|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Danny .
|
Posted: Wed 5.3.2008 20:51 Post subject: |
|
|
Snowy, a jak to ma byt dlouhe? A4? Ja bych to jen rozepsala do nejakych delsich souveti. Kolonka "o mne" je jen v bodech, ne? Jakou sis vybrala agenturu? _________________ Tak mě aspoň hlaď nebo vem si lať
a řádně mě zmlať, tak ať. |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Wed 5.3.2008 21:39 Post subject: |
|
|
Dekuju, uz jsem neco dala dohromady..jen kratce. Ispirovala jsem se u jinych, meli tam vcelku blbosti a jen par vet:)
Danny, ty jedes do GB nebo do Spanelska? _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
neprihl. Danny Guest
|
Posted: Wed 5.3.2008 22:51 Post subject: |
|
|
GB Spanelsko je jasna volba |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 5.3.2008 22:57 Post subject: |
|
|
Tam i dobre plati - jsem slysela:) No...ja jsem srab a jdu s davem, jinak bych mela taky jasnou volbu _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
Danny .
|
Posted: Thu 6.3.2008 11:56 Post subject: |
|
|
Ve Spanelsku? Tam to byva tak, ze cim jsi bliz mori, tim jsi na tom hur s platem. V tomhle je na tom myslim Anglie lip. Ja tam ale za penezma nejedu, takze na tomhle mi az tak nezalezi. _________________ Tak mě aspoň hlaď nebo vem si lať
a řádně mě zmlať, tak ať. |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Thu 6.3.2008 14:52 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Sun 16.3.2008 10:45 Post subject: |
|
|
Geike wrote: | já jsem byla dvakrát na jahodách ve Skotsku a jednou v Norsku, zařekla jsem se že potřetí jahody fakt ne, ale vzhledem k tomu že jsem moc líná něco hledat, naslepo se mi nechce, a agentuře platit taky ne, tak to příští rok vidím zase na to Norsko...hrozně bych chtěla někam do tepla do restaurace, napadla mě Korsika, ale myslím že najít tam něco chce sehnat si někde adresy a psát konkrétně už do těch restaurací...=( ta Korsika nebo nějaké jiný teplý kraj je asi i jediné místo, kde bych chtěla být celé 2,5 měsíce...
uvažovala jsem i o tom plavčičení, nebo jiné práci v USA, ale jednak se mi do toho nechce vrážet tolik peněz, když vím že to jde i bez toho, a navíc je to všechno moc dopředu...moc bych chtěla třeba na zéland, ale bála bych se že se třeba nepovedou zkoušky a budu muset nechat propadnout letenku, nebo tak něco... |
Geike, a přes jakou agenturu jsi byla na těch jahodách? Já bych něco takového chtěla příští léto, být zase déle v zahraničí, ale maximálně tak na ty 2 měsíce a to žádnej Work and Travel nenabízí, tam je to minimálně na tři. Ty jahody by mi nevadily, a zrovna Skotsko nebo Norsko není špatný Jo, akorát příští rok už mi bude 26, tak jestli to není nějak věkově omezený Díky |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Wed 2.4.2008 12:58 Post subject: |
|
|
to je náhoda, jdu hledat toto téma a poslední příspěvek je pro mě...=)
Grape já jsem tam jela a kamarádama na vlastní pěst, bez agentury...pokaždé jsme našli kontakt někde na netu, to Skotsko bylo ještě na střední a kamarád psal snad na 20 farem, než se mu ozval tenhle chlapík...Norsko jsem zas měla přes jednu spolužačku, která to taky někde na netu našla...=) a pak jsme jeli na pohovor do Prahy a ta paní si nás vybrala...a podle mě určitě to není nijak omezené věkem =) asi bych si teď vybrala to Norsko, sice jsou tam vyšší náklady na jídlo, cestu a tak, ale nádherná příroda a fakt se vyplatí tam pak zůstat a něco si projet =) Skotsko je sice taky pěkné, ale co já vím tak na té naší farmě se to od té doby dost změnilo, jsou tam samí poláci, češi a slováci jsou v menšině, nemají třeba tak dobrou práci a podobně...
jo a já se sem jdu zeptat, jestli máte někdo z vás nebo vašich známých zkušenosti s prací konzumentky ani nevím co si pod tím pořádně představit - tuším že je to asi něco jako společnice, ale bez ostatních "služeb"... |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 2.4.2008 12:59 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 5.5.2008 12:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Wed 2.4.2008 13:10 Post subject: |
|
|
jo to já taky =) právě proto bych to nevzala, jen mě zajímalo jestli to někdo třeba zkoušel. Já jsem totiž na jednom cestovatelském fóru odpovídala jedné paní, češce, která sháněla "obsluhu do café-baru do řecka"...no a minulý týden jsem se tam mrkla a ona že ještě furt někoho shání, že se jí mám ozvat na mail...tak jsem ji čistě ze zvědavost psala, že třeba kdyby to bylo něco super, že bych nechala to Norsko (už mám koupenou letenku) a jela se opalovat do Řecka...a ona že je to konzumentka a barmanka, práce od 21:30 do 3 do rána i do později... takže asi nic akorát teda to mohla napsat rovnou, takhle jsem si představovala že když je to café-bar, budu roznášet polední kafíčka |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Wed 2.4.2008 14:06 Post subject: |
|
|
Tak já jsem chtěla na léto buď do Californie, nebo NY.
Už je tomu pár týdnů, co jsem pochopila, že si to představuju jak Hurvínek válku Pozice bídné, prachy bídné, lokality ještě horší... Včera už jsem se musela rozhodnout, takže jedu do státu Delaware, východní pobřeží hned pod státem New Jersey a New York, městečko se jmenuje Rehoboth a je hned na pobřeží Atlantiku Což jsem zjistila až dneska, ještě včera jsem myslela, že je to jen prdel světa, dneska jsem se dívala na mapy a je na pobřeží, dvě hodinky od Philadelphie, Washingtonu D.C., Baltimoru. New York bude tak 4 hodinky. Úplně ideální Jinak budu prodavačka v Nike storu, ale second job si ještě musím sehnat, jinak bych nevyžila.... Začíná se to blížit, za 10 týdnů jsem v USA |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.4.2008 15:21 Post subject: |
|
|
Babet, a kde tam budes bydlet? _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Wed 2.4.2008 19:17 Post subject: |
|
|
Babet-to zni super a kde jsi sehnala ten job v Nike shopu?
Geike-loni jsem si psala s podobnou pani, taky slo o Cafe-bar, uz mi pomalu zajistovala dopravu, pak jsem ale cetla rady La strady, a napsala ji at mi poslou navrh smlouvu....a samozrejme uz se neozvala... _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |