|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:01 Post subject: Proc holky neprdi... |
|
|
a nejen holky (ale myslim, ze chlapi prdi )
Ne inspirovalo me k tomu tohle video http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=11804
Jak jste na tom vy? Ridite se heslem lepsi jeden prd nez deset doktoru a krkate a poprdavate kde to na vas prijde anebo to zadrzujete jako slecna.
A co tyhle projevy ve spolecne domacnosti a pred pritelem? _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 13:19; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:09 Post subject: |
|
|
To video mi sice nejde spustit, ale i presto se k tomu rada vyjadrim.
Mam to asi jako ty Teri - vadi mi tyto projevy fyziologickych pochodu - at uz u muzu a nedej boze u zen.
Neprijde mi to slusne, myslim, ze neni problem odejit z mistnosti a jit se projevovat tam, kde nikdo neni |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:10 Post subject: |
|
|
Aaaaa, tohle video mi pouštěl přítel včera a hrozně se mi nelíbilo Brrr
Třeba před přítelem by mi grgání nevadilo (jenže já nekrkám skoro vůbec, bych musela vypít tak 10 litrů šampanskýho takže to nemusím řešit ), ale prostě mi to nevadí. Ale prdění teda jo-o. Jako, necítit se blbě, "když se stane", tak to beru, ale nemít vůbec žádný zábrany, pro to nejsem
Třeba spolužačka v obou těchto "disciplínách" dělají s přítelem závody, kdo prdne/krkne víc Nevím, přijde mi to nechutný. Možná to má něco do sebe, nějakou kouzlo partnerské blízkosti , ale ta nechutnost u mě převažuje
Edit, tak koukám, že moc lidí se vyjadřovat nechce |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:31 Post subject: |
|
|
Tiež poznám páry, ktoré pred sebou nemajú žiadne zábrany, ale mne to príde dosť nechutné... Ako píše Terinas, keď sa "stane", tak o.k., ale aby niekto vydával takéto zvuky naschvál a bez akéhokoľvek pozastavovania sa nad tým, to mi príde dosť bleee .
Priateľ má kolegu z Indie, ktorý pri večeri normálne grgá a prdí a je to preňho vraj o.k., lebo v Indii je to zvykom.. Tak ho museli trochu priučiť európskej kultúre . _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:41 Post subject: |
|
|
nevim teda co je na prdění nechutnýho, ale ve společnosti se tim nějak nechlubim..s přítelem prdíme tak nějak normálně..nezávodíme teda, ale lepší než aby mě bolelo břicho..co nesnášim, když přítel prdí ve vaně.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:42 Post subject: |
|
|
no potom, co se můj tatínek vrátil z Číny, byla radost s ním stolovat takže když ho to ještě teď náhodou popadne a upozorním ho, hned je oheň na střeše, že bych v Číně žít nemohla a že tam je to považováno vlastně za "slušnost" ... kdo u toho nekrká, neskrá a já nevím co ještě, mají dojem, že mu nechutná.
Jinak k tématu, mně je to v podstatě uplně fuk ... nemyslím si, že je potřeba před sebou krkat a prdět, ale když se to stane, tak mi to je více méně jedno. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:44 Post subject: |
|
|
taky mi to přijde nechutný, nevim co je za problém si tohle schovat na onu místnost. samozřejmě tím nemyslím případy kdy to člověku ujede,stane se no,na tom nic není. Ale aby to někomu připadalo úplně normální |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:49 Post subject: |
|
|
Suny mam sikmooke kolegy, takze vim o cem mluvis. A nejen srkani a krkani.. Ale treba manageri se normalne dloubou v nose atd.
Co se tyce partnerskeho souziti, tak pred pritelem normalne prdim. Obcas mivam problemy se zazivanim, takze to radeji vypustim nez mit krece. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:53 Post subject: |
|
|
Cha! Tak tohle je téma pro mě Zkuste se toho mýho zeptat na to, jestli jeho manželka prdí _________________ |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:54 Post subject: |
|
|
no právě..
pamatuju si na výrok ex.. nezvedej tu peřinu.. proboha néé! _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:56 Post subject: |
|
|
No u nás to zase vypadá občas jako na střelnici, ale nejhorší je, že hlavnim aktérem jsem já No nic _________________ |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
|
|
Jsem si vzpomněla, jak jsem jednou byla u A. na víkend a v sobotu večer přijeli kamarádi a pekli jsme buřty, popíjeli..no a ráno jsem myslela, že padnu..oni ty alkoholový jsou ještě horší než ty normální, a to ještě pustil "Parfém - příběh vraha"..asi chtěl bejt vtipnej |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
|
|
Mozna si budete myslet, ze sem prase, ale...
na verejnosti samo ze ne.. snazim se..
ale pred pritelem se UZ nestydim, ani on ne.. nekdy mivaj taky docela zazivaci potize a jednou sem to celou dobu zadrzovala a pak mi bylo noc a den spatne, takze uz nikdy vice...
navic pritel je v poho, tak co resit.. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:57 Post subject: |
|
|
Já to vždycky držím, pže je mi to trapný..ale pak je mi dost špatně..mám taky problémy se zažíváním a fakt cokoliv sním, tak mě nafoukne |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 28.2.2008 16:58 Post subject: |
|
|
Máte někdo svůj rekord v počtu prdů za sebou? Já 33.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 20, 21, 22 Next
|
Page 1 of 22
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|