View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 5.2.2008 22:45 Post subject: Let it roll 15.2. Praha |
|
|
Ahoj lidi,
chystáte se někdo na tuhle akci?
Už máte lístky? Kupujete přes TicketPro, nebo doufáte, že je seženete na místě?
A tušíte aspoň trochu, jak se tam dopravit.
Čím více lidu, tím lépe..
So let it roll _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 5.2.2008 22:50 Post subject: |
|
|
on tam někdo jede?
no super!
já též, lístky nemám, jako vždy, nechala jsem to na poslední chvíli. Na místě se určitě seženou ... .))
ale o hodně dražší asi za 400kč. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 5.2.2008 22:59 Post subject: |
|
|
ja jdu taky _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 5.2.2008 23:01 Post subject: |
|
|
no teda, já jsem pro nějaký neoficiální minisraz u baru
hm? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 23:11 Post subject: |
|
|
proč ne _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 6.2.2008 9:06 Post subject: |
|
|
Super
Tak bomba bomba...já si teda asi lupeny nechám poslat mesíkem, nechce se mi to řešit na místě.
A btw, nevíte teda někdo, jak tam? _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.2.2008 0:55 Post subject: |
|
|
Cant, "jak tam" myslis jakoze socku? Je to u tram zastavky Pristaviste (kousek od Zlutych Lazni a plavecaku Podoli) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Thu 7.2.2008 12:30 Post subject: |
|
|
Autem: Od centra pod Barandovským mostem, ulicí Modřanská. Před benzínkou OMW na světlech doprava a za podjezdem doleva
MHD: Tram 3, 17, 21, 52 do stanice Belárie -> Bus: 182, 253 do stanice U Belárie
tak nějak jsem to našla.
Ale já osobně se budu držet davu a pojedu od Dejvické, tak kdybys to nechtěla aplikovat sama, tak se můžeš přidat |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.2.2008 15:38 Post subject: |
|
|
Mno, hele, to možná stojí za zvážení...jsem te´d hodně na kordy s ex, tkaže nevím, nakolik tam budu moct jet s jeho grupou, což jsou zároveň i mí kamarádi..tkaže kdy a kde případně máte ten sraz, že bych se připojila?
Kdyby ne, tak dám včas vědět, abych vám nechyběla do počtu _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Thu 7.2.2008 16:30 Post subject: |
|
|
Tak Katchu, MC Jacoba A Nu C bych chtela moc moc slyset/videt, ale bohuzel jsem v praci _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 7.2.2008 19:14 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 16:12; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Sat 9.2.2008 13:23 Post subject: |
|
|
canto: tak já ti ještě během týdne napíšu jo? ... protože nevim v kolik se pojede a vůbec nevim jak. Protože já jdu ještě před tim na maturitak, takže nevim v kolik se dostanu do autobusu. Ale rozhodně ti dám vědět. Spicha by jsme si dali na nějaké stanici metrea. Jou?
Prosim tě ... naopak, radši tě uvidim pod nějakou lampou, než bych tě musela rozeznávat v davu a ve tmě |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 10.2.2008 14:02 Post subject: |
|
|
Jsi hodná...ale doufám přece jen, že tam pojedu se svýma kámošema, když se do tý doby zase nic neposere
BTW lidi, jak to tam hodláte řešit s věcma? Myslíte, že tam budou šatny? Že třeba pronesete láhev vody, nebo tak? Berete si tam radši nějaký jetější oblečení, aby vás pak nemrzelo, že se vám v kotli zničilo...?
Přece jen 4000 jsou 4000. Ta hala bude muset být fakt strašně mega obrovská. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 10.2.2008 14:11 Post subject: |
|
|
Cant, ja si nikdy na party neberu obleceni s ohledem na to, ze si ho znicim. Akorat dziny si neberu nejaky nejnovejsi, pac je mam vzdycky pak docela spinavy (a u tech mozna trochu hrozi i propaleni). Proc tam chces pronaset lahev? U vstupu bude beztak ochranka a prosacujou ti to, takze podle me ti PETku urcite vezmou. Jestli tam jsou satny netusim, nikdy jsem tam nebyla. Ale vzhledem k tomu, kolik lidi tam jde, tak by je tam meli mit, museji to prece mit organizacne nejak osefovany A bude tam vic stagi, takze ta hala asi nebude jen jedna, nebo nevim jak to bude oddeleny. By me zajimalo, proc to neni na Vystavisti. Ze by se jim do tehlech prostor veslo fakt tolik lidi? Uvidime no.. Kazdopadne se tesim cim vic lidi, tim lip. To je moje Uz aby bylo zase leto... _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 10.2.2008 14:21 Post subject: |
|
|
Tak láhev vody dáš někam do rohu a máš vystaráno, nejdu tam pít, nechce se mi utrácet za alkohol.
A jinak já to teda celkově dost omezím, co se věcí týče. Obyčejně s sebou tahám kabelu jako prase s kopou věcí, ale i kdyby tam ty šatny byly, tak tomu prostě něvěřím, podle mě to nebude moc vychytaný, jako právě ta organizace a není nic horšího než hledat klíče, tašku kabát...atd
A taky zvažuju, jeslti už není čas vyrazit s holýma nohama, mně by tam v kalhotách bylo děsný vedro, když budu v kotli _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|