|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Wed 12.3.2008 20:48 Post subject: |
|
|
mmě zase přijde ta lenořina práce jako asociální šílenost..já se denně musím dostat ven z bytu, jinak začnu blbnout. j, třeba mě štvou lidi v tramvaji, ale musím se někam přemístit a potkat někoho "venku"..překládat doma u pc...ježiši z toho by mě po týdnu hráblo..já jsem třeba týden doma nemocnás chřipkou, a už sse děsně těším do školy!
max, a můžu se zeptat, jaký děláš obor? kdyžtak sz _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 12.3.2008 20:51 Post subject: |
|
|
však já jsem taky asociální šílenec, takže mi to vyhovuje
No ale je fakt, že společnost mi dělá aorta a do školy taky chodím, takže zas tak odříznutá nejsem. Ale i kdybych byla, tak mi to extra problémy nedělá, já si prostě vystačím sama _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 12.3.2008 20:57 Post subject: |
|
|
no já bych to nedokázala, potřebuju mít danej režim, ale zase mám problém uznávat autority, pokud neni za co _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 12.3.2008 21:01 Post subject: |
|
|
no to fakt nevím, co je obdivuhodnýho na tom, že nemám ráda lidi
ale zase já nejsem zavřená celý den doma, když není nic akutního, tak pracuju zhruba 4 hodiny denně a zbytek dne se můžu družit až do aleluja (ne že bych to teda dělala, to si radši čtu ) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 12.3.2008 21:05 Post subject: |
|
|
třeba já kdybych měla pracovat doma, tak se prostě nepřinutím.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 12.3.2008 21:07 Post subject: |
|
|
No já s tím mám taky kolikrát problémy, takže to potom vypadá tak, že dva dny nic nedělám a pak jedu nonstop přes noc
Ale nakonec se přinutit musím, peníze na zaplacení nájmu jsou poměrně dobrá motivace
max - a kdo říká, že mi nehrabe? _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 12.3.2008 21:23 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | třeba já kdybych měla pracovat doma, tak se prostě nepřinutím.. |
Já asi jo, ale velmi obtížně Hlavně by mi asi hráblo z toho, že bych byla celý den doma a sama. Potřebuju mezi lidi
Celkem dost mě mrzí, že jdu hned na mateřskou. I když mě furt všichni přesvědčujou, že není o co stát, tak jsem se na práci fakt těšila. Teď se bojím, že doma totálně ztratím sebevědomí se pokoušet o cokoliv zajímavého A hlavně je děsná ta nuda, do července nemám v podstatě do čeho píchnout. Koukala jsem na brigády, ale nic vhodného se neobjevuje, a učení už mám taky plné zuby, takže myšlenky na nějaké certifikáty a spol. sice mám, ale jenom těžko se nutím
Asi bych měla být přešťastná, že nic nemusím, jenom se starat o sebe a o mimčo, ale mně hrozně vadí, že teď v podstatě nepotřebuju hlavu Vždycky úplně ožiju, když po mně taťka chce nějakou blbinku kvůli práci _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Wed 12.3.2008 23:31 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 12.3.2008 23:42 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: | Shrew wrote: | třeba já kdybych měla pracovat doma, tak se prostě nepřinutím.. |
Já asi jo, ale velmi obtížně Hlavně by mi asi hráblo z toho, že bych byla celý den doma a sama. Potřebuju mezi lidi
Celkem dost mě mrzí, že jdu hned na mateřskou. I když mě furt všichni přesvědčujou, že není o co stát, tak jsem se na práci fakt těšila. Teď se bojím, že doma totálně ztratím sebevědomí se pokoušet o cokoliv zajímavého A hlavně je děsná ta nuda, do července nemám v podstatě do čeho píchnout. Koukala jsem na brigády, ale nic vhodného se neobjevuje, a učení už mám taky plné zuby, takže myšlenky na nějaké certifikáty a spol. sice mám, ale jenom těžko se nutím
Asi bych měla být přešťastná, že nic nemusím, jenom se starat o sebe a o mimčo, ale mně hrozně vadí, že teď v podstatě nepotřebuju hlavu Vždycky úplně ožiju, když po mně taťka chce nějakou blbinku kvůli práci |
jo holka, to se může stát každýmu, bud ráda, že máš školu, nekterý maminy to nestihnou a už jí nikdy nedodělaj.. záleží jen na tobě jak moc zakrníš.. teda jako čistě teoreticky, nevim o tom nic, já bych se asi snažila stýkat se s lidma (pokud bych se vůbec dostala ven) co nemaj dítě, aby muj život opravdu neobsahoval jen plínky a kojení..
Víš, když si takhle čtu tvoje příspěvky, tak ti kolikrát i závidim, já si tak dlouho budu plánovat těhotenství až mi bude 35 a už to nepujde..
Tak se uč něco co tě vždycky zajímalo, ale nepotřebuješ to, to jde vždycky uplně samo _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 13.3.2008 0:53 Post subject: |
|
|
ja sla do prvni prace v cervenci... pohovor jsem delala v den svych narozenin a nastupovala jsem nekdy dvanacteho (proto si to pamatuju)... maturovala jsem zacatkem cervna, praci jsem hledala tak po tydnu az dvou flakani, kdyz uz mi bylo jasny, ze na vysokou se nedostanu... po roce jsem si z pracovnich prazdnin odskocila zpatky do skoly ja zatima si nejsem pripravena na pevnou pracovni dobu na plny uvazek... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 13.3.2008 7:54 Post subject: |
|
|
no právě, řikám si, že v podstatšě pracuju od 15ti, tak by to neměl být problém, když budu mít jenom tu práci.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Thu 13.3.2008 9:00 Post subject: |
|
|
Plný úvazek mě popravdě taky dost děsí... snad bych měla i radši 2 práce na půl úvazku, aby to nebylo tak stereotypní.. úplně nejradši bych ale byla pánem svého času.. nevím, jestli to půjde..
často přemýšlím o tom trenérství, ale zas si říkám, že teď už nějaký čas dělám v jedné firmě a myslím,že za rok po VŠ bych tady mohla postoupit výš (i mi přišlo, že mi to šéfka tak trochu naznačila.. nehledě na to, že jí je 30 a myslím, že bude chtít určitě už dítě a po ní může nastoupit jen někdo, kdo to tu zná.. ) a říkám si, jestli to není škoda tuhle možnost promarnit, protože trenérství nebudu určitě dělat celý život.. a zas když už i mám tu VŠ.. říkám si, že bych toho pak někdy mohla litovat až budu starší.. ale zas co se týče náplně, tak by mě mnohem víc bavilo trénovat a zabývat se jen fitness. Ale bojím se, abych se pak jednou neprobudila a nezjitila, že nic jiného kromě toho neumím a že nemůžu nic jiného dělat.. takhle mám pořád těch možností víc a to mě psychicky uklidňuje..
Každopádně plný úvazek (+trénovat sebe) se už dost vylučuje s tím, abych stíhala trénovat ještě někoho dalšího (leda jen o víkendech)...
Vím, že naši by byli víc rádi, kdybych dělala "normální" práci.. A já pořád nevím.. ale trénovat si určitě vyzkouším... uvidíme, co život přinese a jak to všechno nakonec bude. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 13.3.2008 9:20 Post subject: |
|
|
jo abys pak nedopadla jako já, že se ti to co máš celej život ráda a celej život si tomu věnovala uplně zhnusí.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|