|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 3.3.2008 19:35 Post subject: |
|
|
courten wrote: | Já doporučuju ten kabátek, co mam z HM, jestli si ho viděla, je fakt super a všichni mi ho chválí a nosim ho už teď, vezmu si pod něj tričko, mikinu nebo svetr a je mi fajn... |
Já už ho taky nosím a docela mě překvapilo, jak je teplý, stačí, když pod něj mám svetřík. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 5.3.2008 22:42 Post subject: |
|
|
courten, je krásný, kolik stál?
ačkoliv, já měla na mysli spíš něco praktičtějšího..je sice nádherný (a možná si ho půjdu zkusit), ale nemá kapuucu kdyby bylo větrno, a má moc veliký výstřik, to by mi foukalo na krk a musela bych nosit dlouhé šály..
nicméně děkuju za tip.
a nosíš k tomu džíny? mě k tomu džíny nějak nejdou.. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 5.3.2008 23:08 Post subject: |
|
|
_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Thu 6.3.2008 8:15 Post subject: |
|
|
Docela pěkný kabátko-bundy mají v Reserved, jsou s podšívkou a mají i kapucu |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 6.3.2008 12:12 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | courten, je krásný, kolik stál?
ačkoliv, já měla na mysli spíš něco praktičtějšího..je sice nádherný (a možná si ho půjdu zkusit), ale nemá kapuucu kdyby bylo větrno, a má moc veliký výstřik, to by mi foukalo na krk a musela bych nosit dlouhé šály..
nicméně děkuju za tip.
a nosíš k tomu džíny? mě k tomu džíny nějak nejdou.. |
stál 900Kč, takovej průměr no Kapucu nemá, je to opravdu spíš na hezký teplý jaro, ale já mu prostě neodolala A jinak k němu nosim džíny, sukně, přijde mi, že se to k němu hodí naopak s tmavýma džínama mi to přijde úplně super, nevim, co by k tomu bylo snad i lepší možná nějaký šedivý džíny/kalhoty by byly fajn
A jestli si ho nechceš kupovat, tak si ho ani radši nechoď zkoušet, člověk se do něj dost snadno zamiluje a není cesty zpátky _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 6.3.2008 13:26 Post subject: |
|
|
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sat 28.6.2008 14:16; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 6.3.2008 19:37 Post subject: |
|
|
no teda courten, tak jsem na něj koukala..jako je fakt, že má sexy límec a hezky vypasuje, ale..nevim, byl to docela šok, takovej "hadřík" ..ty to nosíš už teď?? to tě v tom není zima?? brrr!! dyk i mikina je tlustší a teplejší než tohle... _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Thu 6.3.2008 20:00 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 6.3.2008 20:07 Post subject: |
|
|
no byla jsem a nevybrala si. bohužel:( _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Thu 6.3.2008 20:17 Post subject: |
|
|
já si ted pořídila takovou elegantnější budničku v mangu. Do chladnějšího počasí se skvěle hodí, neprofoukne, ale zároven bude určitě super na jaro a na letní večery, prodávají ji v černé a béžové.. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 6.3.2008 20:21 Post subject: |
|
|
a hodí se i k sukni? nechceš dát fotku? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 6.3.2008 20:23 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | no teda courten, tak jsem na něj koukala..jako je fakt, že má sexy límec a hezky vypasuje, ale..nevim, byl to docela šok, takovej "hadřík" ..ty to nosíš už teď?? to tě v tom není zima?? brrr!! dyk i mikina je tlustší a teplejší než tohle... |
já ho nosim, když je teplejc a beru pod něj mikču nebo svetr... jak říkám, taky sem si myslela, že v něm bude větší zima, až mě překvapilo, jak vlastně neprofoukne a zima v něm moc neni. Ale jako je jasný, že je to na jaro a ne na teď, to jenom já se nemohla dočkat a hlavně mě dostal tim hezkým vypasováním, mně kvůli prsům sedne málokterý sako a tohle úplně v pohodě _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|