|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kubinka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Sat 22.3.2008 16:34 Post subject: |
|
|
to je smula ale zase se to stava no, asi neusnesl ten tlak |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 22.3.2008 16:34 Post subject: |
|
|
No jo, tak to je život, prostě když se moc chce nejde to.. ještě toho má spoustu před sebou.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sat 22.3.2008 17:09 Post subject: |
|
|
to ma, rozhodne. akorat me mrzi, ze nevyhral joubert, buttle mi leze krkem.. a tech 84 bych mu teda fakt nedala _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 22.3.2008 17:11 Post subject: |
|
|
přesně.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 22.3.2008 17:15 Post subject: |
|
|
tyhle sporty, kde má člověk jednu šanci stát se mistrem světa jsou hrozný.. když třeba plaveš, tak máš třeba 5 možností, plaveš 5 závodů, a protě když něco nevyjde řekneš si no jo, tak co, jsem se blbě vyspala, tak jsem aspon zkusila vodu a rozhýbala se, odpoledne, nebo zítra to vyjde..ale tohle, jednou spadneš na zadek a už ti nepomůže nic, příští rok...
dost mě mrzí, že tomáš nepojede exhibici _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 22.3.2008 17:17 Post subject: |
|
|
ta exhibice me taky mrzi. hlavne mam ja trauma z toho, ze z toho bude mit trauma tomas.
pritom je to takovej sarpik na mazleni proste pojede pristi rok a bude to. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Berus kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Sat 22.3.2008 17:23 Post subject: |
|
|
Proboha ten Pljuscenko, co se to z nej stalo? Musim rict, ze po tom, jak "uvedl" tu svou show, jsem uplne ztratila chut tam jit. Jeste ze jsem si ten listek zatim nekoupila. No zirala jsem jak spadla z visne. Co to je proboha za napad, zakonem stanovit, aby se rusti treneri vratili ze zahranici a trenovali jen Rusy? No holt mit kamaradschaft s Putinem se vyplati.
Byl mi teda daleko vic sympaticky, kdyz byl jeste mladounky. Uz tenkrat mel sice sebevedomi na rozdavani, ale to, co dneska predvedl v tom rozhovoru, to byla nebetycna arogance. Fandit mu teda uz nebudu, ale jsem uprimne zvedava, co predvede, az se vrati na led.
Na prvni misto bych rozhodne dala Jouberta, Buttler mi prisel ponekud nudny. Weir byl skvely, nechapu, co mu chybi k tomu, vysvihnout se na tu spici.. Chudak Tomas Verner, ale dalo se celkem ocekavat, ze ho ten tlak zlomi. Myslim, ze se s tim vyrovna brzy a pristi rok prijede o tu zkusenost bohatsi a silnejsi. A jeste se mi libil moc Lambiel, akorat by se mohl oholit.
Ale nejvetsi radost mam z Morozova
A Petrenko vypada taky vyborne |
|
Back to top |
|
|
English_rose *rozplývajíc se*
|
Posted: Sat 22.3.2008 17:26 Post subject: |
|
|
Taky jsem čekala, že vyhraje Joubert. A tiše a tajně jsem doufala, že Johnny bude mít stříbro. Ale jsem moc ráda za ten bronz. Buttle mě nebaví.
Tomáše je mi líto, ten výraz, když viděl ty body A teď se do něj ještě všichni pustí...už vidím ty zprávy na nově
Má všechno před sebou, to je jasný...snad se s tím co nejdřív srovná. _________________ They cannot scare me with their empty spaces
Between stars - on stars where no human race is.
I have it in me so much nearer home
To scare myself with my own desert places.
|
|
Back to top |
|
|
English_rose *rozplývajíc se*
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 22.3.2008 22:02 Post subject: |
|
|
nastesti jsem plusu nevidela, jestli tam byl, takze jsem si aspon koupila listek na ten duben a uvidim, strasne se na tomase tesim
a zjistila jsem, ze mi weir straslive pripomina 'modniho guru' _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 23.3.2008 11:39 Post subject: |
|
|
brian a tomas. to je proste kouzelny _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 23.3.2008 11:40 Post subject: |
|
|
v tomhle tématu sice asi nemám co dělat, ale myslela jsem, že na to jdeme spolu _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 23.3.2008 11:44 Post subject: |
|
|
no, lehka zmena planu; hodili mi na krk sestru protoze ta rekla, ze chce taky jit a ackoli jsem rodicum rekla, ze uz s nekym jdu, tak mi neverili a rekli, ze jsem si to vymyslela ale tak ja se podivam, treba tam bude jeste okolo volne misto a popripade bychom to tam nejak vymyslely, jestli fakt chces jit. fakt promin, ale u nas je to takovy zabavny, no. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sun 23.3.2008 16:28 Post subject: |
|
|
no já snad špatně slyším! nejdřív Justin, pak Bjork a ted Damien Rice , tak se mi to líbí! _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sun 23.3.2008 19:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 14, 15, 16 Next
|
Page 15 of 16
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|