|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Night Driver Fade to black...
|
Posted: Thu 24.1.2008 21:45 Post subject: |
|
|
No tak lidi...trochu pozornosti do toho _________________ D.S. listener, motor oil absorber, delivery Master, (much) petrol user, in M-B vomiter, oversteer for fun/understeer for looking like an idiot provider, rubbish over-roller, Terracan powerslider, 320d hater, tuzer shooter, Lada glorificator, RWD appreciater, RU lover, Renault Trucks drifter, VW tester, far away & nowhere traveler, Favorit pick-up turunger, human stupidity non-accepter, about consumption neglecter, BM-experiencer, Makov observer, wavy ass enjoyer, circuit blitzer |
|
Back to top |
|
|
Balet kytky 2, meta: 450
|
Posted: Thu 24.1.2008 23:22 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
bob ash Kníže Ignor
|
Posted: Fri 25.1.2008 1:53 Post subject: |
|
|
Balet wrote: |
Hej!! Kdybyste si tu stránku otevřeli, našli byste tam, že kombinovaná spotřeba "je" 12,3 L/KM a emise 294 G/KM, což má možná tak M1A1 Abrams...
EDIT: Jo a už nikdy si o mě nikdo nemyslete, že jsem nějaká přiblblá ekoteroristická hlava. Možná budu muset začít používat víc smajlíků aby mi lidi rozuměli, nebo co.
A teď jdu vykácet kus deštnýho pralesa, abych si nezničil image (ve skutečnosti půjdu jenom do auta a pak ujedu pár desítek kilometrů nikam, pro radost). |
Aha, tak jestli jsem jen nepochopil ironii, tak se omlouvám...
... nicméně stejně jsi to napsal blbě _________________ |
|
Back to top |
|
|
handbrake kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Fri 25.1.2008 8:35 Post subject: |
|
|
_________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
JonnY kytky 2, meta: 750
|
Posted: Sat 2.2.2008 14:49 Post subject: |
|
|
co sa stalo s CA ?
dlho,dlho sa v casopise vyskytoval maximalne jeden-dva ceske testy za tyzden. teraz ich tam je drtiva vacsina :O |
|
Back to top |
|
|
semirgerchan kytky 3, meta: 1350
Joined: 17 Apr 2007 Posts: 1322 Location: On highway to the Danger zone
|
Posted: Fri 8.2.2008 12:43 Post subject: |
|
|
V posledním CA se mi velice líbil ten pán, jak s ním opičák Chris utratí během jednoho dne přes milion liber! To by se mi taky líbilo. _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
|
smain kytky 4, meta: 2150
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 16.2.2008 13:28 Post subject: |
|
|
a co ten novy sefredaktor? kde je ten co ho napchali do kufru v porsche? _________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 16.2.2008 17:39 Post subject: |
|
|
handbrake wrote: | a co ten novy sefredaktor? kde je ten co ho napchali do kufru v porsche? |
Na Maledivách, nebo co. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 16.2.2008 18:38 Post subject: |
|
|
Balet wrote: | handbrake wrote: | a co ten novy sefredaktor? kde je ten co ho napchali do kufru v porsche? |
Na Maledivách, nebo co. |
no ved to som nejak nepochopil, ci to bola akoze recesia ci nebodaj vyhral sportku? ale keby vyhal sportku tak si kupi auta a sere na kusky piesku uprostred teplych chcaniek_________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Sat 16.2.2008 19:22 Post subject: |
|
|
handbrake wrote: | ... a sere na kusky piesku uprostred teplych chcaniek | _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
semirgerchan kytky 3, meta: 1350
Joined: 17 Apr 2007 Posts: 1322 Location: On highway to the Danger zone
|
Posted: Fri 22.2.2008 10:24 Post subject: |
|
|
Auto na vzduch v současným CA mě docela pobavilo! Ale doufám, že zůstane v Indii! Nedokážu si totiž představit, že bych k benzinový pumpě (vlastně vzduchový) jezdil tankovat Air V-Power. _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 14.5.2008 13:46 Post subject: |
|
|
Hehe, dneska jsem si byl koupit nové číslo v trafice, kterou mám nejblíž. Bohužel trafikantka je trochu jednoduchá a poslala nová čísla zpět jako remitendu, protože si myslela, že jsou stará. Dovedl jí k tomu růžek s nápisem "Autocar už za 3 týdny". Myslela si, že je to třetí číslo a to, kde byla v růžku čtyřka si nechala. Tak nic nemám, musím jinam. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 14.5.2008 14:18 Post subject: |
|
|
Balet wrote: | Hehe, dneska jsem si byl koupit nové číslo v trafice, kterou mám nejblíž. Bohužel trafikantka je trochu jednoduchá a poslala nová čísla zpět jako remitendu, protože si myslela, že jsou stará. Dovedl jí k tomu růžek s nápisem "Autocar už za 3 týdny". Myslela si, že je to třetí číslo a to, kde byla v růžku čtyřka si nechala. Tak nic nemám, musím jinam. |
to mas blbe ale ja nemam cislo z minuleho tyzdna, prvy raz v zivote mi jedno chyba, mam vsetky odkedy tu zacali vychadzat, a boh vie ze ich nebolo vzdy lahke na slovensku zohnat, musim to nejako doobiednat _________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 14.5.2008 14:33 Post subject: |
|
|
handbrake wrote: | Balet wrote: | Hehe, dneska jsem si byl koupit nové číslo v trafice, kterou mám nejblíž. Bohužel trafikantka je trochu jednoduchá a poslala nová čísla zpět jako remitendu, protože si myslela, že jsou stará. Dovedl jí k tomu růžek s nápisem "Autocar už za 3 týdny". Myslela si, že je to třetí číslo a to, kde byla v růžku čtyřka si nechala. Tak nic nemám, musím jinam. |
to mas blbe ale ja nemam cislo z minuleho tyzdna, prvy raz v zivote mi jedno chyba, mam vsetky odkedy tu zacali vychadzat, a boh vie ze ich nebolo vzdy lahke na slovensku zohnat, musim to nejako doobiednat |
Tojáí jich mám taky hromady, loňský rok jsem chtěl nechat svázat, ale chbí mi vánoční číslo (mezi svátky nešlo sehnat). Tak nic. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Auta |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43 Next
|
Page 41 of 43
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|