No já myslím, že Geike se ptá na takové to domácí boxování, takže si nemyslím, že by kvůli toho nejdřív začala chodit do nějakého cvičení, aby pak následně mohla 1x týdně zmasakrovat svoji špatnou náladu na pytli
Podle toho cos psala jsem Geike pochopila, že máte pískový pytel pověšený od stropu, který se skoro nehýbe. Já ho mám v pokoji taky
sem tam do něj praštím, ale hádám, že jeho chvíle teprve příjde
Asi tak, nečekej, že to bude jak ve filmu, já když do něj praštím, tak se skoro nepohne a přímo být do něj stejně nemáš. Měla bys ses ho jen lehce dotýkat - ťukat. Zkus jít, jak psala MO na kickbox aerobick (ten je nekontaktní) a tam se naučíš nějaké cviky, co pak můžeš praktivat na pytly.
Kdyby tě to jo chytlo, tak bych uvažovala o nějakém tom navštívení kurzu nebo oddílu. Ale co tak znám kluky, co třeba dalají nějaké zápasy (nejen box) tak trénink není žádné peříčko
Co se týká rukavic - mě to přítel vysvětloval takhle.
"Ty to máš Terezko na vybití zlosti, kdybys chtěla rukavice, musela bych do nich dělat bandáže - ty musíš dělat pořádně, jinak si poničíš ruce - než si ty bandáže nandáš, vychladneš
" Takže asi tak. A navíc - když budeš mít rukavice, tak ty tlumí nárazy, takže se ti může stát, že do toho budeš mlátit, nic tě nebude relativně bolet a druhý den se nestačíš divit
Když rukavice mít nebudeš, bude tě to bolet hned a nebudeš do toho zbytečně boxovat silou. Btw - sedřená kůže na kloubech bolí a hojí se poměrně špatně!
A jak zatnout pěst ti může poradit Mna