|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Nicky... kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 4.4.2008 11:00 Post subject: |
|
|
Babetko a jedeš tam nakonec sama, nebo i s přítelem..?
K VB: Bývalá spolužačka tam kdysi taky jela na léto, bydlí tam její sestra, která jí s hledám práce pomáhala a stejně za celé prázdniny nic nesehnala. A to prej chodila od obchodu k obchodu a ptala se. Samotnou mě překvapilo, že je to takový problém. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Fri 4.4.2008 11:03 Post subject: |
|
|
Nicky, protoze tam mas spoustu Polaku a dalsich, kteri jsou ochotni delat za malo penez temer vsechno a na leto nikam nejezdi, jsou tam celorocne.. takze pak nikoho nehledaji.. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Fri 4.4.2008 18:31 Post subject: |
|
|
Jedu 18.6. a vracím se 1.10. Nakonec jsem na jednom veletrhu potkala slečnu, se kterou jsem chodila na tělocvik, a tak jedeme spolu, fajn holka. Přítel měl jet se mnou, ale mohl by pracovat až od července, jeho brácha se 28. žení, a to je nereálné, takže za mnou přijede na září alespoň na to cestování. Říkal, že bude celé prázdniny makat a makat a škudlit
1. práce - prodavačka v Niku
Budu se vás snažit pravidelně informovat o mých osudech v daleké cizině |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Fri 4.4.2008 18:37 Post subject: |
|
|
BaBet, to zni skvele. A prodavat v Nike Store je dost fajn, podle me. To by se mi libilo. Ja bych chtela taky strasne moc do ciziny (Evropa). A porad tak nejak tajne doufam, ze by to mohlo vyjit, kdyby pritel sel hrat nekam ven.
No mas se _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 4.4.2008 19:20 Post subject: |
|
|
Anysku, pokud ti to muze braska zaridit predem, tak je to super, protoze on se tady urcite vyzna lip a muze taky delsi dobu shanet. Kazdopadne jsi ve vyhode oproti tem, co jedou fakt na slepo.
A nedivim se ti, ze tady chces, ja mam Londyn taky rada, hrozne se mi libi, kolik je tady narodnosti, opravdu cosmopolitni. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|