|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Wed 26.3.2008 11:22 Post subject: |
|
|
U těch Mašínů je to dost rozporuplná kauza, no... Když jsem viděla tu reportáž ve Střepinách, tak mi to ukázalo tu věc i z trošku jinýho světla, když oni vlastně bojovali proti fašistům, jejich táta padl na frontě a hlavně to byli velcí vlastenci...tak čistě za tohle by podle mě ten metál zasloužili.
Kdyby o pár let později nezavraždili pár obecních policajtů, jak říká Kyo, a co hůř, i civilistů...to se podle mě nedá brát jako protivníci ve válce, jak píše Matylda. Válečný hrdinové jsou vojáci a zabíjej další vojáky, který do tý války jdou s tím - zabít nebo být zabit. Ale co měli ti chudáci, které věšeli, stříleli apod. společnýho s tím zk`````ým komunistickým režimem?? Jen se tu snažili žít...vydržet... A navíc oni tím vlastně nikomu nepomohli, jen sobě, že odtud utekli a nechali tu milióny dalších lidí se v tom plácat a bát se, co přijde zítra...tak za tohle určitě ne
Ale vzhledem k tomu, co udělali pro národ dřív, je fakt sakra těžký to soudit |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 26.3.2008 12:42 Post subject: |
|
|
Jo, Kyo, souhlas.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Tue 8.4.2008 21:30 Post subject: |
|
|
na me to pusobi tak, ze z nich delaji hrdiny jen protoze udelali neco, co vadilo kom. rezimu. akorat uz si zapominaji uvedomit (jmenovite topolanek), ze tohle by odsoudil kazdy rezim- vcetne demokratickeho. z meho pohledu totiz nejde o hrdinstvi ale o vrazdu nevinnych obycejnych lidi za jedinym ucelem a to obohatit se. kolektivni zajem tam je podle mojeho nepatrny, kdezto ten individualni je jasne zretelny.
ale diskusi jsem, priznam se, necetla |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 10.6.2008 9:33 Post subject: |
|
|
http://chceteje.cz/
Hlavně, že o sobě říkají, že nejsou náckové ani fašouni a v odkazech a partnerech mají Národní stranu, HEILcom apod. To mě vždycky baví, jak se někteří náckové snaží tvářit seriózně, ale moc jim to nejde Nehledě na to, že autoři jsou v anonymitě (proč? čeho se bojí?).
Neříkám, jestli je multikulturalismus špatný nebo dobrý, mně jde o to, že i tyhle stránky, co se snaží tvářit seriózně jsou skrytí extrémní pravičáci (podle mě teda). Už jen ten úvod není VŮBEC rasistický |
|
Back to top |
|
|
lo Guest
|
Posted: Tue 10.6.2008 9:45 Post subject: |
|
|
jo tohle uz znam nejakou dobu. byla jsem z toho teda maximalne vytocena. kdyz jsem to videla, tak jsem si predstavila takovy lidi jako matyldu a kya. ne primo neonacisty, ale tyhle typy lidi plny obrovskych az zlych predsudku.
a navic "clovek v plisni" pouzivam ja
(hadejte, kde zrovna sedim v praci) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 25.8.2008 11:31 Post subject: |
|
|
Vrah Jana Kučery dostal prý 12,5 let. Jsem příjemně překvapená, čekala jsem, že dostane nižší trest. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 17.12.2008 10:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 17.12.2008 11:33 Post subject: |
|
|
no fuj, to je drsny. chudak dite, fakt ty rodice jsou uplni magori. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 17.12.2008 11:40 Post subject: |
|
|
Já se vůbec divím, že úřady takový jméno povolily... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 17.12.2008 11:46 Post subject: |
|
|
jakékoliv? na jednu stranu je u nich tvrdá cenzura a na druhé straně mají v plno věcech cekem anarchizmus _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 17.12.2008 15:31 Post subject: |
|
|
jméno můžeš mít jakékoliv, ale vzhledem k tomu, že je to propaganda fašismu, tak by to zakázané mohlobýt, ale nevím, jestli je v USA zakázaná propaganda fašismu
myslím, že jestli hoch nebude taky nácek, tak si to jméno hodně rychle změní, vždyť stačí třeba aby byl jen Adolf |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 16, 17, 18
|
Page 18 of 18
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|