|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:44 Post subject: |
|
|
Geike wrote: | "víte co je váš velký problém slečno? že máme společnou cestu..." - jako jak tohle řekl tak jsem úplně ztuhla, fakt jsem myslela že si tam na mě někde počká... |
To by mě vyděsilo pořádně teda
Sice se mi nikdy nic nestalo, ale jak Alunka říká, že není typ pro úchyláky, tak já právě jsem. Malá, celkově drobná, obvykle na podpatcích a že se bojím na mě vidět být fakt musí. Nikam proto v noci sama nechodím a třeba na nádraží, kde se u nás srocují cikáni, bych nešla ani s doprovodem._________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:47 Post subject: |
|
|
jo tak to mám ten druhý, co nedělá mlhu...já se na ten paralyzér teda asi skočím někam podívat, ať vím jak je to velké, na Mendláku je nějaký army shop, myslíte že by to mohli mít tam?
a s těma klíčema vycházím z toho, že přece když vidí jak mu chci strčit ruku někam k obličeji tak ji stejně chytne, klíče neklíče...právě že si myslím, že kdymy se ke mě dostal už takhle blízko, tak mojí jedinou šancí je něco, co ho fakt odrovná. |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:51 Post subject: |
|
|
haha, MOTW, tak to mas asi stesti, protoze muj spoluzak VE DNE cekal na tramvaj na Vytoni a nejaka parta cikanu ho zmlatila a okradla, teda nejdriv po nem chteli prachy, on jim je nechtel dat, tak pak ho zbili. a bylo to nekdy v jednu odpoledne, na zastavce plno lidi.
ja se v Praze bojim celkem dost, od te doby, co mi na Holesovickym nadrazi ukradli cely bagl i s fotakem a doklady, jen kdyz sem se ohlidla na tabuli, kdy pojede vlak, to sem sedela na nastupisti, taky ve dne.
v metru se me pokousel jeden cigos okrast, na eskalatorech, citila jsem, jak se mi hybe batoh, vyjela jsem na nej, mel plnou hubu kecu, ze je cernej a ze kvuli tomu si na nej dovoluju, tak jsem rekla, fajn tak jdeme na policii a najednou byl zticha a zdrhnul,nastesti mi nic neukradl.
ja teda se bojim i treba na Vaclavaku, jak tam postavaj ty skupinky, cihaj, koho by okradli, nene, podle me Praha bezpecna neni. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:51 Post subject: |
|
|
ed _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more
Last edited by Willow on Thu 24.12.2009 17:44; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:53 Post subject: |
|
|
Alunka wrote: | a treba nechapu, proc se lidi tak boji cikanu Ty vas muzou spis okrast nez zabit |
U nás jsou takoví dost oprsklí, kámošce se stalo, že jí nějaká cikánka vrazila jen tak (kámoška je totiž krásná jako panenka a chodí pěkně oblékaná), po mně a jiné kámošce kdysi cikáni házeli kameny, další spolužačku odchytili za školou a osahávali ji... Jasně, tohle můžou dělat i necikáni, ale u nás nedělají. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:53 Post subject: |
|
|
Geike cílený sprej je asi tekutá střela. nevýhodu má právě tu, že se musíš trefit přesně. výhodu zas tu, že nehrozí že se toho nadýcháš sama a funguje to i v protivětru.
ta razance výstřiku je dost důležitá.. já mám takovej zelenej komunistickej na kterym je jěště nápis " NEMANIPULOVAT! Odevzdat orgánům VB! " nenosim to nikam, protože jsem s nim zkoušel stříkat a dostříkne to tak 10cm, jakejkoli sprej vyrobenej po roku 89 by na tom ale měl být lépe stejně bych ale ten tvůj projistotu někam zkusil stříknout, aby jsi v případě potřeby nebyla nepříjemně překvapená
klíče v ruce jsou dobrá věc.. zpevní ti ruku která bude zároveň daleko těžší.. takže když někoho majzneš, bude to mít daleko větší účínky. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:55 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 17:04; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:56 Post subject: |
|
|
neublizi? Vzdyt je to bolest jak krava |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 30.3.2008 9:57 Post subject: |
|
|
ed
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 30.3.2008 10:00 Post subject: |
|
|
Willow: to ani mě ale přece jenom než znásilnit tak radši navalím peněženku. toho se nebojím, tam kde bydlím cigáni ani nějaké skupinky nejsou (snad), bojím se úchylů a ožralů co se večer vracejí domů a dostanou náladu na kdovíco.
Kyo: asi potřebuju třetí ruku já jsem si s tím malinko zkusila stříknout když mi ten chlap řekl to co mi řekl (zastavila jsem se a čekala až bude daleko a pak jsem teprv šla domů), ale to je fakt, to mě nikdy nenapadlo, že musím mířit tak přesně, brala jsem to něco jako stříknu-útočník se zkácí k zemi-zdrhám no je fakt že úspěch by byl kdyby se mi vůbec podařilo stříknout, jak tak trochu znám své reakce tak myslím že bych úplně ztuhla, udělaly by se mi těžké nohy a nemohla bych nic...to je právě blbé že člověk nikdy nemá možnost zjistit, co by dělal, kdyby se mu to stalo, a podle toho bych si vybrala, co použít - jestli třeba do každé ruky sprej, pro případ že bych nebyla schopná se s ním nějak prát, nebo klíče a paralyzer kdybych se chtěla nějak aktivně bránit. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 30.3.2008 10:01 Post subject: |
|
|
Cikáni jsou z 90% ten největší ksindl, jasně že tě častěji okradou ale když tě potkaj v temný uličce tak si asi servítky s tim aby ti to ukradli nenápadně a nic si necítila dělat nebudou.. jak tady zaznělo, všechno co dělaj cikáni můžou dělat i bílí ale nedělají.. protože s nima se kvůli tomu že maj jinou barvu a plnou hubu keců nikdo nesere.
pepřák nefunguje ? nevim kdes to četla,ale tomu nevěř Loth... následky nemá žádné.. jen ten účinek že tak 10-15 minut tě pak štípou oči jako kr.va _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání.
Last edited by Kyo on Sun 30.3.2008 10:02; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 30.3.2008 10:02 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 5.5.2008 12:17; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 30.3.2008 10:03 Post subject: |
|
|
Alu ale tak to asi poznáš kdo tě chce napadnout a kdo nechce nic, ne? a stejně je pro mě asi lepší riskovat, že v nějakém nepatrně pravděpodobném případě ublížím nevinnému člověku (taky co po mě má kdo chtít když se vracím odněkud ve 3 ráno), než že by někdo mnohonásobně hůř ublížil mi. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 30.3.2008 10:03 Post subject: |
|
|
ed
|