View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Thu 6.3.2008 18:17 Post subject: |
|
|
degenerativni zmeny na pateri
to se ti muze udelat jen tak, prestoze uz clovek neroste?
ja si myslela, ze me nejak chytne a "napravi", ale ono to mozna muze byt neco vazneho co. ach jo. to mam z toho, jak furt jen sedim a necvicim _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 6.3.2008 18:25 Post subject: |
|
|
no koogi to se vetsinpu udela prave proto ze uz clovek neroste a opotrebovava se to co ma mmch ja to mam taky at zijou zada |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 6.3.2008 18:25 Post subject: |
|
|
jasne ze muze je to uplne bezny.. myslim ze nejake degenerativni zmeny ma v nejake mire kazdy.. to uz je dano jen tim ze se ta pater "pouziva" . a tech nemoci rustu a srustu obratlu atd je cela rada.. muze tomu ale napomoct i treba takova blbost jako je nespravny drzeni tela.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 6.3.2008 18:52 Post subject: |
|
|
ach jo, to jsou teda vyhlidky
kdyby aspon nemusela dychat .. a ucit se
a neni zvlastni, ze me to boli jen na jedne strane? _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 6.3.2008 18:53 Post subject: |
|
|
o svých zádech bych mohla hovořit, možná budu zralá na krunýř.. ať žije zdravé plavání _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 6.3.2008 18:54 Post subject: |
|
|
no prave proto ze to je asi skriply jen na jedne strane.....byt tebou tak si na fyzioterap.zajdu, ale bohuzel dneska je postup takovej ze to musi napred dporucit prakticky lekar a pak teprve s timn doporucenim muzes jit na rehabku...... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:00 Post subject: |
|
|
ephe, tak ja myslela ze ne, ze muzu jit rovnou za fyziem
no pro jistotu zavolam tete, at mi napise doporuceni, abych mela pro pripad v ruce papir _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:06 Post subject: |
|
|
no ja si myslim ze je lepsi to vzit pres rehab. doktora napred |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:08 Post subject: |
|
|
ed _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more
Last edited by Willow on Fri 17.2.2012 15:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:15 Post subject: |
|
|
Willow a u tech tvych - nedelaji jen masaze ze ne? Co delali tobe? Mam asi to same co ty, ja taky nemuzu moc dychat. Teda muzu, ale boli to. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:19 Post subject: |
|
|
willow to je sice vyborny, ale prece jen doktor je doktor, nehlede na to ze rada fyzioterap. zakroku je pak hrazena pojistovnou pokud se to vezme pres PL |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:30 Post subject: |
|
|
to je taky nesmysl to doporuceni od praktika.. stejne tam clovek jenom prijde a rekne - potrebuju tam a tam dejte mi doporuceni..
nekde ho ale ani nechtej, je dobry tam predem zavolat a zeptat se. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:40 Post subject: |
|
|
ed _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more
Last edited by Willow on Fri 17.2.2012 15:54; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Thu 6.3.2008 21:00 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | kyo a nikoalos a co jste meli za problemy se zadama?
co mi tam asi tak budou delat?
zkusim zitra zavolat tam, jak daval kyo. snad me objednaji na co nejdrive.
suga, prave pritel zna jednoho skveleho fyzioterapeuta, ale je z mlade boleslavi...ale mozna by me vzal o vikendu. uvidime. | Diagnózu som mala:
posunutá platnička čo mi tlačila na nerv a teraz následkom zlej rehabilitácie mám poškodené alebo tak nejak nervy okolo kostrče a krížovej oblasti tak nejak. Neviem presne definovať diagnóznu teraz čo mám.
Mna teda poslala na rtg poklepávala ma takými kladivkami do členkov, kolena, lakte, mala som sa vyzliecť do spodného prádla a prehmatávala mi chrbticu potom som sa mala zohnúť ,urobiť drep, prejsť sa atď. Nič strašné to nebolo a samozrejme presne jej popísať problém. Tak asi prebiehalo to vyšetrenie ._________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Thu 6.3.2008 21:03 Post subject: |
|
|
ephelides wrote: | willow to je sice vyborny, ale prece jen doktor je doktor, nehlede na to ze rada fyzioterap. zakroku je pak hrazena pojistovnou pokud se to vezme pres PL |
no to tvrdím aj ja u nás musíš ísť najprv odborníkovi a potom rehabilatečnému dr a ten ťa následne odporučí na fyzioterapiu._________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|