, aj keby je strasne hnusny, tak poviete, ze je sympaticky |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 16.4.2008 16:53 Post subject: |
|
|
Jj, možností je dost - pokud nad tím člověk ale chce přemýšlet.
Pokud se někdo dívá na dítě jako na jednu velkou stopku, kvůli které nebude už nic dělat normálně, tak je to problém, no. Překážky určitě budou, ale zase si myslím, že bohatě vyvážené starostí o vlastního prcka.
Kdyby bylo mateřství tak hrozné a omezující, lidi by asi tolik o děti nestáli...
A to s těma neplánovanýma dětma v kojeňácích mě docela pobavilo To je informace na úrovni "všichni přece vědí, že...". Řekla bych, že neplánované nechtěné děti končí během prvních tří měsíců v biologickém odpadu v nemocnici. Ty ostatní většinou chtěné budou. V kojeňácích jsou spíš děti, o které se jejich rodiče nebyli schopní sami postarat, ať už z důvodu tíživé finanční/zdravotní situace, nebo kvůli tomu, že začali chlastat, hrát automaty apod. Asi málokdo si pořídí dítě a od začátku počítá, že mu nedá v rámci svých možností maximum nebo že mu dokonce udělá ze života peklo
Obzvlášť mimo mi přijde řešit tohle v souvislosti s Josie, protože ta nad touhle věcí vážně přemýšlí, rozhodně působí že má všech pět pohromadě a zázemí by taky měla. Přece jenom proto, že nebude moct dítěti koupit kočárek za dvacet tisíc není hned potenciálně špatná matka.
A co se toho cestování a poznávání týče, toho si může užít dost až děti odrostou. Sokrates a nezávislé prázdninové cestování není alfou omegou bytí přece. Ve 40, když už je člověk zajištěný, děti odrostlé, se cestovat dá taky a má to rovněž své výhody _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:13 Post subject: |
|
|
i když já nemám ráda děti a nikdy je mít nechci, radila bych ti Josie také dítě. (pokusila jsem se nějak tak vžít co nejvěrněji do tvé situace).
výšku si můžeš dodělat kdykoliv
problém nemáš ani s přítelem, což je další důležitý faktor a to bydlení? oba přece máte rodiče, takže by se něco mohlo vyvrbit _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:16 Post subject: |
|
|
lady- co konkretne myslis vyvrbit ohladom rodicov? |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:30 Post subject: |
|
|
LadyCroft wrote: | a to bydlení? oba přece máte rodiče, takže by se něco mohlo vyvrbit |
tohle je mi strasne proti srsti, jako jasne ze maji rodice a ze malokteri rodice nechaji vlastni dite "ve srabu" a spis se snazi pomoct co to da. Ale zas jako spolihat na to nebo brat to jako samozrejmost se mi prici.
Josie, ja bych taky byla pro dite (po maturite). Proberes to s pritelem, uvidis k cemu dospejete, zkusite vymyslet jak s bydlenim a zabezpecenim, zeptate se rodicu, jestli event. pomuzou. Ale jestli je zdravotne ta situace takovahle, neni na co cekat. Kdyz vis ze dite (jednou) chces a cekani by to mohlo zmarit.. jdi do toho.
edit, ted premyslim nad tim, jak takova rada zni od cloveka, co sve biologicke hodiny nekde ztratil ale snad to dava smysl _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:42 Post subject: |
|
|
....
Last edited by pam on Sat 27.6.2009 17:48; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:46 Post subject: |
|
|
tak ja mam mini izbicku, to by sa u nas teda nedalo
ale u nich by sa dala prerobit pivnica, uz sme sa kedysi s priatelom o tom bavili....on by chcel..ja nikdy...s jeho rodinou? jedina normalna je sestra...ja by som moc teda s rodicmi nechcela byvat, nemam rada, ked sa mi niekto stara do mojich veci...
tak jedine prenajat nejaky byt
inak, kolko u vas dostane prvorodicka od statu penazi? |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:52 Post subject: |
|
|
Josie, 13 000,- na každé narozené dítě. _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:54 Post subject: |
|
|
nam sa to zvysilo na 25 000 za prve dieta...na kocik a jedny dupacky staci |
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:58 Post subject: |
|
|
Pamatuju si, že se tohle jednou řešilo v Áčku, stejná nebo podobná situace, nechci si vymýšlet, ale mám dojem, že si ten pár nakonec dítě pořídil.
Josie, nechci ti nic podsouvat, ale z tvých dřívějších příspěvků jsem tak nějak měla dojem, že bys dítě brala klidně i teď, ale nevim, z čeho jsem tak usoudila.
Jinak jak se tu řešilo, já bych se taky nedivila, kdyby ten kluk vzal nohy na ramena, jestli to unese, má můj obdiv a važ si ho Jak dlouho jste vlastně spolu?
Loth mě též vytočila. Loth, muselas někdy řešit nějaký vážnější zdravotní problémy? Víš, kolik ti toho ti doktoři řeknou? Jak mlžej? _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš)
Last edited by Mantis_religiosa on Wed 16.4.2008 17:59; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.4.2008 17:59 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sat 27.6.2009 17:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.4.2008 18:04 Post subject: |
|
|
tak u nas stoji 2izbovy asi 10000..niekde s energiami, niekde bez
a este je jedna moznost byvanie, ale to by bolo odomna hnusne, len o tom uvazovat... |
|
Back to top |
|
|
|
|