sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
bez internetu?
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kyo
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Wed 6.2.2008 17:43    Post subject: Reply with quote

internet je fajn v pristupu k informacim.. neznam adresu za minutu vim jak se tam jede, chci si precist recenzi na knizku na film, za minutu vim jestli za to stoji atd atd, tech informaci je tam silene moc, silene snadne dostupnejch a bez nich bych si vazne chude pripadal.

co se tyce boardu a icq bez toho bych se obesel a ani by mi to nechybelo. to mam overeny, sedim u toho defakto jen tehdy kdyz ten pocitac mam a net jde, kdyz mam co delat dokazu tu bejt uplne minimalne. takze s internetem bych se nerad loucil, je to docela dulezita vec, s boardem by to bylo daleko jednodusi, ten nepotrebuju Smile jenze to je uzce provazany.

Last edited by Kyo on Wed 6.2.2008 17:50; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Wed 6.2.2008 17:44    Post subject: Reply with quote

ještě jsme zapomněly že nemít net tak nemáme značkový šminky za drogérkový ceny, ebay a luxusní hadry za pár šupů, tak si nemam kde zvedat mandle a adrenalin při dražení aukcí Laughing Laughing a hádat se. takhle se někde vyřvu a vyleju vztek a doma jsem klidná Laughing Cool
*jiva*
kytky 6, meta: 9050
kytky 6, meta: 9050

PostPosted: Wed 6.2.2008 19:27    Post subject: Reply with quote

Poslední dobou mi přijde dost škoda, že internet nevyužívám k tomu, co popisuje ladycroft..radši 2x týdně oblejzat zapadlý krámky v našem městečku, kde se ty věci vlastně nakonec oproti nákupu přes aukce asi ani nevyplatí.
tak možná pro to mi přijde život bez netu docela normální, dýl se válím s knížkou v posteli nebo fotím a tak podobně. když na to přijde, nikdy mi počítač moc nechyběl, když jsem k němu několik týdnů neměla přístup (jízdní řády se dají najít na wapu, ve městech jsou mapy a infocentra...) - ale tohle všechno se vztahuje na období, kdy jsem na internetu nevyhledávala informace do školy, což teď dělám dost běžně.
takže odteď až do maturity bys mi chyběla, wikipedie moje milovaná Brecik Smile
Shannon
where no man has gone before

PostPosted: Wed 6.2.2008 20:08    Post subject: Reply with quote

tak asi nejsem na internetu závislá, když jsem někde v létě na dva týdny a nečekám žádný speciální e-mail, nepotřebuju nic vyřizovat kvůli škole apod., tak mi nechybí.
kdyby nebyl (nebo by nebyla aorta Laughing ), víc bych četla, ale tak bych se víc dívala na TV, protože když si dám 15min pauzy mezi učení, tak to zrovna není dost času na celodenní výlet Mr. Green
zásadní problém by bylo dohledávání nejasných zkouškových otázek aneb co ve skriptech nebylo, nebo nebylo jasné, že je to to, na co se ptají... plus nedovedu si třeba představit fronty při zapisování volitelných předmětů Shocked aneb u nás na škole je to nutnost.
a hůř by se mi komunikovalo s přáteli a známými z jiných zemí...

takže vlastně ano, jsem na internetu docela závislá Embarassed

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.
Back to top
lucyynka
kytky 5, meta: 4350
kytky 5, meta: 4350

PostPosted: Wed 13.2.2008 23:08    Post subject: Reply with quote

Internet je jedna z věcí, bez kterých bych už asi být nedokázala Embarassed Nevím jestli je to závislost, to asi ne, ale jakmile přijdu domů tak automaticky zapínám pc. Spíše než o potřebu jde o zvyk. Obecně až tak důležitýho na netu nic nedělám, každý den projedu moje oblíbené stránky, pustím ICQ... a i "jen" to mi často zabere několik hodin Smile Embarassed
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum